Concurs "Maini indemanatice nr. 23"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrushka
Scris: Friday, September 2, 2011 10:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
gabyta wrote:
Eu sa vad de ate ,,ce culori si cum si o fac cu ajutor desigur dar am sa o fac ,,,,,prea mult o doresc,,,,,multumim Andrushkapupici computerlove

Gabyta,nu e greu deloc modelul,cu siguranta iti va iesi o fusta frumoasa si nu trebuie respectate neaparat culorile date de mine,eu le-am afisat ca sa fie mai usor de lucrat.pupici computerlove
carla
Scris: Saturday, September 3, 2011 12:06 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
asta o fac sigurmajoreta
andrushka
Scris: Saturday, September 3, 2011 8:05 AM
Nivel

carla wrote:
asta o fac sigurmajoreta

Carla ,faci galerie???Daca vrei sa faci fusta,te astept cu drag!!!
carla
Scris: Saturday, September 3, 2011 9:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
andrushka wrote:

Carla ,faci galerie???Daca vrei sa faci fusta,te astept cu drag!!!
Da,fac galerie,si mie si altora!
Ana
Scris: Saturday, September 3, 2011 4:32 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Sa aveti spor fetilimajoreta
andrushka
Scris: Sunday, September 4, 2011 8:19 PM
Nivel

Randul 4 de romburi se lucreaza cu andrele nr.5(3.75mm).Se ridica ochi din randul 3,cate 37(41) ochi pentru fiecare romb si se incepe cu culoarea B(gri inchis) continuindu-se alternativ cu culoarea A.

Randul 5 de romburi se lucreaza cu andrele nr.5(3.75mm).Se ridica ochi din randul 4,cate 37(41) ochi pentru fiecare romb si se incepe cu culoarea A(bej).Patru romburi se fac alternand culorile A(bej) si C(maro)pana la randul 14,restul rombului fiind continuat cu culoarea C(maro).Celelalte 4 romburi se fac alternand culorile A(bej) si D(negru) pana la randul 14,restul rombului fiind continuat cu culoarea D(negru).

Randul 6 de romburi se lucreaza cu andrele nr.5(3.75mm).Se ridica ochi din randul 5,cate 35(39) ochi pentru fiecare romb si se incepe cu culoarea B(gri inchis).Se lucreaza alternand culorile B(gri inchis)si A(bej) pana la randul 14 ,restul rombului fiind continuat cu culoarea A(bej).

andrushka
Scris: Sunday, September 4, 2011 8:25 PM
Nivel

Randul 7 de romburi se lucreaza cu andrele nr.5(3.75mm).Se ridica ochi din randul 6,cate 33(37) ochi pentru fiecare romb si se incepe cu culoarea A(bej).Patru romburi se fac alternand culorile A(bej) si C(maro)pana la randul 14,restul rombului fiind continuat cu culoarea C(maro).Celelalte 4 romburi se fac alternand culorile A(bej) si D(negru) pana la randul 14,restul rombului fiind continuat cu culoarea D(negru).

Randul 8 de romburi se lucreaza cu andrele nr.3(3.25mm).Se ridica ochi din randul 7,cate 33(37) ochi pentru fiecare romb si se incepe cu culoarea B(gri inchis).Se lucreaza alternand culorile B(gri inchis)si A(bej) pana la randul 14 ,restul rombului fiind continuat cu culoarea A(bej).

Randul 9 de romburi se lucreaza cu andrele nr.3(3.25mm).Se ridica ochi din randul 8,cate 31(35) ochi pentru fiecare romb si se incepe cu culoarea A(bej).Patru romburi se fac alternand culorile A(bej) si C(maro)pana la randul 14,restul rombului fiind continuat cu culoarea C(maro).Celelalte 4 romburi se fac alternand culorile A(bej) si D(negru) pana la randul 14,restul rombului fiind continuat cu culoarea D(negru).

Randul 10 de romburi se lucreaza cu andrele nr.3(3.25mm).Se ridica ochi din randul 9,cate 29(33) ochi pentru fiecare romb si se incepe cu culoarea B(gri inchis).Se lucreaza alternand culorile B(gri inchis)si A
(bej).
andrushka
Scris: Sunday, September 4, 2011 8:38 PM
Nivel

Randul 11 JUMATATILE de romburi se lucreaza cu andrele nr.3(3.25mm).Se ridica ochi din randul 10,cate 29(33) ochi pentru fiecare jumatate de romb si se incepe cu culoarea B(gri inchis) continuindu-se alternativ cu culoarea A(bej).

Bata se lucreaza cu andrele nr.5.Se ridica cate19(21)ochi din fiecare jumatate de romb,in total trebuie sa fie 152(168) ochi si se foloseste culoarea B(gri inchis).Se tricoteaza 6 cm. Puneti in talie un elastic de 3 cm latime.
andrushka
Scris: Sunday, September 4, 2011 8:39 PM
Nivel

Spor la treaba fetelor si cine are intrebari,sa ma intrebe ,sunt pe aici!

Cristina,cum ti-a iesit esantionul?
cristinapatrascu66
Scris: Monday, September 5, 2011 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
andrushka am vrut sa incep fusta pe nuanta de kaki si am facut esantionul degeaba ca nu-mi place cum iese si am inceput cu alte nuante alb ,gri si negru ,cred ca voi baga 2 nuante de gri dar abia am facut un rombplans si tu deja ai ajuns cu explicatiile pe le randul11 mai fac ceva la ea in seara asta
andrushka
Scris: Monday, September 5, 2011 7:11 PM
Nivel

Cristina,eu cred ca e bine de respectat schema culorilor pentru ca e bine facuta si e foarte greu sa obtii o combinatie reusita.Daca vrei sa mergi pe nuante de kaki combina asa:

-A vernil sau kaki deschis
-B gri inchis
-C kaki inchis
-D negru

Vezi daca iti place ce iese din aceasta combinatie!
mimisor
Scris: Wednesday, September 7, 2011 10:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
salve fetelor
as vrea sa ma inscriu si eu in concursras
nu ca sa castig pt ca nu am sanse in fata voastra dar ca sa termin si eu ceva mai repedehohot
cand ma apuc uit sa mai termin..asa voi avea un termen de lucru si sper sa termin ce voi incepe
ma primiti?ras
Motanel
Scris: Wednesday, September 7, 2011 11:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/19/2011
mimisor wrote:
salve fetelor
nu ca sa castig pt ca nu am sanse in fata voastra dar ca sa termin si eu ceva mai repedehohot
cand ma apuc uit sa mai termin..asa voi avea un termen de lucru si sper sa termin ce voi incepe
ma primiti?ras

Nu sunt in masura sa spun bine ai venit in concurs pt ca sunt o incepatoare cu multe lucruri incepute =)) dar la galerie nimeni nu ma intrece asa ca spor la treaba si nu uita sa ne arati fustita sic majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Galerie si spor la treaba tuturor
gabyta
Scris: Wednesday, September 7, 2011 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
mimisor wrote:
salve fetelor
ma primiti?ras

CU MARE DRAG Mimisor,aici e loc ptr toata lumea computerlove
mimisor
Scris: Wednesday, September 7, 2011 1:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
floare2 multumesc frumos de primire si de galerie
inca nu m-am decis ce fel de romburi voi face dar stiu sigur ca fusta nu va fi pt mine ca altfel mi-ar trebui 6 luni sa o terminhohot..asa ca voi face o fustita in miniatura pt una din pisicutele mele
spor la treabamajoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.