|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| flori1972 wrote:Carla nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,termin-o pe asta prima,hai mai ai putin si poti s-a o porti apoi incepi alta offf daca o pui la cutie,incepi alta si ajunge si aia la cutie si incepi altele cand vei fi satisfacuta de ce ai lucrat ? eu stiu ce vb. aici si eu am fost asa pana nu tare demult acum m-am disciplinat si e tare bine o termin sigur,dar imi zboara prin creier alt model,abia ma rabd carla attached the following image(s):
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Asa Carla ,in timp ce te mandresti cu aceasta fusta ,lucrezi la cealalta ,(oricum noul model te asteapta ) off a-mi esti tare draga ,esti atat de harnica si talentata |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Carla e minunata, chiar ca ma provoci si pe mine la model, numai ca nu am culoarea !preferata mea!) |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Bravo Carla.Iti facem galerie sa termini repede fusta sa poti incepe altceva.Eu nu incep mai multe obiecte deodata pentru ca asa am facut cu goblenurile si am 6-7 incepute si neterminate.Acum ma disciplinez cum zice Flory si nu incep alt obiect pana nu termin ce am inceput.Uneori asta imi da viteza.Ceva de genul.... sa termin odata sa incep noul model! In alta ordine de idei am inceput si eu un alt zigzag, ca m-a prins rau de tot modelul asta,un fular in trei culori alb, rosu si negru, pentru fiica-mea.Dar nu stiu ce nu imi place la el.Parca nu am spor, e urat Editez ca sa pun si o poza cu inceputurile
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla este superba si culoarea si executia! Sa ai spor la noul model.
Dana nu stiu ce nu iti place la fular,dar arata tare bine |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Hai Dana ca iese frumos, da-i bataie. Carla spor si tie, da pe rand, nu toate odata. Si pe mine ma manca mainile sa incep ceva, dar vreau sa termin ce am inceput primadata. |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| tuturor. Hai ca vin si eu cu galeria, ca altceva nu apuc sa fac ...
|
|
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Carla fusta este SUPERBA.Sa oporti sanatoasa si mandra ca ai cu ce.Poti te rog detalia un pic cata ata ti-a intrat ?ce fel de ata ai folosit si de unde ai nceput de sus pe cati ochi? Nu ma satur sa ma uit la ea mi s-ar potrivi foarte bine si mie dar nu stiu daca sunt eu in stare sa fac un lucru asa de mare si frumos |
|
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Dana da-i bataie ca iese foarte frumos |
|
| Multumesc;o termin maine,sper si o masor |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla,ce frumos iese! Eu i-as face si ceva dantela-evantai la poale
Dana,iese super,mult spor!
Eu sunt hotarata,vreau sa fac ceva cu zig-zag |
|
| ingerash wrote:carla,ce frumos iese! Eu i-as face si ceva dantela-evantai la poale exact asta fac acum,4 randuri de dantela,sper sa iasa bine |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla wrote:exact asta fac acum,4 randuri de dantela,sper sa iasa bine
Mult spor |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| bravoooooo fetili ....ma bucur ca v-am pus in actiune cu concursul asta ...sporrr mult ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Foarte frumos lucrati fetelor! Spor in continuare |
|
|