Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| ildi foarte frumos costumasul mihaela frumosa vestuta dar ce binei sta la printesuca |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 11/9/2008 Postari: 30045
| Ildi,Mihaela felicitari |
|
| si poza la purtatoare...

au iesit cam naspa,cu ochii rosii,dar nu mai are chef de poze domnisoara,are de facut temele.. |
|
| cat de bine arata costumasul si fata |
|
| iti multumesc,anamaria! |
|
| Ildi, sade bine boleroul pe Julia. Pun si eu ultima fotografie, cu mici adaugiri. Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
| da,miha,ii sta chiar bine!sunt multumita si eu de rezultat,avind in vedere ca e primul! ce frumoase vestute,mami! |
|

Nivel: Membru
Intrat: 4/19/2012 Postari: 63 Locatia: Bucuresti
| Ildi felicitari .Sa le poarte fetita ta cu mult drag.Mai ziceai ca fetita ta e inalta ,are cu cine semana... cu mama ei.Manechin o faci. |
|
| Nicolleta C wrote:Ildi felicitari .Sa le poarte fetita ta cu mult drag.Mai ziceai ca fetita ta e inalta ,are cu cine semana... cu mama ei. mersi mult de tot nicoleta!esti o dragutza!iti multumesc si ptr sfaturile ptr realizarea boleroului! |
|

Intrat: 4/19/2012 Postari: 63 Locatia: Bucuresti
| ildi wrote:mersi mult de tot nicoleta!esti o dragutza!iti multumesc si ptr sfaturile ptr realizarea boleroului! Cu multa placere, pentru putin ... |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 9/10/2010 Postari: 3227 Locatia: bucuresti
| ce copii frumosi si ce mamici harnicute! eu cu un alt inceput,la geanta mai am manere si sccesorii+dublura serarg attached the following image(s):
|
|
| carmen! |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 2/21/2010 Postari: 2506 Locatia: sibiu
| fetelor....ce frumuseti ati facut...felicitari tuturor |
|
| serarg wrote:ce copii frumosi si ce mamici harnicute! eu cu un alt inceput,la geanta mai am manere si sccesorii+dublura Sa ai mult spor, abia asteptam sa vedem ceea va iesi. |
|

Intrat: 5/3/2010 Postari: 54 Locatia: alba iulia
| crisa35 wrote:pozici cu ce am crosetat Sint super! Cum le faci? Si eu vreau sa ma apuc...Mai intai de floricele, ca resturi de material am destule, vad eu in ce sa le "finalizez". |
|
|