Concurs de sezon - "COSTUM DE BAIE"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ildi
Scris: Tuesday, July 10, 2012 8:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
kmn wrote:
ildi...e de vis...foarte, foarte frumos...felicitarinewclap newclap newclap

multumesc,carmen! si cu aceasta ocazie multumesc tuturor fetelor fara de care nu as fi reusit:
liliana,egenia,mariana,mihaela,nicoleta!un pupic mare de tot la fiecare dintre voi!
egenia
Scris: Tuesday, July 10, 2012 9:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/21/2008
Ma bucur ca te-am putut ajuta. Ai realizat un costum superb si sunt convinsa ca-ti vine grozav.
Vacanta placuta!
mariana71
Scris: Wednesday, July 11, 2012 12:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Wau Ildl,ce frumos enewclap newclap newclap newclap !

Eu inca imi rup degetele printre floricelehainoroc .Sunt tot la prima cupaangry si parca nu sunt asa incantata.Vad eu ce o iesi la urmasic .
endy
Scris: Wednesday, July 11, 2012 7:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Ildi de costumul asta era vorba , m-ai lasat fara cuvinte , imi place foarte mult ! la printesa ta nu-i trebuie sa-i faci ?
ildi
Scris: Wednesday, July 11, 2012 9:01 AM

endy wrote:
Ildi de costumul asta era vorba , m-ai lasat fara cuvinte , imi place foarte mult ! la printesa ta nu-i trebuie sa-i faci ?

cum sa nu,endy.mi l-a cerut imediat ce a vazut prima cupa de la sutien gata.poate mai incolo,acum trebuie sa termin ce am inceput si sa pun casa la punct saptamina viitoare,dupa aceea e plecarea,plec doar eu cu julia si vreau sa las totul in ordine.poate in timisoara o sa il fac,daca nu o sa umblam prea mult...oricum,niste ate rezerva o sa-mi duc si sunt tare curioasa ce gasesc acasa,mi-ar placea sa incerc alize.
bleaumihaelamariana
Scris: Wednesday, July 11, 2012 10:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/28/2009
ildi fff frumos costumul tau , superbe culorile
diana-andreea
Scris: Wednesday, July 11, 2012 10:15 AM

minunat ildi!!!!!!!impecabil lucratnewclap newclap newclap newclap newclap
Marilum
Scris: Wednesday, July 11, 2012 11:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/25/2011
Ildi a iesit minunat costumul!newclap newclap newclap

Fetele spor in continuaremajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
idunn
Scris: Wednesday, July 11, 2012 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
majoreta majoreta felicitari ildi... cred ca se contureaza un castigator ras ras
ildi
Scris: Wednesday, July 11, 2012 12:32 PM

idunn wrote:
majoreta majoreta felicitari ildi... cred ca se contureaza un castigator ras ras

nuuu,dragutzo! eu astept bomba cu efect intarziat,care e bire anamaria,a mai fost asa la un concurs,in ultimul moment a aparut cu lucrarea si a castigat...si apoi eu nu vin la concurs ptr a castiga,e un fel de concurs cu mine insami.imi dau un tzel si asa lucrez mai cu spor.
mersi dragelor,endy,mariana71,idunn,luminita,diana-andreea,bleaumihaelailoveyou iloveyou iloveyou iloveyou hearts hearts hearts
miculaiciuc
Scris: Wednesday, July 11, 2012 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2012
Ildi,e superb costumul tau.Felicitari!
hania2009
Scris: Wednesday, July 11, 2012 1:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/3/2011
Ildi este superb,si model si culoare.Felicitaribravo bravo bravo
green_eyes_11
Scris: Wednesday, July 11, 2012 2:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/27/2011
Am intrat si eu pe aici, doar sa admir lucrurile facute de voi, caci nu prea lucrez cu croseta si am ramas fara cuvinte!!! Nu credeam ca se pot face costume de baie atat de frumoase din croseta!
Felicitari pentru toate frumusetile ce va ies din manute newclap newclap newclap

Ildi, costumul tau e de vis, m-am indragostit de el la prima vedere computerlove
bire.anamaria
Scris: Wednesday, July 11, 2012 2:32 PM

ildi mai facut sa rad iubitahohot .
cred ca bomba asta cu efect intarziat va ramane fara fitil.nu stiu daca il mai fac.aproape am terminat o cupa si miau intrat pana acum 24 de flori si inca mai am(dar sa nu crezi ca am ta....te mari ci doar e subtire firul)si nu stiu......parca numi place cum vine.
si nici nu prea am timp ca mai aduc lucru si de la serviciplans
si oricum.........la cum arata costumul tau nici nu stiu daca mai are rost sa ma bag la concurssic

aaaaaa si apropo de celalalt concurs.acum daca ai terminat asta de baie ce faci cu reglanul??angel
ildi
Scris: Wednesday, July 11, 2012 2:51 PM

bire.anamaria wrote:
ildi mai facut sa rad iubitahohot .
cred ca bomba asta cu efect intarziat va ramane fara fitil.nu stiu daca il mai fac.aproape am terminat o cupa si miau intrat pana acum 24 de flori si inca mai am(dar sa nu crezi ca am ta....te mari ci doar e subtire firul)si nu stiu......parca numi place cum vine.
si nici nu prea am timp ca mai aduc lucru si de la serviciplans
si oricum.........la cum arata costumul tau nici nu stiu daca mai are rost sa ma bag la concurssic

aaaaaa si apropo de celalalt concurs.acum daca ai terminat asta de baie ce faci cu reglanul??angel

eeee,tu crezi ca stau degeaba,trag tare la boleroul reglan,pina sambata vreau sa-l termin,mai am o mineca si marginea,nasturii,tec.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.