Concurs crosetat-paturica/covertura de vara-13 iulie -25 august 2010
Subiectul anterior · Subiectul urmator
idunn
Scris: Wednesday, August 18, 2010 6:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/22/2010
Dragelor yes yes yes yes

ce ma bucur ca ati decis sa prelungiti concursul... sper ca ma primiti si pe mine in ultimul ceas sa ma inscriu ras ras ...in felul asta va arat si eu ce am mesterit ultima saptamana jumatate... nu le-am postat ca am crezut ca nu prind sfarsitul concursului dar cu noul termen cred ca imi iese

deocamdata este prima parte... patratele gata facute, mai departe trebuie cusute intre ele si facuta o margine dar acum sunt impulsionata sa termin

o sa revin cu bucatile cusute

anedelcu: mie mi se pare foarte frumushica paturica ta... demna de o domnisorica

succes in continuare tuturor newclap newclap newclap

idunn attached the following image(s):
img_0593.jpgimg_0594.jpgimg_0585.jpgimg_0586.jpgimg_0588.jpgimg_0587.jpgimg_0590.jpgimg_0589.jpg

tamarisc
Scris: Wednesday, August 18, 2010 7:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2009
hei fetele, nu ma intelegeti gresit, eu am avut o vecina care nu stia sa faca decat rotite crosetate si patrate pt mileuri. nu m-am gandit ca se poate face asa o paturica frumoasa cu putina imaginatie. nici nu ma gandeam sa spun ca anedelcu poate sa foloseasca patura pe post de fata de masa. eu una urasc mileurile.
andelcu, paturica este superba. felicitari!
alimami
Scris: Wednesday, August 18, 2010 8:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
shirel wrote:

Nu stiu eu as zice si este parerea mea personala ca nu se potriveste ca mileu sau fatza de masa ceea ce ai facut tu acolo si nu se potriveste deloc modelul este ok dar pe masutza arata oribil.Scuze fara suparare este parerea mea personala eu nu as pune asa ceva pe masa si cred ca din cauza acestor culori mai mult!

Eu deocamdata mi-o folosesc ca fatza de masa pt ca: trebuie sa cumpar alt patutz fetei-ca s-o pot folosi de cuvertura si pt ca se potriveste cu toate culorile camerei(peretii sunt albastri,covorul albastru cu galben,canapeaua un crem spre galben,mobila e si ea deschisa la culoare).Cand o sa-i cumpar fetei patutz mai de donsoara,cum ai tu pt Eden,o s-o pun acolo pupici

anedelcu
Scris: Wednesday, August 18, 2010 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
idunn wrote:
Dragelor yes yes yes yes

ce ma bucur ca ati decis sa prelungiti concursul... sper ca ma primiti si pe mine in ultimul ceas sa ma inscriu ras ras ...in felul asta va arat si eu ce am mesterit ultima saptamana jumatate... nu le-am postat ca am crezut ca nu prind sfarsitul concursului dar cu noul termen cred ca imi iese

deocamdata este prima parte... patratele gata facute, mai departe trebuie cusute intre ele si facuta o margine dar acum sunt impulsionata sa termin

o sa revin cu bucatile cusute

anedelcu: mie mi se pare foarte frumushica paturica ta... demna de o domnisorica

succes in continuare tuturor newclap newclap newclap

ce frumoase patrate ai facut, cat de frumos sunt imbinate culorile. abia astept finalul, imi va servi ca inspiratie sigur newclap newclap
ingerash
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:32 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
idunn,superbe patratele,abia astept sa vad cum va arata dupa ce le unestetopai topai topai
love_pink
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/15/2010
anedelcu wrote:
gata paturica mea
astept opinii sincere! sic
imi place paturica ta mai ales ca e roznewclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap
love_pink
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:50 AM
Nivel

florymarry wrote:
fetelor, eu zic ca am terminat paturica deoarece am aratat-o la o vecina si a zis k o vrea ea pt nepotica ei si sa nu ii mai adaug nimic pe ea... mie imi place cum arata, sper sa va placa si vouaras
superba computerlove
love_pink
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:53 AM
Nivel

andreidana86 wrote:
Felicitari fetelor...faceti niste paturici superbe...newclap majoreta
Am revenit si eu....am lipsit un pic caci m'am mutat si intre timp am pierdut si cablu de date de la aparat, deci poza urmatoare e facuta cu telefonul.

frumusica dar ai cam strans ata
carla
Scris: Wednesday, August 18, 2010 10:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
idunn,ce veselie la patratelele tale!Astept sa vada cum arata unitemajoreta
idunn
Scris: Wednesday, August 18, 2010 10:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/22/2010
carla wrote:
idunn,ce veselie la patratelele tale!Astept sa vada cum arata unitemajoreta

pentru pitica mea numai colorat puteam sa fac... oricum a fost foarte amuzant cat timp lucram la patratele noi ea (la 1 an si 7 luni) statea si se juca cu celelalte gata deja... lua cate unul, ii sticleau ochii de bucurie si mi-l arata foarte mandra de ceea ce descoperise...

eu zic ca o sa ii placa la nebunie ca deocamdata numai pe langa mine si ate sta ras ras ras o face mama crosetareasa yes yes yes
mandarina
Scris: Wednesday, August 18, 2010 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/24/2007
love_pink, tare am impresia ca nu esti cine zici ca esti ras ras ras
ingerash
Scris: Wednesday, August 18, 2010 1:10 PM
Nivel

idunn wrote:

pentru pitica mea numai colorat puteam sa fac... oricum a fost foarte amuzant cat timp lucram la patratele noi ea (la 1 an si 7 luni) statea si se juca cu celelalte gata deja... lua cate unul, ii sticleau ochii de bucurie si mi-l arata foarte mandra de ceea ce descoperise...

eu zic ca o sa ii placa la nebunie ca deocamdata numai pe langa mine si ate sta ras ras ras o face mama crosetareasa yes yes yes

Dragutza de ea computerlove seamana cu mandra mea ras spor la crosetatpupici

tamarisc
Scris: Wednesday, August 18, 2010 2:28 PM
Nivel

ingerash, cred ca e Fiorella, Ligia, sau cineva de genul prin zona. ce e ciudat este ca de fiecare data dispare una si apare alta. asta sa mentina incordata atmosfera.
ingerash
Scris: Wednesday, August 18, 2010 2:34 PM
Nivel

tamarisc wrote:
ingerash, cred ca e Fiorella, Ligia, sau cineva de genul prin zona. ce e ciudat este ca de fiecare data dispare una si apare alta. asta sa mentina incordata atmosfera.

Cu siguranta cea mai buna metoda de-a fi liniste si intelegere este de-a se face acces restrictionat la sectiunea lucru de mana,iar fotografiile sa fie semnate de user!
Lucrul de mana inseamna:recreere,creatie propriethumright
tamarisc
Scris: Wednesday, August 18, 2010 4:26 PM
Nivel

ingerash poate ca ai dreptate dar sigur o sa fie cineva impotriva. mereu exista pareri contradictorii aici. in ultimul timp am luat pauza de la forum, am stat intr-un colt, parca m-am saturat de rautati. cel mai rau este ca mai vad cate ceva ce-mi place si incep sa lucrez si nu ma pot lipsi 100% de forum. boala grea.:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.