|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2009 Mesaje: 141
| Felicitari fetelor pentru vestute.Din pacate nu va pot pune si eu poze pentru ca nu am aparatul acasa.Spor la lucru. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| chiar frig sa lasat si la noi ,poate apar si eu cu o vestuta ptr micutza mea! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/28/2010 Mesaje: 51
| superbe vestute si o sa va urmaresc pe fiecare cu creatiile lor eu nu am dreptul sa particip deoarece nu am postat nicio fotografie dar cand: o sa am posibilitatea sper sa ma sustineti |

Inregistrat: 6/15/2010 Mesaje: 95
| georgyana wrote:buna seara fetele am terminat si eu vesta mea ..dar nu am avut timp sa descarc pozele abia in seara asta am reusit ...  modelul meu nu prea avea chef de poze ....dar ma ajutat intr-un final ...georgy super frumosa a esit si impecabil ai lucrat ....bravo cu felicitari |
|

Inregistrat: 6/15/2010 Mesaje: 95
| anedelcu wrote:hai sa va arat vestutza mea desi nu e de concurs..
....superba imi place |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| am terminat si eu azi partile la vestuta, luni le voi uni si voi pune poze |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| si eu am inceput o vesta pt pitica mea. daca o si termin pun poze. geanina. ai un baietel frumos foc!vesta e frumoasa, sa o poarte sanatos!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Ce mai fac fetele harnicutele?
Anedelcu, e atat de dulce vestuta roz! Astept s-o accesorizezi si sa participi cu ea la concurs, da?
Carla, ce combinatie reusita de culori! Ai mai avut timp sa lucrezi?
Kapshunika, gata, te-ai calificat pentru concurs! Am vazut si salopetica.
Geanyna32, ai un model pe cinste care iti reprezinta vestuta!
Madanuta, ma bucur ca iti place tema, te astept cu drag sa participi. Picuri, Gagaritz e valabil si pentru voi.
Geo, sa inteleg ca ai inceput si tu o vesta? Astept poza cu nerabdare.
Florymarry azi e luni! Hai pune o pozica sa admiram ce ai impletit.
Tamarisc, ce ma bucur ca te-ai hotarat sa participi! Spor la lucru!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| valentina wrote:Ce mai fac fetele harnicutele? Anedelcu, e atat de dulce vestuta roz! Astept s-o accesorizezi si sa participi cu ea la concurs, da? Carla, ce combinatie reusita de culori!  Ai mai avut timp sa lucrezi? Kapshunika, gata, te-ai calificat pentru concurs! Am vazut si salopetica. Geanyna32, ai un model pe cinste care iti reprezinta vestuta! Madanuta, ma bucur ca iti place tema, te astept cu drag sa participi. Picuri, Gagaritz e valabil si pentru voi. Geo, sa inteleg ca ai inceput si tu o vesta? Astept poza cu nerabdare. Florymarry azi e luni! Hai pune o pozica sa admiram ce ai impletit. Tamarisc, ce ma bucur ca te-ai hotarat sa participi! Spor la lucru!
eu ii pun nasturi si in rest..ajutati-ma, cum sa o mai infrumusetez? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu am lasat vestuta deoparte,acum fac la poncho,dar imediat o reiau |
|

| scuze de intarziere fetelor, noi am zugravit in casa si ieri am fost ocupata cu curatenia, ce mai era de finalizat... pozele ... florymarry attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow Flori ce impecabil e lucrata! |
|

|
multumesc Anabella
|
|