Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| DECLARATIE DE DRAGOSTE SOTULUI DE MOS CRACUIN!! Fetelor,daca tot vine Mos Craciun, haideti sa facem sotilor o declaratie de dragoste. Ce ziceti,sunteti de acord?
Perioada de inscriere:-13 decembrie-23 decembrie; Votarea:-24 decembrie-28decembrie; Desemnarea castigatorului:: 29 decembrie
SUCCES |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Te iubesc si te ador ca pe-un pui de curca chior
abia astept sa vad declaratii de dragoste ,poate ma inspir si eu din ele ca la asta chiar nu ma duce mintea |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 318
| [quote=mihaela75]Te iubesc si te ador ca pe-un pui de curca chior
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| tareeee |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Super tare. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mihaela75 wrote:Te iubesc si te ador ca pe-un pui de curca chior
|
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Miha Am ras cu pofta |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu sunt o persoana anti-romantica, si chiar nu pun mare pret pe declaratii, maimutzici, lumanari, papusele, floricele, etc... dar daca tot suntem la capitorul declaratii (off concurs), sa stiti k la ora asta "declaratia mea de dragoste" doarme langa tatal ei, un copil cu barbatul iubit din punctul meu de vedere, este demonstratia suprema a dragostei... restul e bla-bla... |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| ira_tgr wrote:"declaratia mea de dragoste" doarme langa tatal ei, un copil cu barbatul iubit
Ce norocoasa esti, Ira Alex al meu nu adoarme decat cu mine,desi se iubesc si se inteleg ...el cu tat-su Interesant concurs,ma voi gandi la o declaratie |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Laura wrote:Ce norocoasa esti, Ira  Alex al meu nu adoarme decat cu mine,desi se iubesc si se inteleg ...el cu tat-su Interesant concurs,ma voi gandi la o declaratie
Sonic intotdeauna adoarme intre noi, si apoi o mutam la ea in patut... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| adynanemona frumos concurs
Ma gandesc si eu la ceva |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
si eu, care ma bazam pe tine... miha, ai votul meu |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Nu pot sa intru in concurs cu o declaratie de dragoste din partea sotului catre mine? |
|

Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Se pare ca nu va place concursul............. Eu am crezut ca o sa fie ceva mai special , acum in prag de sarbatori adynanemona attached the following image(s):
![zduqvj1bqk[1].jpg](/i.ashx?a=11217) ![5889njqixmgqi3[1].gif](/i.ashx?a=11218)
|
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Sparg eu gheata cu o poezie dedicata sotului meu
Ma bucur de tine,asa cum o floare Se bucura de ultima raza de soare, Ma bucur pentru tine cand zambesti, Cand crezi,cand te ridici,cand reusesti Te am in sange,pentru tine renasc, Si doar in fata ta ma demasc Te am in stralucirea ochilor mei Te am si te vreau,ma ai si ma vrei. Ma bucur putin dar intens,de senin, De cerul acesta,nascut din putin, E doar cerul meu si al tau,pe din doua, Ai te rog,grija,de atat:sa nu ploua... |
|
|