Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| am numarat cate voturi am. nu imi vine sa creeedd. eu aveam oricum motvatie f puterinca sa lucrez, fac ptr bebitza mea mult asteptata insa acum cand vad ca fac treaba bunicica (din moment ce ma votati) sunt si mai incantata. ce v-a apucat? sunt cel putin 3 paturici mai reusite.. ingeras, incepusei si tu o paturica. nu o vad la final.. shirel, acum vad ca astepti si tu bebel. felicitari! cred ca este un motiv bun (daca nu cel mai bun) sa te apuci de crosetat. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| anedelcu wrote:am numarat cate voturi am. nu imi vine sa creeedd. eu aveam oricum motvatie f puterinca sa lucrez, fac ptr bebitza mea mult asteptata insa acum cand vad ca fac treaba bunicica (din moment ce ma votati) sunt si mai incantata. ce v-a apucat? sunt cel putin 3 paturici mai reusite.. ingeras, incepusei si tu o paturica. nu o vad la final.. shirel, acum vad ca astepti si tu bebel. felicitari! cred ca este un motiv bun (daca nu cel mai bun) sa te apuci de crosetat.
Ingeras,este ceea care a deschis concursul deci nu participa! Anedelcu indata vine minunea ta cea mica asa ca numai bine ca are si paturica.Pe la gravidutze de ce nu treci sa te cunoastem mai bine ca la urma ,urmei suntem forum de mamici.Eu nu crosetasem mai de mult in schimb am ceva vechime in lucrul de mana si am si impletit la copii .Sarcina usoara si succes in continuare! |
|

| da, si eu am invatat f de mica sa tricotez insa nu am practicat pana acum ce daca nu poate lua si ingeras voturi, as vrea sa vad rezultatul. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/1/2010 Mesaje: 154
| Votul meu merge la anedelcu . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| anedelcu,nu am mai continuat sa lucrez la acea paturica,am crosetat la alta multicolora cu flori,pentru Madalina. Paturica aceea inceputa au vazut-o prietenele mele si lea luat ochi o sa o termin dupa ce finalizez paturica lui Ionut |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ingerash,aratane si noua paturile incepute |
|

| flori1972 wrote:ingerash,aratane si noua paturile incepute
O sa le arat azi,mai dupaamiaza la topicul cu paturi pentru copii,acum astept oaspeti. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Votul meu merge la Anedelcu. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Felicitari tuturor participantelor pentru paturicile minunate pe care le-ati facut.M-am bagat si eu repede "ca musca-n lapte" la vot si nu stiu ce sa aleg.Toate imi plac Totusi votez pentru anedelcu pentru ca e foarte frumoasa si ingrijit lucarata paturica
Multa bafta tuturor ! |
|

| dorina, Katrina va multumesc ptr vot
|
|

| Castigatoarea concursului este Idunn.Felicitari
p.s.te rog trimite-mi adresa ta si numele pe PM |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| multumesc mult fetelor
ce ma bucur ca v-a placut ce am facut
acum banuiesc ca tb sa ma gandesc la o noua tema de concurs nu??? |
|

| da,daa. repede, repede tema. bravo. ai avut de departe cea mai frumoasa paturica, dar cea mai castigata e fetitza ta, ca doar e paturica ei.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari IDUUN! |
|

| idunn wrote:
acum banuiesc ca tb sa ma gandesc la o noua tema de concurs nu???
Daaa! |
|
|