Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| felicitari! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc din suflet tuturor!:018: Sincer nu ma asteptam sa castig,nu am castigat niciodata nimic.E prima data.A fost o experienta frumoasa.Si urmeaza noul concurs!Revin cat pot de curand in seara asta,cat de tarziu.Azi ma pregatesc ca imi vine sotul din voiaj si ... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 187
| Felicitari mirela74chris! |
|
| bebelus wrote:Felicitari mirela74chris! Multumesc bebelus! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| asteptam sa vedem ce tema ne propui. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mirela felicitari si din partea mea |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| mirela felicitari asteptam o noua provocare |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/5/2009 Mesaje: 47
| Imi pare rau am crezut ca acesta este un concurs pe bune dar se pare ca m-am inselat. Am crezut ca conditiile de pe prima pagina sunt singurele care trebuie indeplinite si nu ca sunt si altele care se subanteleg. Oricum felicitari castigatoarei si astept cu nerabdare urmatoarea tema. |
|
| Multumesc tuturor inca o data! Va astept la urmatorul concurs! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| felicitari mihaela... dar sincer nu mi se pare corect... |
|

| Doamne carcotase sunteti!va credeam fete mature!fara suparare.s-a omis ceva in regulamentul din fata,darcele mai vechi,chiar mai vechi decat mine trebuiau sa stie.Felixuca pe tine te inteleg,dar azi sweety o vad cam carcotasa.e luna cadourilor si a bunatatii,fiti mai tolerante.
FELICITARI MIRELA! |
|
| Multumesc inca o data Ruxandra. Din partea mea,nu e nicio problema,chiar nu vroiam sa se ajunga la asa ceva,nu am participat pentru a castiga,ci pt a-mi demonstra mie insami ca pot si altceva.Botosei tricotati am facut nu mai stiu cate perechi si as fi putut sa ii fac tricotati,dar mi s-a parut o provocare sa ii fac crosetati.Spor sa ai la lucru ca am vazut ca esti tare harnica
|
|

| Multumesc,si cum zici si tu,nu suntem aici ca sa castigam si sa facem fata provocarilor. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Mirela, timpul mi-a dat azi un pic de ragaz si ti-am pus la posta premiul. Sper sa te bucuri de el. Sa-mi dai de veste cand il primesti. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Felixuca wrote:Imi pare rau am crezut ca acesta este un concurs pe bune dar se pare ca m-am inselat. Am crezut ca conditiile de pe prima pagina sunt singurele care trebuie indeplinite si nu ca sunt si altele care se subanteleg. Oricum felicitari castigatoarei si astept cu nerabdare urmatoarea tema. Pana la urma care erau conditiile nescrise?? |
|
|