|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| felicitari Cristinuta!!!! asta am inceput si eu, atesaz poza dupa amiaza cand ajungem acasa de la job si de la gradi! pupici tutror!!! oachi attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| alina,gabyta ,oachi |
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| cristina e suuuuuuuuuuuuuuuuuuper |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2008 Mesaje: 53
| oachi wrote:ceva diagrame cu Micky aici daca mai vreti si altele cu orice, va ajut, am foarte multe pupici
Te rog, imi pui si mie diagrama cu masinuta rosie de pe bluzita? Multumesc mult! |
| buna dimineata! Cum sa nu, atasez acum!!!! oachi attached the following image(s):
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| spor la tricotat,dupa cum ai inceput cred ca iese super |
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| cristinapatrascu66 wrote:am terminat pulovaraul mie imi place. felicitari |
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cristina este superb. Hai Oachi haideti fetelor |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2008 Mesaje: 53
| oachi wrote:buna dimineata! Cum sa nu, atasez acum!!!! Multumesc din suflet! Succes la concurs! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| M-am straduit si eu din nou sa tin pasul cu voi, dar bineinteles ca nu am reusit. Tot la fel de urat imi iese, orice as face... Ma chinui sa fac o vestuta, inca n-am facut nici una, sper sa reusesc. Diagramele ies rau tare desi nu am incercat sa fac unele foarte mari, dar tot degeaba. diana_mm27 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Diana, iese foarte bine, ce nu-ti place? o sa le mai prinzi putin cu acul pe spate si o sa fie super... Sieu am de facut 2 bluze cu diagrama mare in forma de inima, m-am apucat de prima din ele, spatele e gata si acum am trecut la diagrama... merge cam incet ca e firul subtirel mama_Sonyei attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| mama_Sonyei wrote:Diana, iese foarte bine, ce nu-ti place? o sa le mai prinzi putin cu acul pe spate si o sa fie super... Sieu am de facut 2 bluze cu diagrama mare in forma de inima, m-am apucat de prima din ele, spatele e gata si acum am trecut la diagrama... merge cam incet ca e firul subtirel
Mersi mult, dar de aproape se vad toate greselile... Nu reusesc eu asa cum ar trebui, probabil, si asta ma cam roade. Ma tot straduiesc, dar nu reusesc sa fac la fel de frumos precum Cristina si toate celelalte, posibil si experienta, dar cum imi place sa iasa totul bine... ma supar si ma strofoc degeaba ca imi iese o imbarligatura mare de ate pe spate, dar asta e, poate cu timpul voi reusi. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa aveti spor fetelor |
|
| Ziua Buna harnicutelor!!! Aseara l-am terminat si eu pe Bob, de acum voi merge usor, numai cu o culoare, ca am avut patratele, patratele!!!! Am ramas in pana de lana si nu mai gasesc acelasi fir!! voi pune alta culoare! cand ajung acasa, am sa pun poze, am sa mai umblu sa caut firul azi (inca mai sper sa-l gasesc.) pupici si spor!!!
PS:am ajuns acasa!!!! oachi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| diannna ,maria imi plac diagramele voasstre.spor mult la toate. |
|
|