Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2013 Mesaje: 13
| Pot participa si eu? Nu am prea multe postari - mie imi place modelul 2 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| elizal73 wrote:Pot participa si eu? Nu am prea multe postari - mie imi place modelul 2 da,poti participa cred ca ramane modelul 2 in concurs,sau amandoua daca doriti.Oare ce fir,cat de gros e bun la modelul 2? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Asta ma intrebam si eu dar cum nu mi-am dat seama am inceput cu flavia. Un rand doar ca timp trebuie sa-mi cumpar |
|

| A inceput cineva vreun model sau au disparut toate crosetaresele? |
|

| Am facut vreo 6 randuri cred
roxinthya attached the following image(s):
![imagine0128[1].jpg](/i.ashx?a=85543) ![imagine0129[1].jpg](/i.ashx?a=85544)
|
|

| La Multi Ani! A mai inceput cineva?A mai inaintat cineva? |
|

| am mai inaintat 2 randuri sau 3... cine stie cand o voi termina... |
|

| roxinthya wrote:am mai inaintat 2 randuri sau 3... cine stie cand o voi termina... Daca o faci tu,o fac si eu,am gasit si un negru potrivit |
|

| Am terminat si al 2-lea rand de ananasi. In schimb cred ca masura o sa iasa pentru fi-mea. Se mai pune? Asta in caz ca o termin! |
|

| Revin cu update:
Mie imi iese modelul batut fata de poza de la concurs. Cred ca acolo e firul mai gros dar si croseta folosita. Si mai am o nelamurire : in poza parca partea de jos e pe clos iar mie imi iese drep ca in schema nu se scade nicaieri. Ceva sugestii?
roxinthya attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Daca modelul iese batut , este clar ai o croseta mai mica decat ar trebui, sau lucrezi tu prea strans caz in care trebuie sa folosesti o croseta mai mare . Si da modelul este un pic clos , este inceput de sub piept catre partea de jos , betelia pantalonului. Sper ca ai inteles .Schema este redata invers . |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| delfin wrote:Daca modelul iese batut , este clar ai o croseta mai mica decat ar trebui, sau lucrezi tu prea strans caz in care trebuie sa folosesti o croseta mai mare . Si da modelul este un pic clos , este inceput de sub piept catre partea de jos , betelia pantalonului. Sper ca ai inteles .Schema este redata invers . Subscriu! Si mai adaug ca ar trebui lucrata partea de sus prima data, apoi continuat cu modelul ananas direct din partea de sus.Asa ar arata putin closat. |
|

| O,deci lucreaza cineva cu spor! Vin si eu atunci |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| carla wrote:O,deci lucreaza cineva cu spor!  Vin si eu atunci Da, la dat cu parerea Spor si tie! |
|

| Modelul nu iese batut in sensul ca e croseta prea mica - doar ca in poza cred ca s-a folosit un fir mai gros si implicit o croseta mai groasa. Iar pe schema m-am tot uitrat si e inceputa de jos O sa-i dau inainte cu tupeu si vad eu ce o iesi Multumesc de sfaturi fetelor |
|
|