Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am scotocit si tot scotocit prin forum si am ajuns la concluzia ca urmatoarea tema de concurs sa fie: BOTOSEII!!! Sunt de sezon, ce mai! Tricotati, crosetati sau croiti, sau cum vreti voi!
REGULAMENT - setul trebuie inceput dupa data inceperii concursului, cu poze de inceput, intermediare si sfarsit in decor personal - participa membrii forumului indiferent de numarul de postari, dar inscrisi pana in momentul de fata - se poate intra in concurs pana la data de 23 noiembrie
Botosii sau sosonii nu trebuie sa fie neaparat purtati de beneficiari.
PERIOADA Perioada de lucru este de o luna ( se va mari la cerere ) 2 noiembrie-2 decembrie Perioada de votare este 3 zile 3-5 decembrie Castigatorul a fi anuntat pe 6 DECEMBRIE, na ca s-a brodit cu un Mos
Spor la treaba mamici! |
|

| Si pentru inspiratie: http://picasaweb.google.com/komix66/mPxgaC# http://picasaweb.google.com/komix66/atHCNB# http://picasaweb.google.com/komix66/BniRPK#
Spor la treaba! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper tema ne-ai dat Zaza Ador sa fac botosei |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| Zaza ai avut o idee super cu botosii, nu-ti mai spun ca m-ai innebunit cu modelele de inspiratie, pacat ca eu sunt incepatoare si nu stiu sa fac decat botosii clasici, nu am nicio sansa sa fac ceva super, dar urez multa bafta tuturor. spor la treaba |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Waw!Ce concurs super!!!Si ce inspiratie |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| Ce ma bucur ca ai fost asade promta cu noul concurs.Ma apuc de treaba de maine ca sa particip si eu.Spor la treaba tuturor.Foarte frumoase inspiratiile alese. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| ZAZA FRUMOASA TEMA...EU NU PARTICIP PT K NU STIU SA FAC BOTOSEI...AM INCERCAT ODATA SI MI'A IESIT O PORCARIE...ASA K NU O SA MA INCUMET...LE UREZ BAFRA PARTICIPANTELOR... |
|

| Sweety, nu-i bai ca nu stii sa faci. Poate inveti! Si-apoi, nu stii...Pofta vine mancand! Si la noi...tricotand Poate inveti |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/5/2009 Mesaje: 47
| Zaza minunata tema. De mai multa vreme ma obsedeaza o pereche de botosei dar nu am avut curajul sa ma apuc sa-i fac, sper sa reusesc. Asa ca multumesc pentru imbold. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| ZAZA,interesanta tema ,numai ca eu nu prea ma simt as in botosei.Mai e timp sa vad daca ma inscriu sau nu.Oricum spor la lucru tuturor . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| super concursul zaza....iar modelele m-au lasat masca.....pacat ca nu pot face si eu....ca fiemea e deja maricica si nu-i mai folosesc....dar...spor la lucru si bafta participantilor |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Zaza, ce tema frumoasa ai ales! O sa vedem numai frumuseti pe aici. Spor la lucru, harnicutelor! Castigatorul va primi vreum premiu? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Moaaaa, ce de modele Nici eu nu stiu sa fac botosei dar cred ca e timpul s ainvat ,mi-au placut mult primele doua linkuri promit, jur pe rosu ca fac si eu o pereke |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu stiu daca ma bag la botosei,desi tare-s frumoase modelele |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| zaza ce ne-ai facut? cu atatea minunatii esti sigura ca doar o pereche trebuie sa facem? e foarte frumoasa tema dar foarte greu de ales modelul |
|
|