Concurs "Maini indemanatice nr. 28"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petronela_gav
Scris: Wednesday, April 25, 2012 10:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
eu am inceput un sarafan pentru Anastasia
am lasat-o pentru un timp, pentru ca am un examen maine

petronela_gav attached the following image(s):
img_0969.jpg

Mami_de_gemeni
Scris: Wednesday, April 25, 2012 4:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
petronela_gav wrote:
eu am inceput un sarafan pentru Anastasia
am lasat-o pentru un timp, pentru ca am un examen maine

Frumoasa culoarea, imi place mult de totcoeur coeur
Ana
Scris: Wednesday, April 25, 2012 9:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
sa aveti spormajoreta
gabyta
Scris: Wednesday, April 25, 2012 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
sa aveti spor fetelormajoreta majoreta majoreta am inceput si eu acum 1 ora o rochita ,,maine va pun poza ,,dupa ce fac chiar putin macarsic computerlove pupici pupici
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, April 26, 2012 8:20 AM

Sa aveti mult spor fetelorAndrele Andrele Andrele Andrele majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

gabyta wrote:
sa aveti spor fetelormajoreta majoreta majoreta am inceput si eu acum 1 ora o rochita ,,maine va pun poza ,,dupa ce fac chiar putin macarsic computerlove pupici pupici

Wow abia asteptam sa vedem ce minunati vei concepe.computerlove computerlove computerlove
gabyta
Scris: Thursday, April 26, 2012 9:37 AM
Nivel

Mami_de_gemeni wrote:
Sa aveti mult spor fetelorAndrele Andrele Andrele Andrele majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Wow abia asteptam sa vedem ce minunati vei concepe.computerlove computerlove computerlove

eiiiiiiii,,,ras minunatii nu chiar,, copiez si eu ce vad pe aici,,mi-a placut tare o rochita sarafan pusa ai pe forum si m-a tot batut ficamea la cap de atuncea,, asa ca acuma i-a venit randu,,,desii ma cam dor degetele (buricele degetelor) deoarece lucrez cu ace de 2 banghead banghead ras si cu bumbacel ,,am incercat cu ace de 3 si 3,5 dar nu are tinuta frumoasa ca si cu ace mai mici asa ca ,,,suferim ca sa fim frumoase nervi hohot
gata cu vorbareala acesta e inceputul ,,,am inceput aseara tarziu si ce am reusit sa fac acuma dimineata

gabyta attached the following image(s):
dscn5895.jpgdscn5898.jpgdscn5900.jpg

sandica80
Scris: Thursday, April 26, 2012 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Arata bine pana acum Gabyta,sa ai spor in continuaremajoreta majoreta majoreta

img
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, April 26, 2012 1:39 PM

gabyta wrote:

eiiiiiiii,,,ras minunatii nu chiar,, copiez si eu ce vad pe aici,,mi-a placut tare o rochita sarafan pusa ai pe forum si m-a tot batut ficamea la cap de atuncea,, asa ca acuma i-a venit randu,,,desii ma cam dor degetele (buricele degetelor) deoarece lucrez cu ace de 2 banghead banghead ras si cu bumbacel ,,am incercat cu ace de 3 si 3,5 dar nu are tinuta frumoasa ca si cu ace mai mici asa ca ,,,suferim ca sa fim frumoase nervi hohot
gata cu vorbareala acesta e inceputul ,,,am inceput aseara tarziu si ce am reusit sa fac acuma dimineata

Arata bine pana acumbravo bravo . Zici ca il facu cu bumbacel, ce fir e?computerlove computerlove
gabyta
Scris: Thursday, April 26, 2012 2:09 PM
Nivel

sandica pupici multumesccomputerlove
mami de gemeni este facut cu fir de la D BUMBAC 50% este subtirel si f putin catifelat ,,,f placut la atingere

breslo-1340421-product.jpgbreslo-1303459-product.jpg

mimisor
Scris: Friday, April 27, 2012 4:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
gabyta wrote:

maaaaaaaaaaaaai mami mami dar vad ca tu nu ai stare delocnewclap newclap newclap
bravo,toata admiratia mea,deabia astept sa vad cum iti iese ca voiam si eu ca fac un sarafan cu modelul asta dar m-am razgandit atunci cu caciulitelesic

sa aveti spor fetelormajoreta
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, April 27, 2012 5:54 PM

gabyta wrote:
sandica pupici multumesccomputerlove
mami de gemeni este facut cu fir de la D BUMBAC 50% este subtirel si f putin catifelat ,,,f placut la atingere

Aha, mersi de informatie. Foarte frumoase culorile. Spor la Andrele Andrele Andrele Andrele Andrele
Abia astept sa vad cum va arata la sfarsit.
ildi
Scris: Saturday, April 28, 2012 9:59 AM

sa aveti mult spor fetele! eu am abandonat andrelele,caci altfel veneam sieu la concurs!majoreta majoreta majoreta
Ana
Scris: Saturday, April 28, 2012 9:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
gabyta wrote:

ce frumos iese,sa ai spormajoreta
dana78
Scris: Sunday, April 29, 2012 8:29 PM

gabyta pefectiunea in persoananewclap newclap newclap newclap
gabyta
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:14 PM
Nivel

dana78 wrote:
gabyta pefectiunea in persoananewclap newclap newclap newclap

Multumesc fetele ptr sustinerepupici pupici pupici pupici computerlove ,,,mult spor la cine a mai inceput si hai fetelor asteptam pozicimajoreta majoreta majoreta

sic hohot hohot hohot ce ma mai distrez eu aici,,,desi nu am mai dat de multisor pe aici,,,,,
dana iubyta daca ai stii ce imprastiata sunt cateodata banghead ca nu stiu de pe unde sa ma adun hohot ,dar ai dreptate intr-un fel ,,la lucrul de mana trebuie sa iasa cum vreau eu ,,atata fac si desfac pana am rezultatul dorit.......
Bunnnnnn.....sa va arat pe unde sunt cu rochituca lu ficamea,,,astazi stateam si ma gindeam,,doamne cum creste ,,aproape ca e marimea ptr mine sic dance hohot
--LUNGIMEA ROCHITEI ESTE DE 70 CM ,,,de la umar pana jos .
Maine ma apuc de maneci care se vede ca le fac cu tehnica reglan dar de jos.
Fustita de la rochita desii nu pare e facuta pe 310 ochi cu ace de 2banghead banghead va jur ca ma dureau buricele la degete ,dar merita sta atat de bine asezata,,super,,sunt tare incantatahearts

dscn5909.jpgdscn5907.jpgdscn5910.jpgdscn5913.jpgdscn5915.jpgdscn5916.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.