|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vai, Carla, m-ai omorat ,mai fetelor, uite asa va vad si eu bucatariile Cred ca-ti dai seama ca de la tine nu ne trebuie dovezi de autenticitate E super masinuta ,cred ca o sa te copii .Off topic , mei da tu ce bine arati |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla ce tare esti!!!!!!! Super masinuta ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Delia, super caciulita! Carla, eu astept sa vad la ce atasezi masinuta( rosie ca focul, sa-ti surada norocul ). |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2008 Mesaje: 29
| mi-am luat si eu ate azi asa ca am rezolvat o problema. acum sa vedem ce model o sa fac ca am un gol mare in cap
Ca si tine Carla, numai la asta ma gandesc.
super masinuta .. de tine ce sa mai spun |

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Carla, esti atat de fericita. Masinuta este minunata, cred ca voi croseta si eu una cat de curand
Eu de cand a adormit Ioan tot mesteresc la o caciulita. Materialul este foarte pufos, prima data am crezut ca voi avea probleme, dar dimpotriva, deja am terminat un scul Acum astept sa mi se trezeasca motanelul, sa vad daca nu cumva ii este mare...dar chiar daca i-ar fi, nu-i bai, am cui sa o dau |
| Alexandra , ma bucur ca tema e atragatoare si pentru tine si poti participa.Astept sa vad si eu motanelul  |

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| t-mihaela wrote: Alexandra , ma bucur ca tema e atragatoare si pentru tine si poti participa.Astept sa vad si eu motanelul 
Motanelul s-a trezit, caciulita ii vine putintel mai mare, dar avand in vedere ca este pentru iarna, e numai buna |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla,super masina arati super bine
Alexandra,felicitari! Abia astept sa vad caciulita |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Abia am asteptat sa vin de la scoala sa vad daca v-a placut tractorasul meu,vad ca da da nu ma copiati ca eu habar n-am ce fac mai departe |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Bravo,fetelor!!!Spor la !!!!
Mihaela se accepta si basca,boneta,nu stiu cum sa-i zic?Sau e obligatoriu caciula? |
| Da, mai, palarie, caciula ,basca ,sapca, ce mai e de pus pe cap...numai s afie pentru copii |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| tineti-va bine!!!De data asta particip!!!! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Spor la tuturor mamicilor! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Mult spor! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2008 Mesaje: 29
| ce ziceti de fularul asta fetelor!asta asa de inspiratíe! nici nu stiu de unde se incepe! mi se pare frumusel rau!
 |
|
|