Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mihaela la ce frumusete ai facut si meritai!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Felicitari, Mihaela! Meriti din plin premiul!
Abia astept sa vad ce tema vei propune. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2010 Mesaje: 99
| FELICITARI MIHAELA |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2010 Mesaje: 99
| FELICITARI MIHAELA |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| felicitari mihaela |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mihaela FELICITARI! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felicitari,Mihaela Hai cu noua tema! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mihaela, felicitari! Asteptam tema noua! Unde esti Mihaela??? |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| diferenta de fus orar.cred ca doarme sau doar ce s-a trezit |
|

| Asa e Ruxandra, multumesc!
Mihaela, sculareaaaaaaa, hai sa bem!!! un fresh fetelor bem si noi in cinstea Mihaelei! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Moaaa, pai mai doarme omu na,mai ales de cand mi-a venit Diana la mine dorm de rup patul,gata insomnii cu andrelele in mana.:211:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru voturi si cuvintele voastre,frumoase au fost toate lucrarile ...probabil a mea a fost mai pestrita de a atras ochiul ca altfel au multe piese superbe si reusite in concurs .Eu acum ,vorba Carlei ,storc creierii pentru o tema noua,dati-mi ragaz pana diseara ...sper sa scot ceva Pana atunci beu de fericire ,cafeaua nu altceva ca la mine e dimineata
|
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| t-mihaela wrote: Moaaa, pai mai doarme omu na,mai ales de cand mi-a venit Diana la mine dorm de rup patul,gata insomnii cu andrelele in mana.:211: Fetelor, va multumesc din suflet pentru voturi si cuvintele voastre,frumoase au fost toate lucrarile ...probabil a mea a fost mai pestrita de a atras ochiul ca altfel au multe piese superbe si reusite in concurs .Eu acum ,vorba Carlei ,storc creierii pentru o tema noua,dati-mi ragaz pana diseara  ...sper sa scot ceva  Pana atunci beu de fericire ,cafeaua nu altceva ca la mine e dimineata sincer mihaela vad ca iti place sa ne ti pe jar abia asteptam.Oare ce va fi????? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote: Moaaa, pai mai doarme omu na,mai ales de cand mi-a venit Diana la mine dorm de rup patul,gata insomnii cu andrelele in mana.:211: Fetelor, va multumesc din suflet pentru voturi si cuvintele voastre,frumoase au fost toate lucrarile ...probabil a mea a fost mai pestrita de a atras ochiul ca altfel au multe piese superbe si reusite in concurs .Eu acum ,vorba Carlei ,storc creierii pentru o tema noua,dati-mi ragaz pana diseara  ...sper sa scot ceva  Pana atunci beu de fericire ,cafeaua nu altceva ca la mine e dimineata
Mihaela ce zici de... http://picasaweb.google.com.br/chouchoukie/PulloverWithRosePereline# ? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ruxandra ,in momentul asta e bezna in capu' meu dar dupa cafeluta or veni ele ideile.acum vad eu ca alesul temei e cea mai grea sarcina la concursurile astea . |
|

| Mihaela, bag si eu o inka cu frisca aci cu tine,sa nu te las singura, poate vin si idei pentru un nou concurs! |
|
|