Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Initiez acest concurs in lant cu scopul de-a stimula creativitatea la copilasi,cred ca fiecare copilas creeaza ceva zilnic de la un puzzle,constructie din cuburi,figurine din plastelina,desen,pictura,decoratii din hartie glasata si creponata,gogosele din aluat pe langa mamii.......pana la casteluri de nisip ca tot este perioada estivala Regulile sunt urmatoarele: Perioada 13-17 iulie 2009 inscrierea participantilor in concurs Perioada 18-19 iulie 2009 votarea In 20 iulie 2009 desemnarea castigatorului pentru saptamana urmatoare iar parintele castigatorul sa deschida un nou concurs Fiecare participant poate posta 3 fotografii Fotografiile sa fie din saptamana in curs Poate participa orice user indiferent de numarul de postari Mult succes!
Exemplul meu
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Foarte fain. Teo aseara a facut primul lui puzzle din cuburi, dar nu i-am facut fotografii, dar poate mai face. |
|
| ninetem te astept cu creeatiile copilasilor |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte buna ideea Ingeras! Am o intrebare:pozele trebuiesc facute in perioada 13-20,nu? |
|
| raly wrote:Foarte buna ideea Ingeras! Am o intrebare:pozele trebuiesc facute in perioada 13-20,nu?
Da o sa adaug si la reguli |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ingeras ,superb concurs asa mai ne formam si copilasi sa aiba initiativa de a crea si chiar mai furam idei si de la alti pitici din creatiile lor.noi ne inscriem sigur fiindca avem program zilnic de activitate. |
|
| shirel wrote:Ingeras ,superb concurs asa mai ne formam si copilasi sa aiba initiativa de a crea si chiar mai furam idei si de la alti pitici din creatiile lor.noi ne inscriem sigur fiindca avem program zilnic de activitate.
Ce ma bucur!Sa aveti inspiratie! |
|
| Copilasii au creeat ceva? Haideti cu poze! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Super! Leea e neam cu Picasso, sau poate nu-i inteleg eu creatiile. Are idei proprii despre cum arata copiii, melcii si cocosii. Astea toate in saptamana aceasta.
Dar am o nelamurire: creatiile sa fie din saptamana asta da, normal ca si pozele! dar se accepta scanari ale desenelor, eventual filmulete?aparatul nostru foto e intr-un mic concediu. daca se accepta scanari o sa postam si noi. |
|
| mariuta wrote:Super! Leea e neam cu Picasso, sau poate nu-i inteleg eu creatiile. Are idei proprii despre cum arata copiii, melcii si cocosii. Astea toate in saptamana aceasta. Dar am o nelamurire: creatiile sa fie din saptamana asta da, normal ca si pozele! dar se accepta scanari ale desenelor, eventual filmulete?aparatul nostru foto e intr-un mic concediu. daca se accepta scanari o sa postam si noi.
Desigur,se accepta si scanate abia se vad mai clar creatiile De asemenea pot fi si filmulete |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Melc, melc cotobelc
cucuriguuuu
copii la serbare
(din prim plan cica e ea) |
|
| Super desene!Opere! Are talent Felicitari Leea! |
|
| Leea ce frumos! Mai tarziu umpic venim si noi! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ionut, bravo, imi place ce faci! Leea, sunt super-faine desenele tale; esti o fetita talentata, ai imaginatie. Vei fi o pictorita desavarsita. Mult succes in continuare! |
|
| Va prezentam si noi creatia noastra,acesta cica este un "vutui" in traducere vultur
|
|
|