Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| Carla asta mi-as fi dorit si eu, plus ca am luat in cont si propunerile voastre de la celalalt topic cu sugestii, in speranta ca voi satisface cat mai multe gusturi. multumesc fetelor si va astept in numar mare. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce tema frumoasa |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| ce tentanta e tema asta...si chiar ne ajuta si cu cadourile de craciun...
am o intrebare doar...trebuie toate cele trei culori sau putem face si combinand doar doua din ele? de ex la o caciula de mos craciun ar veni doar rosu si alb... multumesc pt raspuns
superba tema Ruxandra |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Imi place foarte mult tema aleasa de tine!
Sper sa am timp sa si impletesc ceva, ca ideea o am in minte de mult timp. |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Ruxi, bine te-ai gandit! Ne-ai pus mintea la contributie...sa vedem...sa vedem... |
|

| florymarry wrote:ce tentanta e tema asta...si chiar ne ajuta si cu cadourile de craciun... am o intrebare doar...trebuie toate cele trei culori sau putem face si combinand doar doua din ele? de ex la o caciula de mos craciun ar veni doar rosu si alb... multumesc pt raspuns superba tema Ruxandra trebuie toate cele 3.poti face caciula si ii pui un ciucurel verde.
ma bucur, pentru ca asta am urmarit |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| multumesc pentru raspuns...si eu voi participa la concurs... o sa imi pun imaginatia in functiune si voi pune poze cu ce voi incepe :) |
|

| florymarry wrote:multumesc pentru raspuns...si eu voi participa la concurs... o sa imi pun imaginatia in functiune si voi pune poze cu ce voi incepe :) abia stept sa vei mesterii |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super concurs,voi participa si eu! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Luni merg sa-mi cumpar fire :) Incerc si eu ceva |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| La concursul acets particip si eu!
Bravo! |
|

| va astept cu drag |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Abia astept sa vad ce ati mai lucrat!Spor la lucru tuturor harnicutelor! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| poate am sa particip si eu, imi place mult tema si trebuie sa-i fac ceva sarei pt craciun se participa doar cu un singur articol? |
|

| clalina wrote:poate am sa particip si eu, imi place mult tema si trebuie sa-i fac ceva sarei pt craciun se participa doar cu un singur articol? da sigur.unu e minim |
|
|
|