Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| eu zic ca e bine astept si parerea altor fete. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ma voi descurca eu in vreun fel.oricum prioritate au manusile.de ani de zile si eu vreau sami fac dar fara schema pe astea chiar nu ma ducea capul sa le fac.bine ceva ceva gasisem dar nu era ceea ce voiam.pupici si tie. vacanta placuta si linistita in continuare. |
|
| mersi mult!o sa mai fac poze la manusile crem,caci inmultirile acelea sunt pe ambele parti ale maini si sunt 3 la nr,ultima nu se vede bine.firul e de macrame,subtireeee,eu nu cred ca o sa le fac cu asa ceva,probabil ceva bumbac mai fin. |
|
| pot sa zic si eu ceva?? eu m-am gandit ca tema sa fie ''set'' apoi fiecare participanta sa aleaga ce set face:manusi+fular,,fular+caciula,vesta+caciulita...etc...avand in vedere ca multe din noi ne-am axat pe ''set'' si pentru ''copii'' |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| ii buna si aceasta idee,ramana la alegerea lu ildi. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Si mie mi se pare buna ideea de set,dar si Mamidegemeni a dat o idee buna. |
|
| bine,set sa fie atunci,poate fi si cu papucei cum zicea mihaela,papucei cu vesta,etc. va multumesc mult ptr sprijin! |
|
| azi am primit coletul cu generosul cadou din partea mihaelei: 2 saluri gail,unul ptr mine,enooorrrmmm,are 2 m in latime si unul ptr julia,iti multumim mult de tot,miha! superb cadoul! ildi attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Felicitari Mihaelei pentru premiu , iar tu si Julia sa le folositi cu placere. |
|
| mamibogdan wrote:Felicitari Mihaelei pentru premiu  , iar tu si Julia sa le folositi cu placere. stai sa vezi pozele,ca am stat o vesnicie sa le incarc... |
|
| ildi foarte frumos premiu.sati tina de cald si la propriu si la figurat .
|
|
| Draga mea, ma bucur sa aflu ca iti plac cadourile. Cu siguranta Julia a ramas si ea super incantata de salul ei. Abia asteptam sa vedem cum va sade cu ele, la prima proba. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Mami , sa-ti dea D-zeau sanatate tie si familiei , ai o inima mare Ildi ma bucur pentru tine dar ai promis poze Va pup |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| vaaaaiiiiiiiii....cat sunt de frumoase!!!
felicitari Mihaela, Ildi sa le purtati cu drag.... |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Sint superbe salurile,sa le purtati cu drag. |
|
|
|