Concurs cu modelul zig zag !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LilianaD
Scris: Tuesday, January 22, 2013 6:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Foarte frumoase inceputuri.hearts
Ligia nu are nimic daca lucrezi dus intors,ai sa vezi ce bine iese.hearts majoreta majoreta majoreta
kmn
Scris: Tuesday, January 22, 2013 8:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
pcinfo...arata mult mai bine in varianta a doua....spor
ligia...ce degradeu frumos, nu dispera, lucreaza dus intors de la inceput si vei fi super multumita...
pcinfo
Scris: Tuesday, January 22, 2013 8:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc Carmen, si mie imi place acum :)
anca65
Scris: Thursday, January 24, 2013 6:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/24/2010
Daca se lucreaza dus-intors ca sa nu mai traga lucrul intr- parte cum incheiati ca sunt multe nuante? Cu un fir de o singura culoare nu se poate ca se vede.Schimbati firele din doua in doua randuri?
anca65
Scris: Thursday, January 24, 2013 1:36 PM
Nivel

Carla draga felicitari din toata inima newclap
Multumesc si pentru schema.Am terminat si eu fusta pentru fiica-mea si in weekend cand vine acasa o rog sa facem poze si sa le postam.Imi place cum a iesit,am lucrat si circular si este ok in sensul ca nu trage stg-dr.Singura problema...se vede prin ea.Daca nu-i place?Imi fac griji.cry
Multumesc mult si Danutei care mi-a fost de un real folos si nu in ultimul rand lui Gagaritz caci "inspiratia" si ideea de la ea au plecat.pupici
d@n@
Scris: Thursday, January 24, 2013 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2013
hearts Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.
bleaumihaelamariana
Scris: Friday, January 25, 2013 5:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/28/2009
ma primiti si pe mine?
bleaumihaelamariana
Scris: Friday, January 25, 2013 5:33 PM
Nivel

uite:

LilianaD
Scris: Friday, January 25, 2013 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
love love Superba, ai si o schema,ceva ?newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap
d@n@
Scris: Saturday, January 26, 2013 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2013
Foarte frumos,felicitarinewclap newclap !Sa ne spui si noua cum ai facut.Am vazut si eu multe bobine din astea degrade la merceria mea.E un acril mediu ca grosime?Cum se lucreaza?Ma bate si pe mine gandul sa incep ceva degrade.Am fost puturoasa in ultimul timp si nu am facut decat o bentita cu mac.Nici macar nu am terminat fularul in zig zag.Acum caut gulerase pentru fetite.dar cu cat e mai cald cu atat am mai putin timp de lucru
bleaumihaelamariana
Scris: Saturday, January 26, 2013 3:56 PM
Nivel

Am inceput pe 33 ochiui: 11 le-am lucrat cu piciorus mic, uramtoarele 11 cu piciorus dublu orb i celellate 11 cu piciorus dublu, iar randul de pe dos numai cu picorus mic.
Modelul din partea de jos si sus e fff simplu : se incepe cu un rand pe dos de picioruse mici, iar randurile de pedos vor fi toate cu picioruse mici, apoi 2 picioruse mari in primele 2 piciouse mici, se sare peste 3 picioruse mici iar in al patrulea se lucreaza un grup de 6 picioruse duble despartite la mijloc de 2 lanturi, se sare iar peste 3 picioruse mici si se lucreaza 2 picioruse duble consecuive, randul se termina cu 2 picioruse duble.Randurile pe dos se lucreaza cu picioruse mici in fiecare ochi din randul anterior

firul folosit a fost un amestec de acril cu 75%lana de grosime subtire,l-am lucrat cu croseta nr 5
anca65
Scris: Sunday, January 27, 2013 1:10 PM
Nivel

bleaumihaelamariana wrote:
Am inceput pe 33 ochiui: 11 le-am lucrat cu piciorus mic, uramtoarele 11 cu piciorus dublu orb i celellate 11 cu piciorus dublu, iar randul de pe dos numai cu picorus mic.
Modelul din partea de jos si sus e fff simplu : se incepe cu un rand pe dos de picioruse mici, iar randurile de pedos vor fi toate cu picioruse mici, apoi 2 picioruse mari in primele 2 piciouse mici, se sare peste 3 picioruse mici iar in al patrulea se lucreaza un grup de 6 picioruse duble despartite la mijloc de 2 lanturi, se sare iar peste 3 picioruse mici si se lucreaza 2 picioruse duble consecuive, randul se termina cu 2 picioruse duble.Randurile pe dos se lucreaza cu picioruse mici in fiecare ochi din randul anterior

firul folosit a fost un amestec de acril cu 75%lana de grosime subtire,l-am lucrat cu croseta nr 5

Foarte frumos ai lucrat Mihaela.
Am si eu fir in degrade si este foarte frumos si se lucreaza excelent.Eu l-am cumparat dupa Breslo.
Spor la crosetat pupici
2 intrebari am si eu.Ce inseamna piciorus dublu orb? Cum stiti voi care este dosul lucrului ca mie la croseta mi se pare la fel si fata si dosul sic
flori1972
Scris: Sunday, January 27, 2013 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
WAW cat e de frumoasa newclap newclap ,ma tenteaza si pe mine dance dance
gagaritz
Scris: Sunday, January 27, 2013 6:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
Mihaela dar bluzita ta nu are un model zig zagsic in rest e superba!newclap newclap
nicolae68daniela
Scris: Monday, January 28, 2013 10:13 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/19/2012
Buna ziua !!Va tot urmaresc peste tot, va citesc si va admir lucrusoarele , am reusit sa-i lucrez cate ceva fetei (2 puloverase, bolerou tot 2, o caciulita) si un fes sotului. Ma bate gandul sa incep o bluzita pentru mine dar nu-mi dau seama de unde incep si cu care din modele,am vazut-o la pagina 3 pusa de LilianaD , este crem, sa vad daca stiu sa o atasez si daca a lucrat-o cineva poate ma ajuta si pe mine. Multumesc si mult spor va doresc in tot ce v-ati propus!!

nicolae68daniela attached the following image(s):
74959.jpg74960.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.