|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pozele astea imi ies atit de mari,am facut resize din photobucket si tot mare a iesit,o sa fac din aparat,nu vreau sa umplu o pag cu o poza de a mea,scuze apropo,m-am gandit ca ar sta bine si un bolero peste maieu sa-i acopere umerii daca e mai racoare,imi dati vreo idee?si cum combinatia e alb-rosu,boleroul l-as vrea alb. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Un cadou frumos pentru o fetita frumoasa. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ildi, sunt tare faine. Minunat cadou pentru fiica ta. Si sa nu iut: Julia bun venit ! :015: :002: |
| mamibogdan wrote:Ildi, sunt tare faine. Minunat cadou pentru fiica ta. Si sa nu iut: Julia bun venit ! :015: :002: multumesc mult de tot,dragelor! iata in ce stadiu e fustita,am ramas blocata la primul volan,am terminat bumbacul(100gr),pina joi,pauza,o sa lucrez la altceva... ildi attached the following image(s):
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ma apropii si eu incet incet de final,data viitoare daca-mi trebuie ceva crosetat o sa-mi cumpar se vede treaba ca nu mai agreez croseatatul ca altadataInvart croseta de mii de ori si tot ce obtin sunt niste gauri Cred ca saptamana asta termin . |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| am inceput si eu ceva, cred ca se vrea o vestuta dar o sa vad cum ieise pentru ca lucrez cu macrame |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/21/2010 Mesaje: 3
| Buna tuturor, Va urmaresc de mai mult timp si vreau sa va spun ca lucrati niste minunatii! Si acum cu acest nou conscurs, m-am hotarat sa incep si eu o bluzica de vara (pe care o aveam in cap de mult timp, dar niciodata nu m-am apucat de ea). O sa incerc sa atasez modelul si o poza cu ce am lucrat ieri (avand o mare pofta de lucru dupa pauza de Paste). Spor la lucru! babycrochet attached the following image(s):
|
|
| babycrochet wrote:Buna tuturor, Va urmaresc de mai mult timp si vreau sa va spun ca lucrati niste minunatii! Si acum cu acest nou conscurs, m-am hotarat sa incep si eu o bluzica de vara (pe care o aveam in cap de mult timp, dar niciodata nu m-am apucat de ea). O sa incerc sa atasez modelul si o poza cu ce am lucrat ieri (avand o mare pofta de lucru dupa pauza de Paste). Spor la lucru! f frumos inceput! spor in continuare! |
|
| Eu mai am putin la fata vestutei apoi finisajele si pun pozicile finale cu purtator.
Babycrochet, spor la treaba arata frumos inceputul. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| Fetelor, ce faceti voi sunt opere de arta! Va pup mainile la toate! Tare vreau si eu sa crosetez! Macar o fustita, ca am 4 fete! Aveti vreun model pentru o incepatoare ca mine? Precizez, fata cea mai mare face 6 in vara. Va multumesc anticipat> |
|
| cris wrote:Fetelor, ce faceti voi sunt opere de arta! Va pup mainile la toate! Tare vreau si eu sa crosetez! Macar o fustita, ca am 4 fete! Aveti vreun model pentru o incepatoare ca mine? Precizez, fata cea mai mare face 6 in vara. Va multumesc anticipat> Buna, intra pe topicul Articole crosetate pentru copii la cesctiune F acolo vei gasi cu siguranta modele explicate pentru fusitite. Am si eu in proiect 2 fustite de facut printeselor mele. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Spor la lucru dragelor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| sa aveti spor fetele |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 2
| Ildi lucrezi foarte frumos. Bravo! M-ar interesa si pe mine ce fel de fir de bumbac folosesti si de unde l-ai procurat. Eu gasesc asa de greu astfel de fire. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| foarte frumos
|
|
|