Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| M-am gandit si pana la urma am ajuns la concluzia ca urmatoarea tema va fi :CADOU DE CRACIUN REGULAMENT :Cadoul trebuie inceput dupa data inceperii concursului. -Pot participa si vota toti membrii forumului indiferent de cate postari au,dar sa fie inscrisi pana la data inceperii concursului. -Se poate intra in concurs pana la data de 10 Ianuarie 2010 -Trebuie postate poze dupa inceputul lucrului si poze dupa sfarsitul lucrului. -Cadoul la alegere:Pt copil,sot,soacra,nepot,etc PERIOADA: -Perioada de lucru este de aprox. 1 luna(se va mari la cerere)7 Dec–12 Ian -Perioada de votare este de 2 zile:13-14 ian -Castigatoarea va fi anuntata pe 15 Ianuarie VA INVIT SA PARTICIPATI LA CONCURS SI VA UREZ SPOR LA LUCRU! Daca nu e ok tema,sa imi spuneti si o schimb.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| iar nu pot participa... ...sincer mihaela cine o sa tricoteze / croseteze manusi...de ce nu pui si u ceva mai usor??? sa poata participa mai toate fetele... scuze nu sunt rautacioasa si sa nu crezi k am ceva cu tine...chiar NU am nik cu u... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mirela, si mie mi se pare cam grea tema... Tu faci cum crezi, dar n-o sa ai prea multe participante si pana la urma interesul e sa ne simtim bine si sa participam cat mai multe. Eu n-am participat pana acum la niciun concurs pentru ca mereu am de lucrat contra cronometru la altceva.
|
|
| Manusile fara deget se fac foarte usor,dar... schimbam tema!Nu e problema.Imi doresc sa participe cat mai multe fete,ca sa invatam una de la alta. Regulamentul e acelasi,doar ca puteti tricota sau croseta caciulite cu modele de Craciun!Asa e mai bine? Daca nici asta nu va place...alegeti voi ca nu ma supar! Eu acum chiar ca sunt in pana de idei!Am emotii,maine imi vine sotul din voiaj si nu ma mai pot gandi la nimic altceva. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| caciulite s-au tot facut,timpul de lucru este suficient.de ce nu acceptati noi provocari.fetelor aveti experienta mai mare decat mine,si eu am facut deja manusi fiicei mele,nu le-am postat inca. am facut si tricotate si crosetate.nu e greu.gasiti pe youtube exact cum se face. eu zic,parerea mea sa se lase manusile.faceti cum vreti.pana acum nu s-a carcotit la nici o tema,acum dece sa o facem? astept decizia finala. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| mirela74chris wrote: Eu acum chiar ca sunt in pana de idei!Am emotii,maine imi vine sotul din voiaj si nu ma mai pot gandi la nimic altceva.
Pune tema "Cadou de Craciun "si fiecare alege sa faca ceva ce vrea cu tematica asta care sa fie cadou( pentru copil, mama tata bunica etc) ,lasa liber imaginatia ca ai scuza serioasa si dragastoasa cu sot venit acuma fresh numai la concurs nu-ti sta tie mintea Eu as face un articol de bucatarie pentru cumnatele mele dar daca as avea timp ca-s bagata la 220 cu cumparaturile de Craciun |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| "Cadou de Craciun " suna tare bine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mihaela,super tema .Eu as fi pus "Cadou pentru soacra" dar poate nu face toata lumea |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla wrote:Mihaela,super tema   .Eu as fi pus "Cadou pentru soacra" dar poate nu face toata lumea
Dar poate face sotulache pentru soacra`sa |
|

| mihaela super idee!!!!!!!!!!!ai perfecta dreptate.eu credca si mirela va fi deacord.asa ca putem face orice. |
|
| De acord Mihaela,multumesc de sugestie!Deci dam startul la CADOU DE CRACIUN Spor la lucru participantelor.Ramane valabil regulamentul cu participarea la concurs si la vot. Doar persoanele inscrise pana acum pe forum!Succes tuturor participantelor!Va astept! Gata,am remediat,acum va pup pe toate si plec,nu stiu cand ne mai vedem! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ma inscriiiiiiiu! Am inceput ceva azinoapte, il ajut pe Mos sa croseteze ceva pentru o fetita frumoasa. Azinoapte am stat la povesti cu Base si Geoana si am avut inspiratie. Am facut si o pozica la ce am lucrat pana acum, dar mai asteptati un pic, cadoul va fi gata repede, dar il postez peste cateva zile! Haideti sa pregatim cadouri, ca pe criza asta mergem mai rar la cumparaturi! |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Frumoasa tema !Sa vad daca ma inscriu si eu .
  |
|

| si eu ma inscriu,nu stiu care dintrecadouri am sa postez,pentru ca eu fac pentru toatafamilia,frati,parinti,socrii,matusi,nepoate,fetita mea si sotul,toti vor primii ceva facut de mana mea,vorba ta madanuta-regim de criza. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Spor la lucru fetelor! |
|
|