|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc,carmen! si cu aceasta ocazie multumesc tuturor fetelor fara de care nu as fi reusit: liliana,egenia,mariana,mihaela,nicoleta!un pupic mare de tot la fiecare dintre voi! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Ma bucur ca te-am putut ajuta. Ai realizat un costum superb si sunt convinsa ca-ti vine grozav. Vacanta placuta! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Wau Ildl,ce frumos e !
Eu inca imi rup degetele printre floricele .Sunt tot la prima cupa si parca nu sunt asa incantata.Vad eu ce o iesi la urma . |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi de costumul asta era vorba , m-ai lasat fara cuvinte , imi place foarte mult ! la printesa ta nu-i trebuie sa-i faci ? |
| endy wrote:Ildi de costumul asta era vorba , m-ai lasat fara cuvinte , imi place foarte mult ! la printesa ta nu-i trebuie sa-i faci ? cum sa nu,endy.mi l-a cerut imediat ce a vazut prima cupa de la sutien gata.poate mai incolo,acum trebuie sa termin ce am inceput si sa pun casa la punct saptamina viitoare,dupa aceea e plecarea,plec doar eu cu julia si vreau sa las totul in ordine.poate in timisoara o sa il fac,daca nu o sa umblam prea mult...oricum,niste ate rezerva o sa-mi duc si sunt tare curioasa ce gasesc acasa,mi-ar placea sa incerc alize. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| ildi fff frumos costumul tau , superbe culorile |
| minunat ildi!!!!!!!impecabil lucrat |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Ildi a iesit minunat costumul!
Fetele spor in continuare |
|

Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| felicitari ildi... cred ca se contureaza un castigator |
|
| nuuu,dragutzo! eu astept bomba cu efect intarziat,care e bire anamaria,a mai fost asa la un concurs,in ultimul moment a aparut cu lucrarea si a castigat...si apoi eu nu vin la concurs ptr a castiga,e un fel de concurs cu mine insami.imi dau un tzel si asa lucrez mai cu spor. mersi dragelor,endy,mariana71,idunn,luminita,diana-andreea,bleaumihaela |
|
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Ildi,e superb costumul tau.Felicitari! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2011 Mesaje: 76
| Ildi este superb,si model si culoare.Felicitari |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Am intrat si eu pe aici, doar sa admir lucrurile facute de voi, caci nu prea lucrez cu croseta si am ramas fara cuvinte!!! Nu credeam ca se pot face costume de baie atat de frumoase din croseta! Felicitari pentru toate frumusetile ce va ies din manute
Ildi, costumul tau e de vis, m-am indragostit de el la prima vedere |
|
| ildi mai facut sa rad iubita . cred ca bomba asta cu efect intarziat va ramane fara fitil.nu stiu daca il mai fac.aproape am terminat o cupa si miau intrat pana acum 24 de flori si inca mai am(dar sa nu crezi ca am ta....te mari ci doar e subtire firul)si nu stiu......parca numi place cum vine. si nici nu prea am timp ca mai aduc lucru si de la servici si oricum.........la cum arata costumul tau nici nu stiu daca mai are rost sa ma bag la concurs
aaaaaa si apropo de celalalt concurs.acum daca ai terminat asta de baie ce faci cu reglanul?? |
|
| bire.anamaria wrote:ildi mai facut sa rad iubita  . cred ca bomba asta cu efect intarziat va ramane fara fitil.nu stiu daca il mai fac.aproape am terminat o cupa si miau intrat pana acum 24 de flori si inca mai am(dar sa nu crezi ca am ta....te mari ci doar e subtire firul)si nu stiu......parca numi place cum vine. si nici nu prea am timp ca mai aduc lucru si de la servici si oricum.........la cum arata costumul tau nici nu stiu daca mai are rost sa ma bag la concurs aaaaaa si apropo de celalalt concurs.acum daca ai terminat asta de baie ce faci cu reglanul?? eeee,tu crezi ca stau degeaba,trag tare la boleroul reglan,pina sambata vreau sa-l termin,mai am o mineca si marginea,nasturii,tec. |
|
|