Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dragi pasionate de crosetat, vin si eu cu o provocare. Noua tema a concursului este "COSTUMUL DE BAIE" (intreg sau 2 piese)
Concursul se va desfasura in perioada 3 iulie - 2 august 2012.
Se voteaza in perioada 02-03 august, castigatoarea va fi anuntata pe 04 august 2012. Cerinte: - pot participa si vota doar membrele inscrise pe forum pana la data inceperii concursului care au postat un obiect lucrat de manuta lor, dar in afara concursului. - se va posta macar o poza din timpul lucrului si 2 -3 poze cu produsul finit. Nu se admit dispute.Orice observatie o astept pe PM.
Asadar va astept cu mare drag sa participati in numar cat mai mare.
Va urez mult succes si spor la treaba! |
|
|
| Niste modele de inspiratie.
Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|
|
| miha,ce rapida ai fost!bravo! si eu cu modele,deocamdata.mi-ar trebui si un fizic ca in modelele astea.... ildi attached the following image(s):

|
|
|
| Asta e ce am avut in fisier salvate. Acum ramane sa va decideti ce si cum faceti.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| super concurs!!!Vom avea costume de baie crosetate vara asta!!! Ai pus o gramada de modele superbe,eu n-am asa frumoase totusi pun si ceva cu pantalonasi carla attached the following image(s):

|
|
| Daca tot doriti si cu pantalanosi. Am mai cercetat si eu putin.
Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| super tema. .
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce tema frumoasa si incitanta bravo Mihaela... |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Frumos concurs. ,Imi pare bine ca ati pus si pantaloni.Pntru marimea xl,merg de minune(ma refer la mine ). Haideti fetelor,eu deja incep cu incurajarile. |
|
| si altele ildi attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| cu ce fel de fir s-ar lucra asa un costum?, ma gandesc ca-virgula- cu bumbac...dar ce grosime? |
|
| kmn wrote:cu ce fel de fir s-ar lucra asa un costum?, ma gandesc ca-virgula- cu bumbac...dar ce grosime? eu am lucrat cu nr 5 iese bine,finutz,3 sau 2 mi se par prea groase,butucanoase,iar 8 prea subtire.de 12 sa nu mai vb,nu intra in discutie.poate totusi si cu nr 3.trebuie vazut cum iese |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Frumoasa tema.As incerca si eu ceva simplut,dar oare se poate croseta din Flavia,am acasa in stoc:). |
|
| miculaiciuc wrote:Frumoasa tema.As incerca si eu ceva simplut,dar oare se poate croseta din Flavia,am acasa in stoc:). Cu siguranta, insa depinde de tine cum te simti imbracata cu ceva facut din Flavia.
|
|
| de ce?nu se simte bine pe piele?si eu am flavia si as incerca ceva |
|
|
|