|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Idunn,felicitarii iubita am stiut ca ai sa castigi ,frumoasa tare paturica ta.Cat despre ideeile de concurs nu stiu dupa ce va orientati voi dar totusi cred ca castigatoarea trebuie sa vina cu ideea ei ,ce a fost aleasa asa aiurea ,ceea ce ma gandesc eu cu toate ca repet eu sunt c-am noua printre voi la lucrul de mana toate concursuriile trebuie sa aiba ca tema ceva folositor si de care sa avem nevoie ,eu va spun sincer nu pun mileuri in casa cu toate ca stiu sa le fac dar din cauza prafului de aici nu este rentabil si la lucruri de casa as putea doar sa fac un covor fiindca altceva nu vad ca mi-ar fi de folos si mi-ar place sa am in casa .Parerea mea persoana despre decoratii in casa. Deci nu trebuie cineva sa tina cont de parerea mea dar eu personal am simtit nevoia sa mi-o spun! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| shirel, scumpo, eu am spus doar o sugestie, o parere,cred ca am voie, nu inseamna ca hop trebuie sa se ia in considerare. daca am deranjat pe cineva cu simpla mea propunere imi cer scuze. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| RuxandraS wrote:shirel, scumpo, eu am spus doar o sugestie, o parere,cred ca am voie, nu inseamna ca hop trebuie sa se ia in considerare. daca am deranjat pe cineva cu simpla mea propunere imi cer scuze.
Scuze nu m-am referit la tine ,dragutzo tu ti-ai dat cu parerea exact cum mi-am dat-o si eu .Deciderea si hotararea este a lui Idunn binenteles nu depinde de noi.Nu m-am referit la nimeni personal! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/12/2010 Mesaje: 143
| da-ti-mi voie sa ma bag si eu ca musca in lapte. TEMA nu imi dau cu parerea ca e obtiunea castigatoarea ci eu propun ca perioadei sa fie mai mare. 2-3 luni. |
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| picuri wrote:da-ti-mi voie sa ma bag si eu ca musca in lapte. TEMA nu imi dau cu parerea ca e obtiunea castigatoarea ci eu propun ca perioadei sa fie mai mare. 2-3 luni. perioada eu zic ca trebuie sa fie si in fuctie de cat e de munca la acea piesa.ca de ex daca e o soseta nu e nevoie de 3 luni sau o paturica de nou nascut.plus ca fiecare organizatoare intreaba inainte de sfarsit daca vrea cineva sa se mareasca perioada si cam cu cat.asa ca asta nu e o problema.plus ca in lipsa de ocupatie ne mai dam si bnoi cu parerea |
Inregistrat: 5/12/2010 Mesaje: 143
| idunn mami dar unde esti ? asteptam o tema de la tine............... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Chiar asa,unde esti Idunn?te asteptam cu propunerea :018: |
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| andreidana86 wrote:Chiar asa,unde esti Idunn?te asteptam cu propunerea :018:
am pus deja concursul... se numeste "anticul" burlan
sper sa iti placa subiectul si sa participi |
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Bantuind pe net, am gasit o paturica draguta. Poate inspira pe cineva? KALE attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salutare la toata lumea!!! sunt noua pe site si antitalent la crosetat, insa iubesc lucrurile facute de mana! am gasit cateva modele de paturi postate de anabella, extraordinare! as vrea sa stiu daca sunt de vanzare si cat costa! multumesc |
|
|