|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| Dragelor
ce ma bucur ca ati decis sa prelungiti concursul... sper ca ma primiti si pe mine in ultimul ceas sa ma inscriu ...in felul asta va arat si eu ce am mesterit ultima saptamana jumatate... nu le-am postat ca am crezut ca nu prind sfarsitul concursului dar cu noul termen cred ca imi iese
deocamdata este prima parte... patratele gata facute, mai departe trebuie cusute intre ele si facuta o margine dar acum sunt impulsionata sa termin
o sa revin cu bucatile cusute
anedelcu: mie mi se pare foarte frumushica paturica ta... demna de o domnisorica
succes in continuare tuturor idunn attached the following image(s):

|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| hei fetele, nu ma intelegeti gresit, eu am avut o vecina care nu stia sa faca decat rotite crosetate si patrate pt mileuri. nu m-am gandit ca se poate face asa o paturica frumoasa cu putina imaginatie. nici nu ma gandeam sa spun ca anedelcu poate sa foloseasca patura pe post de fata de masa. eu una urasc mileurile. andelcu, paturica este superba. felicitari! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| shirel wrote:
Nu stiu eu as zice si este parerea mea personala ca nu se potriveste ca mileu sau fatza de masa ceea ce ai facut tu acolo si nu se potriveste deloc modelul este ok dar pe masutza arata oribil.Scuze fara suparare este parerea mea personala eu nu as pune asa ceva pe masa si cred ca din cauza acestor culori mai mult!
Eu deocamdata mi-o folosesc ca fatza de masa pt ca: trebuie sa cumpar alt patutz fetei-ca s-o pot folosi de cuvertura si pt ca se potriveste cu toate culorile camerei(peretii sunt albastri,covorul albastru cu galben,canapeaua un crem spre galben,mobila e si ea deschisa la culoare).Cand o sa-i cumpar fetei patutz mai de donsoara,cum ai tu pt Eden,o s-o pun acolo
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| idunn wrote:Dragelor ce ma bucur ca ati decis sa prelungiti concursul... sper ca ma primiti si pe mine in ultimul ceas sa ma inscriu  ...in felul asta va arat si eu ce am mesterit ultima saptamana jumatate... nu le-am postat ca am crezut ca nu prind sfarsitul concursului dar cu noul termen cred ca imi iese deocamdata este prima parte... patratele gata facute, mai departe trebuie cusute intre ele si facuta o margine dar acum sunt impulsionata sa termin o sa revin cu bucatile cusute anedelcu: mie mi se pare foarte frumushica paturica ta... demna de o domnisorica succes in continuare tuturor
ce frumoase patrate ai facut, cat de frumos sunt imbinate culorile. abia astept finalul, imi va servi ca inspiratie sigur |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| idunn,superbe patratele,abia astept sa vad cum va arata dupa ce le uneste |

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/15/2010 Mesaje: 95
| anedelcu wrote:gata paturica mea astept opinii sincere! imi place paturica ta mai ales ca e roz |

| florymarry wrote:fetelor, eu zic ca am terminat paturica deoarece am aratat-o la o vecina si a zis k o vrea ea pt nepotica ei si sa nu ii mai adaug nimic pe ea... mie imi place cum arata, sper sa va placa si voua superba |
|

| andreidana86 wrote:Felicitari fetelor...faceti niste paturici superbe... Am revenit si eu....am lipsit un pic caci m'am mutat si intre timp am pierdut si cablu de date de la aparat, deci poza urmatoare e facuta cu telefonul.  frumusica dar ai cam strans ata |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| idunn,ce veselie la patratelele tale!Astept sa vada cum arata unite |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| carla wrote:idunn,ce veselie la patratelele tale!Astept sa vada cum arata unite
pentru pitica mea numai colorat puteam sa fac... oricum a fost foarte amuzant cat timp lucram la patratele noi ea (la 1 an si 7 luni) statea si se juca cu celelalte gata deja... lua cate unul, ii sticleau ochii de bucurie si mi-l arata foarte mandra de ceea ce descoperise...
eu zic ca o sa ii placa la nebunie ca deocamdata numai pe langa mine si ate sta o face mama crosetareasa |
|
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| love_pink, tare am impresia ca nu esti cine zici ca esti |
|

|
Dragutza de ea seamana cu mandra mea spor la crosetat
|
|

| ingerash, cred ca e Fiorella, Ligia, sau cineva de genul prin zona. ce e ciudat este ca de fiecare data dispare una si apare alta. asta sa mentina incordata atmosfera. |
|

| tamarisc wrote:ingerash, cred ca e Fiorella, Ligia, sau cineva de genul prin zona. ce e ciudat este ca de fiecare data dispare una si apare alta. asta sa mentina incordata atmosfera.
Cu siguranta cea mai buna metoda de-a fi liniste si intelegere este de-a se face acces restrictionat la sectiunea lucru de mana,iar fotografiile sa fie semnate de user! Lucrul de mana inseamna:recreere,creatie proprie |
|

| ingerash poate ca ai dreptate dar sigur o sa fie cineva impotriva. mereu exista pareri contradictorii aici. in ultimul timp am luat pauza de la forum, am stat intr-un colt, parca m-am saturat de rautati. cel mai rau este ca mai vad cate ceva ce-mi place si incep sa lucrez si nu ma pot lipsi 100% de forum. boala grea.:) |
|
|