Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| hai sa va arat inca niste modele de rochite superbe pcinfo attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumoase sunt, Carmen... genul asta de raglan l-am ochit de mult, dar inca tot nu sunt sigura ca as fi in stare sa il fac...desi mi-as dori o asa rochita...
spor fetele |
|
| kmn wrote:ce frumoase sunt, Carmen... genul asta de raglan l-am ochit de mult, dar inca tot nu sunt sigura ca as fi in stare sa il fac...desi mi-as dori o asa rochita... spor fetele
Si eu acre tocmai vroiam sa-ti scriu un mesaj privat sa-ti cer niste sfaturi indicatii..... Eu m-as risca sa incerc ceva de genul, ca si asa nu am facut nimic crosetat inca, de ce nu as incerca macar ceva care sa-mi placa..... Imi place mai ales cea albastra cu decolteu in v.
Oare firul Flavia merge la modelul asta? |
|
| pcinfo wrote:
Si eu acre tocmai vroiam sa-ti scriu un mesaj privat sa-ti cer niste sfaturi indicatii..... Eu m-as risca sa incerc ceva de genul, ca si asa nu am facut nimic crosetat inca, de ce nu as incerca macar ceva care sa-mi placa.....
Oare firul Flavia merge la modelul asta?
Carmen , te-as ajuta cu mare drag.... flavia merge desi mi se pare putin gros, dar cu romana e moarte sigura |
|
| Poate incerc, dar sa termin mai intai puloverul pentru fratele meu, ca altfel il gat peste vreo 10 ani daca il las acum. :)) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Carmen, Gagaritz are lucrata o rochita cu modelul asta, ea poate sa-ti dea mai multe sfaturi. Tot dupa modelul asta, aproximativ, am facut si eu anul trecut o bluzitza din flavia. Uite asta. LilianaD attached the following image(s):
|
|
| merci, deci merge, sa vad cum voi sta cu timpul |
|
| liliana , faina bluzita.... |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Carmen si eu te , ma bate gandul sa incep si eu o bluza in zig-zag. Am gasit niste modele care-mi plac. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Of Carmen ,cata munca mi-a dat mie rochia aia si tot nu mi-a iesit pana la urma . O multime de concursuri tentante,dar de o bucata de timp nu reusesc sa ma sincronizez. Mereu am in lucru altceva. |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| din flavia am facut si eu cu croseta de 2 jumate sa zic ..doar sa ii prinzi dichisul si merge repede apoi .la laterale e putin mai greu dar cu rabdare veti reusi ..atesez si eu o pozica cu cela 2 rochitefacute ! si fustita zig zag pt Carla gagaritz attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| gagaritz wrote: si fustita zig zag pt Carla multumesc gagaritz,e superba rochita dar am nevoie si de schema Am inceput fusta!!! |
|
| gagaritz, superbe rochitele.... carla si restul fetelor care ati inceput, mult spor.... mariana....ce ai facut pana la urma cu rochita?....ai desfacut-o sau ai adaptat din mers?...
tentante concursuri in desfasurare, dar nici eu nu stau bine cu timpul si am deja doua chestii incepute care e musai sa le gat....asa ca.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am facut si prima poza carla attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| carla wrote:Am facut si prima poza
Mintenas ii gata |
|
|