Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Jasmine wrote:Nu pot sa intru in concurs cu o declaratie de dragoste din partea sotului catre mine?
Bine-neles ca poti. Doar este o declaratie de dragoste! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Andreea foarte frumos Imi place poezia adynanemona attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Jasmine wrote:Nu pot sa intru in concurs cu o declaratie de dragoste din partea sotului catre mine?
din cate am inteles eu, concursul consta in declaratia pe face o faci tu sotului tau
adynanemona wrote:DECLARATIE DE DRAGOSTE SOTULUI DE MOS CRACUIN!! Fetelor,daca tot vine Mos Craciun, haideti sa facem sotilor o declaratie de dragoste. |
|
| Bine zis Ira:" declaratie de dragoste sotului'", nu invers
NU MAI PARTICIPA NIMENI??? adynanemona attached the following image(s):
|
|
| adynanemona wrote:Bine zis Ira:" declaratie de dragoste sotului'", nu invers NU MAI PARTICIPA NIMENI???
Aha, scuze nu am fost destul de atenta! |
|
| Stiu ca un simplu "multumesc" nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru clipele de neuitat si pentru emotiile daruite, pentru fluturasii din stomanc sau pentru zambetul de pe fata mea.. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Frumoase declaratii fetelor !
Va admir pentru inspiratie si pentru deschiderea cu care puteti sa va strigati dragostea ! |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| adynanemona wrote:Se pare ca nu va place concursul............. Eu am crezut ca o sa fie ceva mai special , acum in prag de sarbatori
Scuze |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Am sa vin si eu cu declaratia mea traznita Sotul meu stie ca-l iubesc .Noi ne intelegem prin fapte nu prin vorbe,dar la declaratia asta a ras tare si ia placut la nebunie.
Dragul meu iubit Esti un zapacit, Ochii tai albastri Seamana cu cu coada vaci, Nasul tau cel mare Mararu dupa piceoare, Buzele de cal Urechile de magar, Parul de la subtiora Cu miros de primavara, Dintii cariati Sparti si tuguiati, Parul ca maciuca Mainile ca ciunga, Sexul ca o ramisora Ca sa bagi fete-n boala. Acum in incheiere Iti spun la revedere, Si mereu la orice pas Iti dau vre-o 5 pumni in nas.
Cam asta am compus eu pt sotul,si vreazu sa spun ca ia placut enorm cum la-m caracterizat Ps daca nu se accepta in concurs nu e nici o problema,dar asta e delcaratia mea.
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Rody,hai ca mi-a venit inima la loc...credeam ca am sabotat concursul .Esti de coma |
|
| Rody, chiar ca esti de coma! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Rody,dar trebuie sa ma repet,tu esti beton fata!
|
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mersi fetelor,voi ca voi,dar sotul a ras de sa prapadit Deja apus pus-o la loc de cinste |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Rody wrote: Dragul meu iubit Esti un zapacit, Ochii tai albastri Seamana cu cu coada vaci, Nasul tau cel mare Mararu dupa piceoare, Buzele de cal Urechile de magar, Parul de la subtiora Cu miros de primavara, Dintii cariati Sparti si tuguiati, Parul ca maciuca Mainile ca ciunga, Sexul ca o ramisora Ca sa bagi fete-n boala. Acum in incheiere Iti spun la revedere, Si mereu la orice pas Iti dau vre-o 5 pumni in nas.
Tareeeeee de tot!!!!! |
|
| RODY Se accepta ,de ce nu? Fiecare e liber sa faca ce declaratie doreste adynanemona attached the following image(s):
|
|
|