Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Buna seara doamnelor m-am gandit sa organizez si eu un Concurs sper sa nu se supere nimeni iar "Tema"aleasa e hanorac sau pulover din fir buclat pt fetite sau baieti : Pot participa membri inscrisi pe forum pana la data inceperii concursului: Concursul se va tine intre 09/09/2011 si 20/10/2011: Data votari 21 si 22/10/2011: Fiecare isi va face lucrul dupa ideea proprie : Se va atasa 1 sau 2 poze in timpul lucrului : Va astept in numar cat mai mare !!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa tema!!
fetelor care o sa faceti sa aveti spor!! |
|

| Multumesc Ana ma bucur ca iti place sper sa placa si altor fete si sa se alature teme-i de concurs |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Georgy,ff frumos concursul;poti sa ne dai niste surse e inspiratie?Stiu,ai spus ca fiecare vine cu ideile proprii dar vazand cate ceva se formeaza imaginea proprie in minte tuturor;sa vad cum stau cu timpul si poate indraznesc sa particip si eu.Bafta tuturor |
|

| Felix deoarece firul buclat nu merge facut cu model poate ca doar diagrama. Vor fi lucruri tricotate tehnica raglan sau din bucati ....nu stiu ce modele ai vrea cred ca toate stiti cum e un hanorac sau un pulover poate fi inchis cu nasturi sau fermoar sau fara ...voi pune niste diagrame daca va ajuta dar poate fi facut si simplu sau in dungi combinat fiecare dupa placul inimi georgyana attached the following image(s):

|
|

| chiar ma gandeam ca astea merg super;daca gasesti si ceva modele de aplicatii(sa le facem separat si sa le aplicam la urma.... |
|

| Daca aveti ideii si sugestii va astept cu drag (repet nu este o regula dupa un model anume singurul detaliu care trebuie respectat e firul buclat ) deci poate fi cu diagrama fara sau dungulite fiecare cum il doreste ...astea fiind spuse va astept sa va alaturati. Voi face si eu cu voi un hanorac pt Darius din acest fir georgyana attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cam asa trebuie sa fie un hanorac? http://forum.7p.ro/Jachete-tricotate.aspx?g=posts&t=4934 azi caut sa vad ce fire buclate am. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Pt initiativa!!!Bravos..o sa merg sa caut si eu pe la noi fire buclate,ca pe acasa nu am.Daca gasesc,ma apuc si eu de un hanorac pt E. |
|

| Ingerash multumesc pt ajutor ...si te astept cu drag si pe tine asemeni ali .....si nu numai |
|

| Ingeras deja m-am gandit la niste combinatii |
|

| georgyana,cu drag felixthecat si eu!
In casa am doar aceste fire si nu se potrivesc impreuna...trebuie sa merg sa cumpar.
ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| georgy frumoasa tema .......eu mai am putin si termin jacheta dianei din fir buclat ,imi place mult cum a iesit, e asa pufoasa..... (cu toate ca am improvizat ceva ca nu mi-a ajuns firul sa termin manecile )....daca o termin azi va arat, daca nu ,luni
|
|

| Miridia,abia astept sa vad |
|

| Ingerash sunt frumoase firele rosul cu acel degrade cred ca ar merge combinat dar vezi tu cum sti mai bn (Mirela abia stept sa vad ce ti-a iesit si te astept si pe tine daca mai ai fir buclat prin casa daca nu sti unde gasesti la D sau E |
|
|