Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo Deea
Trebuie sa fi fost tare buna ciorbitza....
|
|

| Haideti fetelor la concurs.... curaj, curaj.... va astept cu poze traznite !!!!
|
|

| Au mai ramas doar 4 zile de inscriere in concurs....nimeni nu se mai inscrie???
Pana la urma nu vom avea ce vota....si nici cui sa dau cele 3 premii
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| daca pozele nu surprind "esentialul" putem pune un filmulet? sau trebuie neaparat poze? |
|

| codruta wrote:daca pozele nu surprind "esentialul" putem pune un filmulet? sau trebuie neaparat poze?
Cred ca merge. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ne inscriem si noi pe ultima suta de metrii. Sa stii ca ne straduim de mult timp sa facem si poze
Mami a pregatit materialele de lucru si imi arata cum sa desenez o casa (eu supraveghez):

Ferestrele astea sunt bune de mancat:

Acum ca am vazut cum a facut mami, hai sa incerc si eu:

|
|

| Bravo Mniko !!! Casuta a fost superba si ... foaret delicioasa !!
|
|
| Cristy wrote:Bravo Mniko !!! Casuta a fost superba si ... foaret delicioasa !! pai nu stiu ca eu nu am gustat-o dar Cristina da. Avea cam asa: pereti din frisca acoperis - ketchup ferestre - rondele de morcov murat(astia s-au mancat cel mai mult) usa- branza cu mustar horn-biscuiti gard - covrigei iarba-fire de ceapa si usturoi poteca-mamaliga. |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Mai da' ce draguta esti tu al bucatarie, si ce frumos speli manutele , mai ales lingurita Bravo Cristinutza |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| nu ne-am gandit ca vom participa la concurs, dar a ajuns galeata cu smantana pe mana "bucataresei" si ce-a urmat dupa...vedeti si voi

filmul e mai lung dar nu mi-l incarca photobouquet-ul in varianta necenzurata.Dar finalul, il banuiti voi |
|
| crista wrote:Mai da' ce draguta esti tu al bucatarie, si ce frumos speli manutele  , mai ales lingurita Bravo Cristinutza Multumim Crista. "Zgomotul de fundal" e o bormasina cu care ne-au incantat urechile vecinii ieri.
Medeea, ingeras mic, asa de buna e smantanica? |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ce bine...venim si noi diseara ,avem in sfarsit net |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si noi pe ultima suta de metri
 FINALUL!!!!
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Medeea, Cristinica, Elo felicitari! Adevarate bucatarese! Pe mamici nu le intreb cat au curatat dupa. Felicitari pentru curaj! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Off, mniko, mi-ai rascolit amintiri dragi Asa facea si Diana, daca taiam eu patrunjel trebuia sa-i dau si ei "sa taie" si avea o tavita a ei cu resturi ,aragaz exact ca al tau ( cred ca-l are si acum) sifaceam amandoua mancare Imi dau seama ce atmosfera era la voi acolo. |
|
|