Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| M-am intors si m-am bucurat sa vad ca au mai aparut cateva vestute!
Felicitari tuturor din inima pentru ce ati creat si sa poarte sanatosi cei carora le sunt destinate!
Voi posta de acum lista participantelor, urmand ca maine dimineata sa inceapa votul pentru cea mai reusita creatie.
Anedelcu si Anabella, daca ati terminat, vreau si pozele voastre!
Daca cineva nu se regaseste in listuta sau nu-i place ce fotografie am ales, rog sa dea un semn. Sunt inca foarte obosita de pe drum, nu am dormit deloc de vreo 48 de ore, deci e posibil sa fac si greseli.
In ordinea aparitiei:
1. RuxandraS

2. Georgyana

3. Geanyna32

4. Florymarry

5. Tamarisc

6. Kapsunika

7. Meli

8. Carla

9. Madanuta

10. Anedelcu

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu is aia gravidutza si sper ca ama scutiti sau ma iertati ca nu am terminat nici acuma, |
|

| Ei, Anabella, te mai pasuim o vreme, ca e de inteles, dar sper sa-i vad candva (macar pe unul din baietei) cu o vestuta facuta de tine. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| pai nu i-am mai pus nimic, decat 4 nasturei dar nu am poza si cu nasturei. am facut deja vestutza cadou nepoatei mele. dar e ok asa..
anedelcu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| problema e ca eu plec maine pt un timp de acasa. cred ca trebuie sa ma scoateti din competitie. imi pare rau! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| anedelcu wrote:pai nu i-am mai pus nimic, decat 4 nasturei dar nu am poza si cu nasturei. am facut deja vestutza cadou nepoatei mele. dar e ok asa..
Deci daca nu ma invata nimeni modelul acesta inebunesc. Nu am cuvinte ce minunata este |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| madanuta wrote:Gata si vestuta mea.
superba madanuta |
|

| Anedelcu, gata te-am adaugat in lista. Eu ma gandeam ca ai facut si poza cu nasturii pusi, dar e foarte bine si asa.
Tamarisc, de ce sa iesi din competitie? Aaaa, sau te gandesti la cazul in care castigi concursul nu vei putea initia unul nou?
Eu zic sa dam startul, asa ca:
HAIDETI LA VOT! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| anca65 wrote:Deci daca nu ma invata nimeni modelul acesta inebunesc. Nu am cuvinte ce minunata este
vreau si eu, pleaseee!! Votez locul 1....numarul 10, m-am indragostit de vestuta, tre' sa fac si eu una mica pentru fetitza mea! Locul 2...vestuta numarul 9, e foarte dragalasa si la moda, si asta mi-ar place s-o incerc.
Toate sunt frumoase si cu multa munca depusa, cred ca depinde de gustul fiecaruia. Oricum si oricine ar castiga, fetelor, BAFTA, si "good job", nemaipomenite lucrari |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Tamarisc !
Felicitari tuturor participantelor ! |
|

Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| Se voteaza si locul 1 si locul 2? Daca da:
Locul 1 : nr 2. Georgyana
Locul 2 : nr 1. RuxandraS |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Greu,greu dar imi place ceea ca a lucrat Anedelcu chiar daca nu a pus o pozica si cu nastureii |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| anedelcu wrote:pai nu i-am mai pus nimic, decat 4 nasturei dar nu am poza si cu nasturei. am facut deja vestutza cadou nepoatei mele. dar e ok asa..
E o frumusete.Cum ai facut-o? Cred ca modelul este foarte greu nu-i asa?
|
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| votez MELI |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| anca65 wrote: E o frumusete.Cum ai facut-o? Cred ca modelul este foarte greu nu-i asa?
multumesc de aprecieri. nu, este chiar extrem de usor, nu ma bag inca la modele complicate. am pus schema deja aici. http://forum.7p.ro/Costumase-de-vara.aspx?g=posts&t=5883&p=7 este acelasi model, nr.17
|
|
|