Concurs "Mâini îndemânatice" nr .8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Sunday, December 6, 2009 7:58 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
M-am gandit si pana la urma am ajuns la concluzia ca urmatoarea tema va fi :CADOU DE CRACIUN
REGULAMENT :Cadoul trebuie inceput dupa data inceperii concursului.
-Pot participa si vota toti membrii forumului indiferent de cate postari au,dar sa fie inscrisi pana la data inceperii concursului.
-Se poate intra in concurs pana la data de 10 Ianuarie 2010
-Trebuie postate poze dupa inceputul lucrului si poze dupa sfarsitul lucrului.
-Cadoul la alegere:Pt copil,sot,soacra,nepot,etc
PERIOADA:
-Perioada de lucru este de aprox. 1 luna(se va mari la cerere)7 Dec–12 Ian
-Perioada de votare este de 2 zile:13-14 ian
-Castigatoarea va fi anuntata pe 15 Ianuarie
VA INVIT SA PARTICIPATI LA CONCURS SI VA UREZ SPOR LA LUCRU!
Daca nu e ok tema,sa imi spuneti si o schimb.

sweety
Scris: Sunday, December 6, 2009 9:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2009
iar nu pot participa...uff plans ...sincer mihaela cine o sa tricoteze / croseteze manusi...de ce nu pui si u ceva mai usor??? sorry sa poata participa mai toate fetele... scuze nu sunt rautacioasa si sa nu crezi k am ceva cu tine...chiar NU am nik cu u...
madanuta
Scris: Sunday, December 6, 2009 9:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mirela, si mie mi se pare cam grea tema... oare
Tu faci cum crezi, dar n-o sa ai prea multe participante si pana la urma interesul e sa ne simtim bine si sa participam cat mai multe. Eu n-am participat pana acum la niciun concurs pentru ca mereu am de lucrat contra cronometru la altceva.floare2 floare2 floare2
mirela74chris
Scris: Sunday, December 6, 2009 9:34 PM

sorry Manusile fara deget se fac foarte usor,dar... schimbam tema!Nu e problema.Imi doresc sa participe cat mai multe fete,ca sa invatam una de la alta.
Regulamentul e acelasi,doar ca puteti tricota sau croseta caciulite cu modele de Craciun!Asa e mai bine?
Daca nici asta nu va place...alegeti voi ca nu ma supar!
Eu acum chiar ca sunt in pana de idei!Am emotii,maine imi vine sotul din voiaj si nu ma mai pot gandi la nimic altceva.angel
RuxandraS
Scris: Monday, December 7, 2009 12:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2009
caciulite s-au tot facut,timpul de lucru este suficient.de ce nu acceptati noi provocari.fetelor aveti experienta mai mare decat mine,si eu am facut deja manusi fiicei mele,nu le-am postat inca. am facut si tricotate si crosetate.nu e greu.gasiti pe youtube exact cum se face.
eu zic,parerea mea sa se lase manusile.faceti cum vreti.pana acum nu s-a carcotit la nici o tema,acum dece sa o facem?
astept decizia finala.sorry sorry sorry
t-mihaela
Scris: Monday, December 7, 2009 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
mirela74chris wrote:
sorry Eu acum chiar ca sunt in pana de idei!Am emotii,maine imi vine sotul din voiaj si nu ma mai pot gandi la nimic altceva.angel

Pune tema "Cadou de Craciun "si fiecare alege sa faca ceva ce vrea cu tematica asta care sa fie cadou( pentru copil, mama tata bunica etc) ,lasa liber imaginatia ca ai scuza serioasa si dragastoasa coeur cu sot venit acuma fresh numai la concurs nu-ti sta tie mintea sic coeur angel Eu as face un articol de bucatarie pentru cumnatele mele dar daca as avea timp ca-s bagata la 220 cu cumparaturile de Craciun plans
ingerash
Scris: Monday, December 7, 2009 8:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
"Cadou de Craciun " suna tare binetopai topai topai topai
carla
Scris: Monday, December 7, 2009 8:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Mihaela,super temanewclapyes .Eu as fi pus "Cadou pentru soacra" dar poate nu face toata lumeahohot
ingerash
Scris: Monday, December 7, 2009 9:08 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
carla wrote:
Mihaela,super temanewclapyes .Eu as fi pus "Cadou pentru soacra" dar poate nu face toata lumeahohot

hohot hohot hohot hohot
Dar poate face sotulache pentru soacra`saras hohot hohot hohot
RuxandraS
Scris: Monday, December 7, 2009 10:00 AM
Nivel

mihaela super idee!!!!!!!!!!!ai perfecta dreptate.eu credca si mirela va fi deacord.asa ca putem face orice.majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta yes yes yes yes yes yes
mirela74chris
Scris: Monday, December 7, 2009 11:02 AM

De acord Mihaela,multumesc de sugestie!Deci dam startul la CADOU DE CRACIUN
Spor la lucru participantelor.Ramane valabil regulamentul cu participarea la concurs si la vot. Doar persoanele inscrise pana acum pe forum!Succes tuturor participantelor!Va astept!yes
Gata,am remediat,acum va pup pe toate si plec,nu stiu cand ne mai vedem!computerlove computerlove computerlove
madanuta
Scris: Monday, December 7, 2009 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Ma inscriiiiiiiu! yes yes yes yes yes
Am inceput ceva azinoapte, il ajut pe Mos santa sa croseteze ceva pentru o fetita frumoasa. Azinoapte am stat la povesti cu Base si Geoana si am avut inspiratie.hohot hohot hohot
Am facut si o pozica la ce am lucrat pana acum, dar mai asteptati un pic, cadoul va fi gata repede, dar il postez peste cateva zile!
Haideti sa pregatim cadouri, ca pe criza asta mergem mai rar la cumparaturi!craciun craciun craciun
mariana71
Scris: Monday, December 7, 2009 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Frumoasa tema dance dance dance dance !Sa vad daca ma inscriu si euras .

img
RuxandraS
Scris: Monday, December 7, 2009 1:56 PM
Nivel

si eu ma inscriu,nu stiu care dintrecadouri am sa postez,pentru ca eu fac pentru toatafamilia,frati,parinti,socrii,matusi,nepoate,fetita mea si sotul,toti vor primii ceva facut de mana mea,vorba ta madanuta-regim de criza.
oanamaria
Scris: Monday, December 7, 2009 2:48 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Spor la lucru fetelor!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.