Concurs Maini indemanatice 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
otilia gergely
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/4/2009
valentina wrote:
Multumesc frumos, fetele!

Si am intrat in concurs doar de dragul de a participa,nu pentru premiu sau altceva. Aveam salvata schema asta de vreo 2 ani, iar acum s-a ivit ocazia sa pun o pot lucra.

Postezi, te rog schema? ma intereseaza partea de la maner! Multumesc!
valentina
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/8/2007
Otilia, schema am postat-o la pagina 26, vezi ca e la sfarsit.

Sau tu intrebai de gentuta?
otilia gergely
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:37 AM
Nivel

valentina wrote:
Otilia, schema am postat-o la pagina 26, vezi ca e la sfarsit.

Sau tu intrebai de gentuta?

Scleroza asta bat-o vina!!!!!!!!!!!!!alcool

Scuze, ma gandeam la schema gentutei Georgyannei! Sorry!
MELI
Scris: Wednesday, August 18, 2010 10:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/18/2010
felicitari Valentina!
love_pink
Scris: Wednesday, August 18, 2010 10:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/15/2010
otilia gergely wrote:

Scleroza asta bat-o vina!!!!!!!!!!!!!alcool

Scuze, ma gandeam la schema gentutei Georgyannei! Sorry!
partea de la maner se face in felul urmator ca am facut si eu una ieri am terminato dupa ce ai facut partea de gentutza o dai in doua lucrezi lucrezi normal modelul pana la parea unde vin manerele faci un jur si il prinzi in partea cealalta iar mergi normal cu modelul si iar faci jnur si il prinzi isi apoi lucrezi roata ///eu de exempu al facut lantul de 30 de ochi acum depinde cat e de mare poseta sa imparti ochi in asa fel ca baretele sa iti vina egale si partile posetei la fel ......sper ca ai inteles....mie mi sa parut simplu de facut manerul...

love_pink attached the following image(s):
fotografie0332.jpg

georgyana
Scris: Wednesday, August 18, 2010 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
felicitari valentina ...le meriti!!!pupici
georgyana
Scris: Wednesday, August 18, 2010 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
love_pink wrote:
partea de la maner se face in felul urmator ca am facut si eu una ieri am terminato dupa ce ai facut partea de gentutza o dai in doua lucrezi lucrezi normal modelul pana la parea unde vin manerele faci un jur si il prinzi in partea cealalta iar mergi normal cu modelul si iar faci jnur si il prinzi isi apoi lucrezi roata ///eu de exempu al facut lantul de 30 de ochi acum depinde cat e de mare poseta sa imparti ochi in asa fel ca baretele sa iti vina egale si partile posetei la fel ......sper ca ai inteles....mie mi sa parut simplu de facut manerul...
superba poseta love...a iesit mult mai frumoasa decat a mea...si ai stiut foarte bn sa faci si manerele....este fb cum ai impartit ochii..sa o stapanesti sanatoasapupici
otilia gergely
Scris: Wednesday, August 18, 2010 11:18 AM
Nivel

love_pink wrote:

Asa m-am gandit si eu, dar partea de lant ai facut-o de 30 ochi, adica mai multe decat daca lucrai normal (ca sa-ti iasa manere usor curbate in sus)?
tamarisc
Scris: Wednesday, August 18, 2010 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2009
daca tu iti strigi parerea love pink si ti se pare normal sa spui asa o abertaie, ca am votat-o pe valentina numai pt ca ...si nu pt ce a lucrat ea, te inseli amarnic.nu o cunosc pe valentina, nici nu trebuie, imi place ce lucreaza si pace!
si te rog cand iti tastezi parerea, foloseste semnele de punctuatie si incearca sa scri cat mai corect, trebuie sa te concentrezi sa citesti ce ai scris. graba strica treaba.
mandarina
Scris: Wednesday, August 18, 2010 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 9/24/2007
love_pink wrote:
iar mergi normal cu modelul si iar faci jnur si il prinzi isi apoi lucrezi roata ///eu de exempu al facut lantul de 30 de ochi acum depinde cat e de mare poseta sa imparti ochi in asa fel ca baretele sa iti vina egale si partile posetei la fel ......sper ca ai inteles....mie mi sa parut simplu de facut manerul...

ce e ala jnur????????
roxinthya
Scris: Wednesday, August 18, 2010 11:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
cred ca e vorba de snur
flori1972
Scris: Wednesday, August 18, 2010 11:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
valentina inca o data ,FELICITARI,si fii linistita din partea mea ,eu am votat ce mi-a placut cel mai mult din toate frumusetilelove love si aici m-am uitat binenteles la cum e lucrat (calitate)sigur acest rucsacel se poate purta mult si bine ca nu se va intinde (largi)si abea apoi cat e de frumos hearts

tamarisc
Scris: Wednesday, August 18, 2010 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2009
mandarina, cred ca e vorba de snur = un lant de 30 de ochi facut cu croseta
Katrina
Scris: Wednesday, August 18, 2010 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
firstprize firstprize firstprize Felicitari, Valentina!newclap newclap newclap newclap newclap
geo67
Scris: Wednesday, August 18, 2010 4:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2009
Felicitari Valentina
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.