Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| codruta wrote:
intr-adevar, toti copiii sunt castigatori! doar ca unii dintre ei mai primesc si premii.Simbolice, daca vrei, dar concrete. Asa ca...
Ok, ne-am conformat!
Delfinasa, Mariuta, Oana, multumim mult pentru felicitari. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Felicitari Alexandra! si felicitari tuturor participantilor |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alexandra, felicitari! |
|
| Ieri seara am fost la posta, , ne-am ridicat premiul si astazi o sa-l punem in functiune cand mergem la livada. Inca tinem secret continutul lui mai ales ca Alex nu stie inca de el dar garantat 100% o sa-l iubeasca, este mare broscaritza ( pana la spalat pe cap . Apoi o sa-l iubeasca si copii mici care vor veni la petrecerea de 2 ani a Alexandrei, noi mai aveam una dar maaaaaare tare. saru'mana Codruta, super cadou! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Nico, sa ne arati si nou cadoul!Desi ma gandesc eu cam ce ar putea fi, din descrierile tale! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| nico, sper din tot sufletul sa ii placa alexandrei "cadoul"!
si miiiiiiii de scuze pt calitatea ambalajului, dar l-am trimis in mare graba, pt ca la cate probleme am avut si mai am de rezolvat, daca stateam sa-l "aranjez" acasa, cred ca nici acum n-ar fi fost gata. |
|
| Miri wrote:Nico, sa ne arati si nou cadoul!Desi ma gandesc eu cam ce ar putea fi, din descrierile tale!
miri, daca te gandesti la ce ma gandesc eu, atunci ai dreptate.asa e |
|
| codruta wrote:miri, daca te gandesti la ce ma gandesc eu, atunci ai dreptate.asa e Asta e, Codrutza! |
|
| sa va spun si continuarea povestii cu cadoul? Am mers la livada si cu toate ca nu erau decat 24 de grade al meu mult prea iubit sot a INSISTAT ca fata sa probeze cadoul. Uitasem aparatul acasa asa ca nici macar poze nu am facut. Amandoi am ajuns la concluzia ca este muult mai practic un cadou mic cum am si primit ( ce ambalaj Codrutza? stai linistita) decat ceea ce posedam noi si este prea mare, prea greu de incalzit, prea greu de curatat. Singura problema este ca ne-a racit copilul si nu din cauza cadoului ci din cauza ca am sot capos care crede ca Alex simte temperatura exetrioara asa cum o simte el. Intradevar Miri, te-ai prins, am primit o piscina micutza de copil, absolut superba, foarte usoara de intretinut, curata si umplut cu apa si o minge de plaja de la Disney cu ursuletul Winnie pe care Alex il pupaceste tot timpul. Saru'mana de cadou Codruta, poze mai dureaza un pic pana afisam ca inca este racoare afara |
|
| Exact la piscina ma gandeam, Nico! Sa o foloseasca Alex cu placere!Felicitari pentru cadou, Codruta! |
|
| Ieri am fotografiat jumatate de premiu , o frumoasa minge de plaja de la Disney. Ce ma amuza tare mult la ea este ca fiind prima minge de plaja a Alexandrei nu prea intelege de ce are viata proprie si fara sa o atinga nimeni doar suflata de vant a si fugit. Asa ca bunica trebuie sa fie mereu in garda si sa prinda mingea, o punem la alergat ca sa ramana supla:
Albina asta mica nu bazaie defel??
Ce mult imi place sa fac Weeee suita pe minge:
Multumim mult Codruta, promitem poze si cu piscinutza duminica viitoare la petrecerea Alexandrei de 2 anisori! |
|
| azi am primit o felicitare de la o fetita tare scumpa Multumim, Alexandra!!!
P.s. desi era pt medeea, mi-am permis sa-i "controlez" corespondenta si am citit-o eu intai.Medeea era tare incantate si tot striga "bebe, bebe". distractie placuta! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari, Alexandra, pentru concursul castigat. Codruta, ai facut o alegere minunata.
|
|
| codruta wrote:azi am primit o felicitare de la o fetita tare scumpa Multumim, Alexandra!!! P.s. desi era pt medeea, mi-am permis sa-i "controlez" corespondenta si am citit-o eu intai.Medeea era tare incantate si tot striga "bebe, bebe". distractie placuta!
Ma bucur mult ca va place! Asa are Medeea cum sa o smotoceasca pe Alexandra!
Alina, multumim mult pentru urari! |
|
| g_nicoleta2000 wrote: Ma bucur mult ca va place! Asa are Medeea cum sa o smotoceasca pe Alexandra! Alina, multumim mult pentru urari!
ei, crezi c-am lasat-o? e la loc de cinste pa |
|
|