|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Valentina,sunt eu uituca din cauza tricotatului dar nu-mi amintesc sa fi vazut vreo poza cu tine,asa ca te rog printre alte poze cu lucrari sau fire,pune si o pozica cu tine sau aminteste-mi unde ai pus Aceeasi rugaminte o am si pentru Flori |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Carla, nu am pus poze pana acum cu mine pe forum. Imi pare rau, dar am eu un fix cu chestia asta.
Din firul primit inca nu stiu ce sa fac, deocamdata caut idei. |

| valentina wrote:Carla, nu am pus poze pana acum cu mine pe forum. Imi pare rau, dar am eu un fix cu chestia asta.  poate te razgandesti
Din firul primit inca nu stiu ce sa fac, deocamdata caut idei. [/quote]astept |

| carla wrote: poate te razgandesti
Daca va voi pune poze, atunci promit ca voi striga tare ca sa ma vada toata lumea. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| carla wrote:Valentina,sunt eu uituca din cauza tricotatului dar nu-mi amintesc sa fi vazut vreo poza cu tine,asa ca te rog printre alte poze cu lucrari sau fire,pune si o pozica cu tine sau aminteste-mi unde ai pus  Aceeasi rugaminte o am si pentru Flori
carla uite eu am poza aici ,cu fetele mele cu tot http://forum.7p.ro/Poze-si-ilustrate-cu-flori.aspx?g=posts&t=4083&p=6 |

| Flori multumesc,4 fete ai?Pai ai la cine tricota Sa-ti traiasca!(scuzati off-topic) |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cu scumpa Valentina m_am intalnit si eu ,am pozici cu ea dar respect ceea ce ma rugat ea sa nu le pun pe forum...dar poate totusi te razgandesti |

| Anabella, multumesc ca te-ai tinut de promisiune. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/15/2010 Mesaje: 95
| fetelor daca mai dati pe aici ....sper sa intelegeti ce scriu ca la cearta sunteti repede saritoare vad ca ati inteles ce am scris.......nu face nimic daca eu sunt mai prostuta si unele dintre voi mai destepte dumnezeu nu a putut da la toata lumea inteligenta .....abia asteptati sa zica una ceva ca gata sariti pe ea hai sa ne vedem gunoiul nostru nu pe al altuia eu scriu cum vreau asta e un site de tricotaje nu de gramatica si literatura nu sunt la scoala.... imi cer scuze la fetele care nu sau bagat in discutie si au stiut sa isi vada de treaba lor le respect ..hai sa nu ne mai jignim ca nu e frumos..sa aveti o zi frumosa |
|

| continuarea aici |
|
|