|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am sa adaug la cadoul pt mama si manusi si caciula.Am invatat sa fac manusi cu 5degete doar cu o pereche de andrele circulare. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2009 Mesaje: 204
| alimami, am inteles!!! abia astept sa incerc!!!! multumesc muuuult!!! |
|  gata caciula, e dulba si are doua fetze |
| claudinna wrote: gata caciula, e dulba si are doua fetze Ma bucur ca ai inteles cum e cu sosetele!Poate explici cum e cu caciula cu 2fetze. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Daca e in 3 am pus-o in 9,daca e in 2 fire in 8 |
| alimami, am facut o caciula tricotata. dupa ce am facut scazaturile si am terminat-o am incheiat-o si la baza ei, pe fatza, am inceput sa crosetez cu picorus din ala dat o data peste croseta. am facut picioruse din 2 in 2 ochiuri adica: la cea tricotata aveam elastic din unu pe fata unu pe dos...la cea corsetata, cand am montat-o, picorusele corespund doar ochiurilor pe fata. pe cea crosetata am lucrat-o la rotund...cand am ajuns la calota am scazut si gata apoi am facut urechile, tot crosetate.
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetele....insfarsit am terminat si eu ...si vin cu pozicile sper sa va placa...am vrut sa postez aseara dar mi-a cazut netul....asa ca postez acuma.....cadoul e pt pitica mea ...sarah diana-andreea attached the following image(s):

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Foarte frumoase cadouri! diana-andreea ce imi plac jucariile confectionate de tine sunt super,cred ca am sa incerc sa fac si eu o pisicuta pentru degetica mea.insa sa mai creasca vreo doua luni
Am sa incerc sa atasez si eu poze cu rochita pregatita pt fetita mea.

Va urez Craciun fericit mai devreme ptca nu stiu daca o sa mai am timp sa intru pe net!
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!!! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/28/2009 Mesaje: 90
| Gata cu cadourile Asa cum spuneam:felul 1,felul 2 si desertul : CIORAPI :010: antreu:caciula pt sot
Diana Andreea,superbe jucariile facute de tine...nota maxima Alimami,f interesanta metoda manusilor cu circulare. Ramona,e super rochita
Sarbatori frumoase sa aveti,dragele mele si un Craciun Fericit! paula1975 attached the following image(s):

|
| ma innebuniti!! ce jucarii super!!! (trebuie neaparat sa invat si eu!! cu ce sunt umplute??), ce rochita cocheta!! ce ciorapei!! sunteti foarte talentate!!! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor ce lucrusoare frumoase ati facut . Va fi foarte greu la votare .Din asa minunatii ce sa alegi mai intai. Va felicit cu drag si cu siguranta cine va primi cadourile va fi foarte bucuros/a. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| felicitari, fetelor... ce de cadouri minunate pregatiti voi....!!! si eu am tricotat cate ceva pentru a face cadouri, dar nu voi participa in concurs cu ele, caci nu le-am "pozat" in timpul lucrului...
o sa pun poze la sectiunile corespunzatoare |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| toate cadourile sunt minunate jucriile ciorapeii si rochita la toate concurentele |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| ce lucruri minunate3 ati facut! FELICITARI! |
|
| Am reusit prima manusa din viatza mea,cu 5degete si doar o pereche de andrele.Am pus pozele de inceput azi pe la manusi,aici voi pune doar una cu manusa gata,urmeaza a doua manusa si finisajele. alimami attached the following image(s):

|
|
|