Concurs "Cream, mancam si ne distram"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Thursday, May 10, 2007 8:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Concurs "Cream, mancam si ne distram"

Deoarece am ramas datoare cu un concurs si deoarece se apropie 1 iunie, ziua copulului, va propun inca o provocare.

Creem, mancam si ne distram este un concurs in care copii nostrii se vor distra de minune, cu siguranta, dar nu numai !!!
Puneti o fata de masa mai veche, imbracati copilul in tricou mai vechi si....lasati copiii sa se bucure !!!

Regulile concursului:

- matrialele de creatie sunt ... materiale comestibile ( branza, ciucolata, oua,paine, napolitane, jeleuri si orice altceva doriti)
- sunt interzise creianele, tusurile sau acoarelele ( pictura, desenul se poate face cu aceleasi materiale )
- cel putin unul din parinti trebuie sa fie activi la ora de cratie, sa ajute copilul ( de preferat ca ambii parinti sa fie activi !!!)

Inscrierea in concurs se face in urmatortul mod:

-data de inscriere 10-31 mai
-se posteaza o fotografie cu creatia finala,
-se posteaza una sau doua fotografii din timpul activitatii, in care se se vada si copilul dar si parintiii ( vreau sa vad copii murdarici si multa "activitate" )
-se posteaza impresiile mamelor si/sau copiilor

Votarea - 1-5 iunie
Anuntarea castigatorilor locurile I, II si III - 6 iunie

Tips:

- folositi crema de ciocolata ca "lipici"
- folositi o placa/carton/farfurii de unica folosinta pentru a construi creatia dorita pe ea

Idei:

- ingerasi, stelute sau orice alta forme din paine ornata ( tartine)
- "arici dulce" ( se pot folosi betisoare subtiri din lemn "frigarui" infipte intr-un burete, pe care se pot insira dulciuri )
- casa lui Hans si Gretel
- castel, trenulet, masina, floare din dulciuri etc, etc,etc orice doriti

Vreau sa vad creatii care mai de care frumoase si ingenioase
Deci nu pierdeti ocazia de petrece cateva clipe nemaipomenite alaturi de copii vostrii !!! thumright
thumright
delfinasa
Scris: Thursday, May 10, 2007 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
yes Pai s-o pozez pe fii-mea cand ma ajuta sa fac paine, plina de faina si cu coca-n cap si pe fata hohot sau dupa ce mananca ciocolata, zici ca se spala cu ea pe fata hohot
Cristy
Scris: Thursday, May 10, 2007 4:02 PM
Nivel

delfinasa wrote:
yes Pai s-o pozez pe fii-mea cand ma ajuta sa fac paine, plina de faina si cu coca-n cap si pe fata hohot sau dupa ce mananca ciocolata, zici ca se spala cu ea pe fata hohot

Trebuie sa fie o creatie cu un subiect anume, decorata special... dar ai inteles perfect asa vreau sa vad copiii thumright mazgalici
crista
Scris: Friday, May 11, 2007 12:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Cristy super ideea cool
Cristy
Scris: Sunday, May 13, 2007 6:24 PM
Nivel

Sper sa va placa idee concursului oare oare , daca nu schimbam subiectul.scratch
Miri
Scris: Sunday, May 13, 2007 9:13 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cristy, tema e frumoasa, dar nu pot sa apar si in cadru, sa si apas pe butonul de la aparatul foto.....uff

MNiko
Scris: Sunday, May 13, 2007 9:25 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Miri wrote:
Cristy, tema e frumoasa, dar nu pot sa apar si in cadru, sa si apas pe butonul de la aparatul foto.....uff

Si noi avem aceeasi problema.
Cristy
Scris: Sunday, May 13, 2007 9:33 PM
Nivel

Miri wrote:

Eu ma gandeam ca poate poza tati scratch ( unde nu se poate, atunci nu se poate angel )

Si daca nu merge, poate sa schimbam subiectul?
MNiko
Scris: Sunday, May 13, 2007 9:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cristy wrote:

Eu ma gandeam ca poate poza tati scratch ( unde nu se poate, atunci nu se poate angel )

Si daca nu merge, poate sa schimbam subiectul?

NU cred ca e cazul. Poate mamicile pregatesc terenul pentru desen. Eu personal trebuie sa imi fac curaj sa o las sa deseneze cu mancarea.
Miri
Scris: Sunday, May 13, 2007 10:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cristy, eu nu cred ca trebuie sa schm\imbam subiectul, tocmai pentru ca e foarte interesant!
Cristy
Scris: Monday, May 14, 2007 6:10 PM
Nivel

MNiko wrote:

NU cred ca e cazul. Poate mamicile pregatesc terenul pentru desen. Eu personal trebuie sa imi fac curaj sa o las sa deseneze cu mancarea.

Curaj, curaj....ce o sa le mai placa piticilor....dance dance
Kiki
Scris: Monday, May 14, 2007 8:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mie imi place ideea...Sa vedem lu' tati daca ii va placea, ca el se imbolnaveste cand il vede pe Dav "jegos". sic
Cristy
Scris: Monday, May 14, 2007 8:51 PM
Nivel

Kiki wrote:
Mie imi place ideea...Sa vedem lu' tati daca ii va placea, ca el se imbolnaveste cand il vede pe Dav "jegos". sic

O sai placa sunt convinsa !!!!ras ras
delfinasa
Scris: Saturday, May 19, 2007 1:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Deci, azi am facut painicaaaa yes...cu ajutor de nadejde la framantat chitara dance cool .

1. Incepem sa framantam....presimt c-o sa ma distrez ras
2. Se cam lipeste coca asta ras
3. Aaaa, ce-mi plaaaceeeee ras...bravooo bravo...ooopaaa, mi se lipesc palmele hohot
4. Mai trebuie putina fainaaaaras
5. Ia s-o gust, i-o mai trebui ceva? ras
6. Am framantat bine, mami? Looook, a crescut! cool

A trebuit s-o schimb la un moment dat ca se si udase c-a vrut apa, n-am putut sa fac poze cu impletitul painii ca deja eram si eu murdara de coca pe maini si alt fotograf nu aveam sic.

delfinasa attached the following image(s):
incepem framantatul.jpgse cam lipeste coca asta.jpgce-mi plaaaaceee.jpgmai trebuie fainaaaa.jpgsa gustam daca e buna.jpgloooook, a crescuuut.jpg

Lilly of the valley
Scris: Saturday, May 19, 2007 7:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
e haioasa rau!!!
eu nu am curajul asta. <<murdarirea este buna>> doar daca strange cineva dupa distractie, eu una ... nu.
Felicitari, Delfinasa, pentru curaj si rabdare!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.