Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Felicitari ,Ildi |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Felicitari,Ildi! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Felicitarile mele!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| felicitari si asteptam o noua provocare!!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mihaela-camy,alina,petronela,carmen-alina,stelave,carmenalina,va multumesc dragelor! si astept sugestiile voastre ptr noul concurs! eu ma gandeam la paturi crosetate,unele fete au spus si set caciulite-fular sau covorase. |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Parerea mea e ca ar trebui ceva nou , care n-a mai fost la concurs. momentan eu fac cravate si papioane (se pare ca au succes ) , poate va vin ceva idei. |
|
| claud160 wrote:Parerea mea e ca ar trebui ceva nou , care n-a mai fost la concurs. momentan eu fac cravate si papioane (se pare ca au succes ) , poate va vin ceva idei. sincera sa fiu mi-ar fi placut manusi crosetate,dar din acelea elegante,cu fir subtire,dar cine ar face si cine le mai poarta.uite care este visul meu sa-mi fac,acest set.am o pereche facute de matusa mamei mele,sa vad daca reusesc sa pun poze,au vreo 40 de ani minim ildi attached the following image(s):

|
|
| ildi felicitari ce frumos e setul
|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| felicitari ildi. asteptam tema cea noua. de tema tu stii parerea mea. |
|

| ildi wrote: sincera sa fiu mi-ar fi placut manusi crosetate,dar din acelea elegante,cu fir subtire,dar cine ar face si cine le mai poarta.uite care este visul meu sa-mi fac,acest set.am o pereche facute de matusa mamei mele,sa vad daca reusesc sa pun poze,au vreo 40 de ani minim
setul intreg nu l-as face ca nu e genul meu sa port manusi dar bereta as incerca dar nu pentru mine ci pentru fata. |
|

| eu caut modele de fustite pentru gradinita. fata mea vrea doar fustite si sarafane sa poarte la gradi, iar eu trebuie sa le fac din timp. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| felicitari fetelor !!! tare frumoase costumele de baie Nr 1 impecabil ,,felicitari !! |
|
| mersi gabyta!datorita tie m-am ales si eu cu un sal gail mi-l face mihaela cadou! deci,fetelor,astept propunerile voastre,ce v-ar placea sa lucrati ptr noul concurs? eu nu ma grabesc cu tema si mi-ar placea sa decidem impreuna... |
|

Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Pe mine m-ar incanta ceva de gen caciulita si fular, ca acusi vine iarna, si cu pregatirile de toamna nu cred ca o sa mai avem timp de crosetat/ tricotat. O patura am si eu in plan , dar in noua casa, pentru camera Iasminei. |
|
| ligia27 wrote: setul intreg nu l-as face ca nu e genul meu sa port manusi dar bereta as incerca dar nu pentru mine ci pentru fata.
nu ma refeream sa-l pun ca si tema la concurs,asta mi-ar place sa mi-l fac mie,de ceva timp visez la el,o sa mearga numai bine cu salul gail ce mi-l daruieste miha ca premiu ptr concurs,pe nuante de gri degrade. |
|
|
|