Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| felicitari idunn. idun ca si sugestie pt tine si urmatoarele castigatoare.cum avem deja un concurs de crosetat , unul de tricotat pentru imbracaminte zic eu, doar o sugestie, ca acestwa sa il facem un concurs pentru lucrurui folositoare in casa.ce ziceti?repet e doar o sugestie. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Felicitari iduun |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Idunn felicitari! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/12/2010 Mesaje: 143
| idunn felicitari . o meritai. a iesit foarte frumoasa paturica ta si se vede ca ai muncit mult la ea. nu ca celelalte paturele nu au fost frumoase.......departe de mine acest gand .....dar a ta a avut acel WOOOOOOW .
P.S. vei deschide un alt concurs. astept tema cu nerabdare, poate ma regasesc si eu in ea si particip. |
|
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| multumesc din nou pentru voturi si felicitari...
pai mai fetelor o sa ma gandesc intens pentru tema asa ca accept orice sugestie din partea voastra
RuxandraS: te-ai gandit la ceva anume cand ai spus ceva de facut pentru in casa? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| tot sugestie doar! e o idee de pe forum...cineva a sugerat la un moment dat teme pe culori si mii pare o idee f f buna. de ex concurs luna septembrie..sa zicem rosu maroniu sau caramiziu..sau o gama de culori si asta sa fie motivul; nu un obiect (fusta geanta) ci culoarea sa fie cea impusa..si fiecare sa foloseasca culoarea intr-un mod cat mai inventiv..cat mai reprezentativ pentru toamna.. |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| idunn wrote:
RuxandraS: te-ai gandit la ceva anume cand ai spus ceva de facut pentru in casa?
ma gandeam la o fata de masa, la un obiect ornamental ca de ex un cosulet cu flori, o perdea de bucatarie(ca sa nu facem ceva foarte mare si complicat) un set de baie, etc.ceva ca sa nu fie de imbracat sau purtat.m-am gandit la asta pt ca in mod normal nu ne-am apuca de asa dceva, spun din experienta proprie, dar cu un concurs am face, chiar daca dupa terminarea lui(eu nu am avut timp dar tot fac o patura ambitionata de acest concurs ) |
|
Inregistrat: 12/3/2009 Mesaje: 141
| Felicitari Idunn.Mie personal mia placut foarte mult paturica ta. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Bravo iduun,e pe merit castigur ptr ca e cea mai draguta paturica In legatura cu urmatoarea propunere....cred ca ar fi fain ceva ornamental,acum..decizi tu ce anume. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Felicitari,Idunn ,puteti lasa concursul asta numai de paturici |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Felicitai,Idunn! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Felicitari Idunn |