Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Felicitari celor 3,nu am votat pt ca nu m-am putut hotara pe cine sa votez .Pt toate trei |
|
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Felicitari castigatoarelor. Ioana e superb setul ca sa i spun asa. Asteptam noua tema. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Multumesc! Cum sa facem gagaritz? Ne gandim amandoua la o tema noua si lasam fetele sa aleaga?? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2009 Mesaje: 26
| Felicitari, doamnelor! Pot sa va sugerez sa alegeti o tema mai... unisex? Parca as participa si eu, dar parca nu mi-as imbraca feciorul in rochie, desi am vazut ca ii plac, la gradinita l-am gasit imbracat cu o rochie de printesa |
|
| Multumim! Puteti sugera o tema bineinteles. |
|
| Eu as fi de pareere ca merge un hanorac subtirel pentru serile racoroase de vara. Sau ceva lucrat cu adrele fie groase, fie subtiri, ca si criterii de alegere, pentru ca trebuie sa recunoastem, cata munca e la lucrusoarele finute, zic si eu sa nu dati cu parul. Ceva cu diagrama, o jacheta ca trece vara cat am clipi si vine iarasi toamna. |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 78
| FELICITARI CASTIGATOARELOR
Gagaritz si ioana m, va rog sa-mi scrieti pe PM adresele unde sa trimit premiul. |
|
| Antilopa_Bongo wrote:Felicitari, doamnelor! Pot sa va sugerez sa alegeti o tema mai... unisex? Parca as participa si eu, dar parca nu mi-as imbraca feciorul in rochie, desi am vazut ca ii plac, la gradinita l-am gasit imbracat cu o rochie de printesa Dar a fost unisex, la alegere intre sarafan si salopeta, deci se putea face salopeta atat pt fetite cat si pt baietei si sarafan pt fetite.
|
|
Inregistrat: 12/26/2009 Mesaje: 26
| Iasmina, ai dreptate, doar ca e greu sa mai imbraci un baietel peste 3 ani in salopeta tricotata.
Ideea de hanorac subtirel mi se pare super! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari castigatoarelor. Asteptam noua tema.
|
|
| Multumim! Ne gandim la o tema |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| felicitari castigatoarelor |
|
| Multumim! |
|
| Dupa ce ne-am sfatuit, am ales ca tema noua "motivul frunza", gagaritz l-a propus. Se poate realiza orice care sa contina frunzulite. Sunteti de acord? Ii dam drumul noului concurs? |
|
| Fetelor sunt foarte bucuroasa, am primit premiul e super!!!! Multumesc frumos Oanius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|