Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Sunt foarte frumoase floricelele! Succes in continuare ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| kmn wrote:nicoleta...cu ce fir ai facut floricelele? inceputul e fff frumos, mult spor in continuare!!! Multumesc frumos,Carmen! Este Cotton perle de la Puppets,bobinutele de 10gr,unguresti,dar cred ca si cele romanesti merg foarte bine.
|
|
| Luisa wrote:Sunt foarte frumoase floricelele! Succes in continuare ! Multumesc,haideti si voi! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mult spor sa ai, e ff migalos...dar si frumos!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am lasat putin concursul,am vazut ca nu prea aveti curaj.Il prelungesc pana la 1 septembrie ,poate,poate,reusiti |
|
| Un model dragut carla attached the following image(s):
|
|
| Bluza mea a devenit UFO . Eu lucrez la altceva acum.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/24/2013 Mesaje: 2
| am reusit sa fac o prima geanta. munca de Sisif....nu stiu cum sa fac sa imi incarce poza.o arhivez s ii dau incarca dar, de fiecare data imi spune ca e prea mare....am reusit!
ioanae attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ioana...e fff frumoasa gentuta ta!!! |
|
| ioana,e foarte reusita poseta ,dar nu e irish crochet |
|
| Imi pare rau ca nu am reusit sa va antrenez destul ca sa aveti curaj la acest concurs,nu am pus mai multe modele fiindca eexista la topicul respectiv,in plus este un punct liber,,unde fiecare isi poate lasa imaginatia sa zboare printre flori si frunzulite.Las in continuare concursul deschis pentru curajoase
|
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Sa inteleg ca acest concurs nu a avut succes? Este ultimul concurs care s-a organizat? Carla daca este asa , crezi ca poti reveni cu alta tema ? Ar fi pacat sa nu se mai organizeze concursuri pe teme crosetate.Un an nou,un concurs nou , o tema noua.Propun aceasata , daca sunteti de acord veniti si sustineti propounerea. |
|
| Am inteles ca nu v-a atras concursul,totusi l-as lasa,cu modelul gentii albe ,poate,impreuna,o vom face carla attached the following image(s):
|
|
|