Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Ma bucur mult ca va place ,am stat si m'am gindit cam ce sa propun si nu mi'a venit in minte altecva ...eu il fac mereu si imi place asa ca am zis ca fiecare va gasi cu siguranta ceva de facut cu acest model ..cred ca va fi un concurs cu piese mai maricele , de adulti dat fiind faptul ca si eu am cistigat tot la un concurs de adulti ....cum credeti si voi ,astept pareri ..multumesc Kara pt aprecieri !! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am mai pus si eu, mai sus, inca doua modele de pardesie, care mi-e imi fac cu ochiul de multa vreme. Mai pun si cateva scheme de puncte de zig-zag, poate cineva vrea altceva si le combinati singure. pcinfo attached the following image(s):
|
|
| gagaritz wrote:Ma bucur mult ca va place ,am stat si m'am gindit cam ce sa propun si nu mi'a venit in minte altecva ...eu il fac mereu si imi place asa ca am zis ca fiecare va gasi cu siguranta ceva de facut cu acest model ..cred ca va fi un concurs cu piese mai maricele , de adulti dat fiind faptul ca si eu am cistigat tot la un concurs de adulti ....cum credeti si voi ,astept pareri ..multumesc Kara pt aprecieri !! maria,ce burtica! ma uitam acum la ticker,sa vad cit iti mai lipseste pina nasti! sarcina usoara in continuare! |
|
| o fusta in punct tunisian si cateva linkuri
http://blogs.thetucker.com/knit/my-patterns/crocheted/ http://tensionmagazine.com/articles.php?choice=chevron-skirt-tutorial http://www.redheart.com/free-patterns/chevron-jacket http://www.freevintagecrochet.com/baby/no106-baby-set-pattern.html pcinfo attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Spor la lucru va doresc.Sarbatorile sau cam dus,asa ca va doresc sa aveti inpiratie si pofta de treaba.
|
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Paturelele sunt pentru bebe, ai spus ca se pot lucra si paturele sau ma insel, eu am de facut una pentru un botez, ma incadrez la acest concurs sau nu?Ma apuc de treaba sau nu ?Ce ziceti? |
|
| delfin wrote:Paturelele sunt pentru bebe, ai spus ca se pot lucra si paturele sau ma insel, eu am de facut una pentru un botez, ma incadrez la acest concurs sau nu?Ma apuc de treaba sau nu ?Ce ziceti? iata ce zice maria(gagaritz) la inceputul topicului:"Acestea fiind scrise va stept in numar mare la concurs,puteti face orice piesa crosetata cu modelul zig zag ,paturele ,ponchouri, bluzite ,rochite etc !!" deci,draga mea,spor la lucru! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Super tema, tocmai ce am terminat o fusta in zig zag gri deschis-gri inchis. Sa mai fac una ?
Acum m-am apucat de o fusta cu granny squares.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ral wrote:Super tema, tocmai ce am terminat o fusta in zig zag gri deschis-gri inchis. Sa mai fac una ? Acum m-am apucat de o fusta cu granny squares. Si eu vreau sa vad fusta in zig-zag |
|
| delfin wrote:Paturelele sunt pentru bebe, ai spus ca se pot lucra si paturele sau ma insel, eu am de facut una pentru un botez, ma incadrez la acest concurs sau nu?Ma apuc de treaba sau nu ?Ce ziceti?
da eu am postat mai mult pentru model... parca e vorba de adulti totusi. |
|
| Ildi.pcinfo a citit ce spune gagaritz pe prima pagina dar am vrut sa ma asigur , maine merg sa-mi cumoar fir .Multumesc mult |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| cred ca o paturica se poate incadra ,stiu eu cred ca nu va fi sub 60 /70 cm deci cred ca e o piesa mai maricica .Ildi mai e putin ..pina se incheie concursul cred ca voi fi acasa cu Luca !! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am inceput o fusta dar am desfacut-o ca era prea mare.Sper ca in cateva zile sa pun prima poza. |
|
| Am cumparat fir , deseara vin cu poze. |
|
| gagaritz wrote:cred ca o paturica se poate incadra ,stiu eu cred ca nu va fi sub 60 /70 cm deci cred ca e o piesa mai maricica .Ildi mai e putin ..pina se incheie concursul cred ca voi fi acasa cu Luca !! da,dragutzo,stiu,iti spuneam ca m-am uitat la ticker si apoi la data cind sfarseste concursul.vei fi ocupata pina peste cap si roxynthia tot asa a fost... |
|
|