Concurs Maini indemanatice 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Saturday, August 28, 2010 5:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Valentina,sunt eu uituca din cauza tricotatului dar nu-mi amintesc sa fi vazut vreo poza cu tine,asa ca te rog printre alte poze cu lucrari sau fire,pune si o pozica cu tine sau aminteste-mi unde ai puscomputerlove Aceeasi rugaminte o am si pentru Floricomputerlove
valentina
Scris: Saturday, August 28, 2010 5:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/8/2007
Carla, nu am pus poze pana acum cu mine pe forum. Imi pare rau, dar am eu un fix cu chestia asta. sorry

Din firul primit inca nu stiu ce sa fac, deocamdata caut idei.
carla
Scris: Saturday, August 28, 2010 5:47 PM
Nivel

valentina wrote:
Carla, nu am pus poze pana acum cu mine pe forum. Imi pare rau, dar am eu un fix cu chestia asta. sorry
palepale pale poate te razgandestipupici

Din firul primit inca nu stiu ce sa fac, deocamdata caut idei. [/quote]asteptpupici
valentina
Scris: Saturday, August 28, 2010 6:02 PM
Nivel

carla wrote:
poate te razgandesti

Daca va voi pune poze, atunci promit ca voi striga tare ca sa ma vada toata lumea. ras sic
flori1972
Scris: Saturday, August 28, 2010 6:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
carla wrote:
Valentina,sunt eu uituca din cauza tricotatului dar nu-mi amintesc sa fi vazut vreo poza cu tine,asa ca te rog printre alte poze cu lucrari sau fire,pune si o pozica cu tine sau aminteste-mi unde ai puscomputerlove Aceeasi rugaminte o am si pentru Floricomputerlove

carla uite eu am poza aici ,cu fetele mele cu tot http://forum.7p.ro/Poze-si-ilustrate-cu-flori.aspx?g=posts&t=4083&p=6
carla
Scris: Saturday, August 28, 2010 7:15 PM
Nivel

Ana
Scris: Sunday, August 29, 2010 8:54 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Cu scumpa Valentina m_am intalnit si eucoeur coeur ,am pozici cu ea dar respect ceea ce ma rugat ea sa nu le pun pe forum...dar poate totusi te razgandestihearts hearts topai topai
valentina
Scris: Sunday, August 29, 2010 9:53 AM
Nivel

Anabella, multumesc ca te-ai tinut de promisiune. pupici
love_pink
Scris: Saturday, September 4, 2010 3:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/15/2010
fetelor daca mai dati pe aici ....sper sa intelegeti ce scriu ca la cearta sunteti repede saritoare vad ca ati inteles ce am scris.......nu face nimic daca eu sunt mai prostuta si unele dintre voi mai destepte dumnezeu nu a putut da la toata lumea inteligenta .....abia asteptati sa zica una ceva ca gata sariti pe ea hai sa ne vedem gunoiul nostru nu pe al altuia eu scriu cum vreau asta e un site de tricotaje nu de gramatica si literatura nu sunt la scoala....sic imi cer scuze la fetele care nu sau bagat in discutie si au stiut sa isi vada de treaba lor le respect ..hai sa nu ne mai jignim ca nu e frumos..sa aveti o zi frumosacampfire
carla
Scris: Sunday, March 6, 2011 11:13 AM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.