Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Concurs "Cream, mancam si ne distram"
Deoarece am ramas datoare cu un concurs si deoarece se apropie 1 iunie, ziua copulului, va propun inca o provocare.
Creem, mancam si ne distram este un concurs in care copii nostrii se vor distra de minune, cu siguranta, dar nu numai !!! Puneti o fata de masa mai veche, imbracati copilul in tricou mai vechi si....lasati copiii sa se bucure !!!
Regulile concursului:
- matrialele de creatie sunt ... materiale comestibile ( branza, ciucolata, oua,paine, napolitane, jeleuri si orice altceva doriti) - sunt interzise creianele, tusurile sau acoarelele ( pictura, desenul se poate face cu aceleasi materiale ) - cel putin unul din parinti trebuie sa fie activi la ora de cratie, sa ajute copilul ( de preferat ca ambii parinti sa fie activi !!!)
Inscrierea in concurs se face in urmatortul mod:
-data de inscriere 10-31 mai -se posteaza o fotografie cu creatia finala, -se posteaza una sau doua fotografii din timpul activitatii, in care se se vada si copilul dar si parintiii ( vreau sa vad copii murdarici si multa "activitate" ) -se posteaza impresiile mamelor si/sau copiilor
Votarea - 1-5 iunie Anuntarea castigatorilor locurile I, II si III - 6 iunie
Tips:
- folositi crema de ciocolata ca "lipici" - folositi o placa/carton/farfurii de unica folosinta pentru a construi creatia dorita pe ea
Idei:
- ingerasi, stelute sau orice alta forme din paine ornata ( tartine) - "arici dulce" ( se pot folosi betisoare subtiri din lemn "frigarui" infipte intr-un burete, pe care se pot insira dulciuri ) - casa lui Hans si Gretel - castel, trenulet, masina, floare din dulciuri etc, etc,etc orice doriti
Vreau sa vad creatii care mai de care frumoase si ingenioase Deci nu pierdeti ocazia de petrece cateva clipe nemaipomenite alaturi de copii vostrii !!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pai s-o pozez pe fii-mea cand ma ajuta sa fac paine, plina de faina si cu coca-n cap si pe fata sau dupa ce mananca ciocolata, zici ca se spala cu ea pe fata |
|

| delfinasa wrote: Pai s-o pozez pe fii-mea cand ma ajuta sa fac paine, plina de faina si cu coca-n cap si pe fata  sau dupa ce mananca ciocolata, zici ca se spala cu ea pe fata
Trebuie sa fie o creatie cu un subiect anume, decorata special... dar ai inteles perfect asa vreau sa vad copiii mazgalici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Cristy super ideea |
|

| Sper sa va placa idee concursului , daca nu schimbam subiectul. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cristy, tema e frumoasa, dar nu pot sa apar si in cadru, sa si apas pe butonul de la aparatul foto.....
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri wrote:Cristy, tema e frumoasa, dar nu pot sa apar si in cadru, sa si apas pe butonul de la aparatul foto..... Si noi avem aceeasi problema. |
|

| Miri wrote:Cristy, tema e frumoasa, dar nu pot sa apar si in cadru, sa si apas pe butonul de la aparatul foto.....
Eu ma gandeam ca poate poza tati ( unde nu se poate, atunci nu se poate )
Si daca nu merge, poate sa schimbam subiectul? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy wrote:Eu ma gandeam ca poate poza tati  ( unde nu se poate, atunci nu se poate  ) Si daca nu merge, poate sa schimbam subiectul? NU cred ca e cazul. Poate mamicile pregatesc terenul pentru desen. Eu personal trebuie sa imi fac curaj sa o las sa deseneze cu mancarea. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cristy, eu nu cred ca trebuie sa schm\imbam subiectul, tocmai pentru ca e foarte interesant! |
|

| MNiko wrote: NU cred ca e cazul. Poate mamicile pregatesc terenul pentru desen. Eu personal trebuie sa imi fac curaj sa o las sa deseneze cu mancarea.
Curaj, curaj....ce o sa le mai placa piticilor.... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mie imi place ideea...Sa vedem lu' tati daca ii va placea, ca el se imbolnaveste cand il vede pe Dav "jegos". |
|

| Kiki wrote:Mie imi place ideea...Sa vedem lu' tati daca ii va placea, ca el se imbolnaveste cand il vede pe Dav "jegos".
O sai placa sunt convinsa !!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Deci, azi am facut painicaaaa ...cu ajutor de nadejde la framantat .
1. Incepem sa framantam....presimt c-o sa ma distrez  2. Se cam lipeste coca asta 3. Aaaa, ce-mi plaaaceeeee ...bravooo ...ooopaaa, mi se lipesc palmele 4. Mai trebuie putina fainaaaa 5. Ia s-o gust, i-o mai trebui ceva?  6. Am framantat bine, mami? Looook, a crescut!
A trebuit s-o schimb la un moment dat ca se si udase c-a vrut apa, n-am putut sa fac poze cu impletitul painii ca deja eram si eu murdara de coca pe maini si alt fotograf nu aveam . delfinasa attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| e haioasa rau!!! eu nu am curajul asta. <<murdarirea este buna>> doar daca strange cineva dupa distractie, eu una ... nu. Felicitari, Delfinasa, pentru curaj si rabdare! |
|
|