Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 78
| Tema concursului este:
SARAFANUL SI SALOPETA
Sarafanul este pentru fetite sau chiar si doamne, iar salopeta este pentru baietei.
REGULAMENT:
- data concursului: 03 Aprilie - 15 Mai - perioada de votare 15 Aprilie - 17 Mai - anuntarea castigatoarei/castigatorului 18 Mai - se cere minim 2 poze din timpul lucrului - poate participa orice persoana inscrisa pe forum la data inceperii concursului - perioada de concurs se poate mari la cererea participantelor - certurile sunt interzise - daca aveti sugestii sau critici, le primesc pe PM
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Frumoasa tema.M-am documentat un pic si ma duc sa pregatesc atele. Astept modele. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Frumos concurs. Astept modele.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| inspiratie ailemac attached the following image(s):
|
|
| Foarte frumoase ailemac.Multumim oanius attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Frumoasa tema, urez mult succes viitoarelor concurente. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Foarte frumoasa tema! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Sunt obligatorii ambele piese sau alegem intre salopeta si sarafan? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Asta ma intrebam si eu ...poate salopeta sau sarafan Nu cred ca cineva ar propune tema cu doua piese obligatorii. Mi-ar place si mie sa particip ,nu doar cu vorba cum fac mereu ci si cu fapta . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| post repetat |
|
| Desigur ca ar trebui sa faceti doar o salopeta sau doar un sarafan daca doriti sa participati la concurs. Am avut in gand prima data doar sarafanul, fiind si mama de fata. Insa nu ma puteam gandi cu egoism numai la mamele de fete, asa ca am introdus si sarafanul pentru mamicile de baietei.
|
|
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Aseara aveam planuri mari , sa incep astazi sarafanele, 2 pentru k nu sunt hotarata asupra firului, dar o otita de toata frumusetea ne-a plimbat toata ziua pe la doctori. Asa ca o las pe main e. |
|
| Imi pare rau Iasmina Ioana. Va urez multa sanatate. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| ailemac attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| foarte frumoase toate modele aratate de voi,acum am mai multe proiecte de facut dar la anul si eu vreau a particip |
|
|