Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| eu am inceput un sarafan pentru Anastasia am lasat-o pentru un timp, pentru ca am un examen maine petronela_gav attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| petronela_gav wrote:eu am inceput un sarafan pentru Anastasia am lasat-o pentru un timp, pentru ca am un examen maine Frumoasa culoarea, imi place mult de tot |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sa aveti spor |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| sa aveti spor fetelor am inceput si eu acum 1 ora o rochita ,,maine va pun poza ,,dupa ce fac chiar putin macar |
|
| Sa aveti mult spor fetelor
Wow abia asteptam sa vedem ce minunati vei concepe.
|
|

|
eiiiiiiii,,, minunatii nu chiar,, copiez si eu ce vad pe aici,,mi-a placut tare o rochita sarafan pusa ai pe forum si m-a tot batut ficamea la cap de atuncea,, asa ca acuma i-a venit randu,,,desii ma cam dor degetele (buricele degetelor) deoarece lucrez cu ace de 2 si cu bumbacel ,,am incercat cu ace de 3 si 3,5 dar nu are tinuta frumoasa ca si cu ace mai mici asa ca ,,,suferim ca sa fim frumoase gata cu vorbareala acesta e inceputul ,,,am inceput aseara tarziu si ce am reusit sa fac acuma dimineata gabyta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Arata bine pana acum Gabyta,sa ai spor in continuare
 |
|
| gabyta wrote:eiiiiiiii,,,  minunatii nu chiar,, copiez si eu ce vad pe aici,,mi-a placut tare o rochita sarafan pusa ai pe forum si m-a tot batut ficamea la cap de atuncea,, asa ca acuma i-a venit randu,,,desii ma cam dor degetele (buricele degetelor) deoarece lucrez cu ace de 2  si cu bumbacel ,,am incercat cu ace de 3 si 3,5 dar nu are tinuta frumoasa ca si cu ace mai mici asa ca ,,,suferim ca sa fim frumoase gata cu vorbareala acesta e inceputul ,,,am inceput aseara tarziu si ce am reusit sa fac acuma dimineata Arata bine pana acum . Zici ca il facu cu bumbacel, ce fir e? |
|

| sandica multumesc mami de gemeni este facut cu fir de la D BUMBAC 50% este subtirel si f putin catifelat ,,,f placut la atingere gabyta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| gabyta wrote:eiiiiiiii,,,  minunatii nu chiar,, copiez si eu ce vad pe aici,,mi-a placut tare o rochita sarafan pusa ai pe forum si m-a tot batut ficamea la cap de atuncea,, asa ca acuma i-a venit randu,,,desii ma cam dor degetele (buricele degetelor) deoarece lucrez cu ace de 2  si cu bumbacel ,,am incercat cu ace de 3 si 3,5 dar nu are tinuta frumoasa ca si cu ace mai mici asa ca ,,,suferim ca sa fim frumoase gata cu vorbareala acesta e inceputul ,,,am inceput aseara tarziu si ce am reusit sa fac acuma dimineata maaaaaaaaaaaaai mami mami dar vad ca tu nu ai stare deloc bravo,toata admiratia mea,deabia astept sa vad cum iti iese ca voiam si eu ca fac un sarafan cu modelul asta dar m-am razgandit atunci cu caciulitele
sa aveti spor fetelor |
|
| gabyta wrote:sandica  multumesc mami de gemeni este facut cu fir de la D BUMBAC 50% este subtirel si f putin catifelat ,,,f placut la atingere Aha, mersi de informatie. Foarte frumoase culorile. Spor la Abia astept sa vad cum va arata la sfarsit.
|
|
| sa aveti mult spor fetele! eu am abandonat andrelele,caci altfel veneam sieu la concurs! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| gabyta wrote:eiiiiiiii,,,  minunatii nu chiar,, copiez si eu ce vad pe aici,,mi-a placut tare o rochita sarafan pusa ai pe forum si m-a tot batut ficamea la cap de atuncea,, asa ca acuma i-a venit randu,,,desii ma cam dor degetele (buricele degetelor) deoarece lucrez cu ace de 2  si cu bumbacel ,,am incercat cu ace de 3 si 3,5 dar nu are tinuta frumoasa ca si cu ace mai mici asa ca ,,,suferim ca sa fim frumoase gata cu vorbareala acesta e inceputul ,,,am inceput aseara tarziu si ce am reusit sa fac acuma dimineata ce frumos iese,sa ai spor |
|
| gabyta pefectiunea in persoana |
|

| Multumesc fetele ptr sustinere ,,,mult spor la cine a mai inceput si hai fetelor asteptam pozici
ce ma mai distrez eu aici,,,desi nu am mai dat de multisor pe aici,,,,, dana iubyta daca ai stii ce imprastiata sunt cateodata ca nu stiu de pe unde sa ma adun ,dar ai dreptate intr-un fel ,,la lucrul de mana trebuie sa iasa cum vreau eu ,,atata fac si desfac pana am rezultatul dorit....... Bunnnnnn.....sa va arat pe unde sunt cu rochituca lu ficamea,,,astazi stateam si ma gindeam,,doamne cum creste ,,aproape ca e marimea ptr mine --LUNGIMEA ROCHITEI ESTE DE 70 CM ,,,de la umar pana jos . Maine ma apuc de maneci care se vede ca le fac cu tehnica reglan dar de jos. Fustita de la rochita desii nu pare e facuta pe 310 ochi cu ace de 2 va jur ca ma dureau buricele la degete ,dar merita sta atat de bine asezata,,super,,sunt tare incantata gabyta attached the following image(s):

|
|
|