Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Foarte bune ideile,rochie pentru colanti sau bolerou...parca nu au mai fost la concurs? |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| nelabodea wrote:Bnua idee !Si eu voiam sa fac pt Dyana, dar o vesta din aia lunga pt colanti-tip rochie sau cum s-o numi„bluza-rochita” ceva de genul asta....Sau... un bolero tricotat ca se poarta .... e alegerea ta!Si..felicitari pt fusta!
MS PTR URARE si multumesc ptr idei fetelor. |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| NU AM MAI INTRAT DE MULT PE AICI DE ACEEA NU AM VOTAT , ORICUM NU AS FI PUTUT PENTRU CA IMI PLAC LA NEBUNIE ,NU POT FACE DIFERENTIERE INTRE ELE SUNT PERFECTE SUNT MINUNATE SI SUNT INVIDIOASA PENTRU CA SUNT GRASA SI NU MI-AR STA BINE CU O ASTFEL DE FUSTA.ASTA ESTE FELICITARI FETELOR |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| delfin, esti mortala....si foarte sincera |
|
| delfin wrote:NU AM MAI INTRAT DE MULT PE AICI DE ACEEA NU AM VOTAT , ORICUM NU AS FI PUTUT PENTRU CA IMI PLAC LA NEBUNIE ,NU POT FACE DIFERENTIERE INTRE ELE SUNT PERFECTE SUNT MINUNATE SI SUNT INVIDIOASA PENTRU CA SUNT GRASA SI NU MI-AR STA BINE CU O ASTFEL DE FUSTA.ASTA ESTE FELICITARI FETELOR Lasa delfin iubita ca se gaseste ceva si ptr tine ,dam 2 pupici sa treaca supararea ,,gata?,,,, vezi cum se aranjeaza treburile.... |
|
| suparat este putin spus uneori sunt depresiva |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Gabyta - felicitari! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari Gabyta! |
|
| ROXI,MIRELA MULTUMESC |
|
| am gresit postarea si am sters, scuze |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Felicitari Gabyta, si sa porti sanatoasa fusta Delfin,eu am 105 in talie;am ajuns la randul 3 de romburi.Cand o termin am sa o postez la fuste si poate iti faci curaj sa o incepi. |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Felicitari, Gabyta! |
|
| felixthecat,ce tare suntem surori intru suferinta, eu nu mai m-am masurat de multisor dar ultima data aveam cred 108, asadar ceva mai mare decat tine dar tu lucreaza si daca iti vine bine o sa ma apuc si eu dupa sarbatori, acum am cam multicele incepute si vreau sa le termin pana la craciun, iti multumesc pentru incurajari si de abia astept sa vad si fustita ta ,pupici |
|
| felix,KALE,multumesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| felicitari gabyta sa porti fusta cu placere si sa te bucuri de premiu si sa ni-l arati si noua
ce faina e ideea cu plovarul lungut..imi place desi sunt sigura ca iar nu voi face nimic |
|
|