Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bleaumihaelamariana wrote:m-am tot uitat , m-am tot minunat, is fff faine amandoua, dar totusi parca mai mult imi place cea a cristinei datorita culorile, ii dau ei un vot, si pupicei la amandoua Pupici si tie |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Foarte greu de ales.Diferenta o fac culorile pt ca in rest sunt la fel de frumoase.Votez nr 1-sunt culorile mele preferate. |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| STOP VOT!!! |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Felicitari ambelor participante!!!!
Castigatoare concursului nr.23 este : GABYTA cu piesa nr.1 Felicitari!!!
Gabyta,sa imi spui daca esti in Romania sau in Spania ca sa stiu unde iti pot expedia premiul. |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| felicitari gabyta te asteptam cu o noua propunere |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Felicitari gaby dar si tie Cristina pt ca ambele sunt superbe |
|
| MULTUMESC FETELOR ,PTR APRECIERI , PTR VOT , multumesc Andrushcai ptr propunerea acestei fustei ( care imi place nespus de mult ) FELICITARI CRISTINEI care nu a fost mai prejos cu nimic..... Si continui sa zic : FACETI FETELOR FUSTA CA NU O SA VA PARA RAU,ESTE SUPERBA ! Azi am sa ma gandesc la o noua tema, astept sugestii pe PM. Diseara o sa anunt noua tema. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari Gabyta ! |
|
| oanamaria wrote:Felicitari Gabyta ! multumesc |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| felicitari fetelor... abia astept sa vad ce propui Gabyta... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Felicitari Gabita si Cristina sa le purtati sanatoase. |
|
| Multumim,cu siguranta o sa le purtam cu mult drag. FETELOR DATI SI VOI CU PAREREA,,, CE V-AR INTERESA PTR NOUA TEMA,, CA IMI TOT SUCESC MINTILE DE AZI DIMINEATA ,, |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| io nu prea le am cu tricotatul dar ma bag si eu in seama cred ca ar fi frumos un pulover din ala sub fund care merge cu colanti cu guler mare si cu multe torsade... |
|
| roxinthya wrote:io nu prea le am cu tricotatul dar ma bag si eu in seama cred ca ar fi frumos un pulover din ala sub fund care merge cu colanti cu guler mare si cu multe torsade... BUNA IDEE Roxi,, sa vedem mai zice cineva ceva,,, |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/29/2009 Mesaje: 88
| Bnua idee !Si eu voiam sa fac pt Dyana, dar o vesta din aia lunga pt colanti-tip rochie sau cum s-o numi„bluza-rochita” ceva de genul asta....Sau... un bolero tricotat ca se poarta .... e alegerea ta!Si..felicitari pt fusta! nelabodea attached the following image(s):
|
|
|