Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| mirela74chris wrote:Madanuta ma bucur ca ai primit premiul si ca ti-a placut.Nu ai pt ce sa imi multumesti,il meriti din plin!  Sper sa iti iasa bluza de la concurs asa cum iti doresti.Eu am si tricotat si am si crosetat materialul asta si merge super.Materialul se pastreaza tare bine.Spor la lucru fetelor! Carla multumesc din suflet! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super premiul !Felicitari Mirela ! Madanuta meriti premiul si spor la lucru ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| superb!!! sa ai spor! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc Oanamaria,RuxandraS! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 187
| Oanamaria scrie:
oanamaria wrote:Super premiul !Felicitari Mirela ! Madanuta meriti premiul si spor la lucru ! Asa este... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor.am descoperit de curand siteul acesta si inca nu-mi revin din uimire cand vad ce femei talentate. Eu sunt cam incepatoare insa mi-a placut tareeeeee mult vestuta facuta de ELALA la concursul maini indemanatice, cel cu vestute. V-as ruga daca aveti amabilitatea sa ma indrumati si pe mine sa-i fac una fetitei mele de 2 ani. Nu am mai lucrat niciodata aceasta tehnica, insa cu explicatiile dvs sper sa reusesc macar una asemanatoare. Va multumesc si sper sa primesc un raspuns favorabil din partea dvs. |
|

Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| oana albu wrote:Buna fetelor.am descoperit de curand siteul acesta si inca nu-mi revin din uimire cand vad ce femei talentate. Eu sunt cam incepatoare insa mi-a placut tareeeeee mult vestuta facuta de ELALA la concursul maini indemanatice, cel cu vestute. V-as ruga daca aveti amabilitatea sa ma indrumati si pe mine sa-i fac una fetitei mele de 2 ani. Nu am mai lucrat niciodata aceasta tehnica, insa cu explicatiile dvs sper sa reusesc macar una asemanatoare. Va multumesc si sper sa primesc un raspuns favorabil din partea dvs. buna..incerc sa te ajut..eu am lucrat-o tot pt 2 ani .pt inceput iti spun ca am lucrat cu acril ROSA si andrele 3,5..dak lucrezi cu aceleasi materiale incepi cu 61 de oc.primele 6 randuri model elastic..apoi incepi asa: randul 7: 1 oc fata, 1 dos, 1 fata, 16 dos, 1 fata, 1 dos, 1 fata,7 fata, 1 f, 1d, 1 f,7 d,1f,1d,1f,16 d,1f,1d,1f,7d,1f,1d,1f..
randul 8:1 d,1f,1d,1 jeteu,16 fata,1 jeteu,1d,1f,1d,1 jeteu,7f,1jet,1d,1f,1d,1jet,16f,1jet, 1d,1f,1d,1jet,7f,1jet,1d,1f,1d,
R 9: la fel k R7 numaai k 7 devine 9 si 16-18.. de aici ar trebui sa iti dai seama cum vine..cand ajungi la maneci iti mai explic.. |
|
| mulumesc mult pt explicatii. de maine ma apc si eu de treaba... am sa pun poze cand ajung la maneci |
|
| m-am apucat de lucru la vestuta dar la randul 7 sunt cam multe ochiuri.... daca puteti sa spuneti unde e greseala ... dupa cum v-am spus eu sunt incepatoare si nu ma pricep sa descifrez singura modelul ca sa imi dau seama unde e greseala .... multumesc mult pt intelegere :bowing: |
|

| oana albu wrote:m-am apucat de lucru la vestuta dar la randul 7 sunt cam multe ochiuri.... daca puteti sa spuneti unde e greseala ... dupa cum v-am spus eu sunt incepatoare si nu ma pricep sa descifrez singura modelul ca sa imi dau seama unde e greseala  .... multumesc mult pt intelegere  :bowing: la randul 7 ar trebui sa aveti tot atatia ochi cu cati ati inceput..de la radul 8 incepeti sa cresteti..cresteti doar pe spatele lucrului..pana acum ar trebui sa fie cam atat cat sa ii vina bine in jurul gatului..daca mai aveti nelamuriri vedeti si subiectul cu tehnica raglan.si eu sunt incepatoare si poate nu va explic cum trebuie.. |
|
| elala wrote: buna..incerc sa te ajut..eu am lucrat-o tot pt 2 ani .pt inceput iti spun ca am lucrat cu acril ROSA si andrele 3,5..dak lucrezi cu aceleasi materiale incepi cu 61 de oc.primele 6 randuri model elastic..apoi incepi asa: randul 7: 1 oc fata, 1 dos, 1 fata, 16 dos, 1 fata, 1 dos, 1 fata,7 fata, 1 f, 1d, 1 f,7 d,1f,1d,1f,16 d,1f,1d,1f,7d,1f,1d,1f..
randul 8:1 d,1f,1d,1 jeteu,16 fata,1 jeteu,1d,1f,1d,1 jeteu,7f,1jet,1d,1f,1d,1jet,16f,1jet, 1d,1f,1d,1jet,7f,1jet,1d,1f,1d,
R 9: la fel k R7 numaai k 7 devine 9 si 16-18.. de aici ar trebui sa iti dai seama cum vine..cand ajungi la maneci iti mai explic..
buna seara... se pare ca sunt aproape de maneci.... daca sunteti draguta sa-mi spuneti ce sa fac mai departe... Am incercat sa va pun si poza dar nu am reusit... mai incerc sa vad daca reusesc |
|

| oana albu wrote: buna seara... se pare ca sunt aproape de maneci.... daca sunteti draguta sa-mi spuneti ce sa fac mai departe... Am incercat sa va pun si poza dar nu am reusit... mai incerc sa vad daca reusesc
incearca totusi sa postezi o poza sa imi dau seama ce ai facut pana acum..sa stiu cum sa iti exlic |
|
| [quote=elala] incearca totusi sa postezi o poza sa imi dau seama ce ai facut pana acum..sa stiu cum sa iti exlic[/quotDSCF1448.jpg - 1.89MB">http://DSCF1448.jpg - 1.89MBsper ca am reusit sa o postez |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ia sa vedem !!! Eu as zice ca este foarte mistoaca nu-i asa fetelor? roxinthya attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| da intradevar e foarte frumos |
|
|