Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Vine vara...las' sa vie ,ca mi-oi face palarie, Sau bluzita dantelata, Sa fiu cea mai mandra fata. Poate -o fusta sau poseta..., Ma gandesc sa fiu cocheta. Un costum de baie frate, Ca sa-i dau pe toti pe spate. Sau rochita vaporoasa Nu-i asa ca e frumoasa? Poate pentru fata mea, Am sa crosetez ceva... Sau pentru al meu baiat, Ca nici el nu e uitat. Orice vreau si orice-mi place, Doar sa fie crosetate Si-uite asa dragele mele va invit sa participati la concursul care are limita doar imaginatia voastra. Concursul se va desfasura in perioada 2 aprilie-11 mai(ca sa fie timp destul,mai ales ca vine si Pastele).Se poate prelungi la cerere. Se voteaza in perioada 12-13 mai,doua obiecte,in ordinea preferintelor,iar castigatoarele vor fi anuntate pe 14 mai. Premiul I il voi acorda eu. Premiul II il va acorda Georgyana. Pot participa la concurs doar membrele inscrise pe forum pana la data inceperii concursului. Se pot inscrie in concurs maxim 2 piese.Se va posta macar o poza din timpul lucrului si 2 -3 poze cu produsul finit. Nu se admit dispute.Orice observatie o astept pe PM Cu acestea va doresc spor la lucru si va asteptam cu mare drag
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Va steptam dragele noastre si la cat mai multe lucrusoare frumoase ..pt ca imaginatia nu va lipseste ... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce poezioara super -felicitariu poetei ! Super-super tema sigur vor participa multe crosetarese pricepute ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Interesanta tema.bv fetelor de obicei nu ma citesc poezioarele de la inceputul concursului, dar acesta poezie mi-a placut de la inceput pana la sf...felicitari poetei |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce simpatica e poezia.bravo fetelor pt cistigarea concursului.si intr-adevar acest concurs nou nu are limite. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Interesanta tema, am sa ma gandesc ce as putea face.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| foarte tare poezioara ! iar tema imi plce f mult! fetelor puneti si voi ceva poze de inspiratie? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Vad deja doritoare.Abia astept sa vad ce minunatii mai faceti. Multumesc. Poezioara am facut-o mai in viteza,nu stiu daca e corecta gramatical,(poate am uitat vreo virgula ),e mai de copii...nu sunt poeta.Doar mi s-a parut un inceput de concurs mai atragator,care sa va invite si sa va ispiteasca.
Pun cateva poze de inspiratie,va astept si pe voi cu alte poze.
mirela74chris attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce tema frumoasa.... si poezia imi place, bravo Mirela.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| ce frumos concurs! si ce modele frumoase ati pus...sunt bolnava! ce imi plac rochiile! |
|
| Si altele georgyana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| super tema, iar de poezie ce sa spun eu am de mult in plan niste sandale |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| frumos,si poezie si tema,despre modele ,unul mai frumos ca altul! mult spor concurentelor si felicitari moderatoarelor! |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| fetele de la Constanta ne pregatesc.....vacanta! |
|
| Dna Vali rad singura .... frumoasa rima...dar fetele chochetele la treaba cu voi si mai asteptam si alte rochite bluzite fustite tot ce aveti pt inspiratie |
|
|