|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ana Mami si Nicoleta sa ne arati si noua, hai ca noi facem galerie. Eu m-ai am putin la al meu si-l termin, dar lucrez si la rochita, de-asta nu-i gata inca. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| georgyana wrote:Ce ziceti de asta? Georgy dar schema la maneca nu ai?la rascroitura manecii ma refer. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| Ana wrote:Mami si Nicoleta e cel la care ma refer eu? daca da pune o pozica sa vedem cum iese. ce fir folosesti? Multumesc Liliana de raspuns folosesc un fir subtirel pus in trei ,cel ce mi l-a trimis Carla la concursul geanta Angelina,dar nu stiu cum sa pun poze pentru ca intru pe net cu telefonul ,cand îi dau de capat va arat cu drag |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| Ana wrote:Mami si Nicoleta e cel la care ma refer eu? daca da pune o pozica sa vedem cum iese. ce fir folosesti? Multumesc Liliana de raspuns folosesc un fir subtirel pus in trei ,cel ce mi l-a trimis Carla la concursul geanta Angelina,dar nu stiu cum sa pun poze pentru ca intru pe net cu telefonul ,cand îi dau de capat va arat cu drag |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| miriam wrote: Georgy dar schema la maneca nu ai?la rascroitura manecii ma refer.
doar atat am gasit |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 14
| poti sal faci si mai mic Palade Mariana attached the following image(s):
|
|
| Palade Mariana wrote:poti sal faci si mai mic modelu alb eu am facut fata de masa demult celalalt hexagon e la fel cu al tau doar ultimu rind difera e mai aerisit cum spuneti voi eu imi fac o bluza acum dar dureaza la gabaritu meu e mult de lucru |
|
| anca65 wrote:
A lucrat cineva ultimul model? Schema cu patratele acelea cu flori nu se prea intelege. Poate cineva explica sau macar aveti o schema mai mare sa vada tot...chiorul?eu am facut cindva o fata de masa asa modelu e fara rascroitura la mineci :))))))))
Palade Mariana attached the following image(s):
|
|
| g_balean wrote:Ingeras, cum unesti hexagoanele, intai le faci si apoi le unesti sau le unesti in timpul lucrului? Vreau sa va cer un sfat: Credeti ca ar merge cardiganul cu hexagoane, cu doar 2 culori? Eu asa as vrea sa il fac. am facut o monstra (cu 2 nuante de verde, cea cu maro e optionala...), sa va dati cu parerea! Gina merge cum vrei si o culoare si doua culori Palade Mariana attached the following image(s):
|
|
| Palade Mariana wrote:merge cum vrei si o culoare si doua culori e acelas model doar ultimu rind difera |
|
| Palade Mariana wrote:merge cum vrei si o culoare si doua culori eu unesc hexagonu si patratele in ultimu rindlucrat Palade Mariana attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| palade mariana nu ma scrie o mie de mesaje ca sa zici ce vrei.ajunsge unul raspunzi la toate fetele in acelasi mesaj. |
|
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Si eu vreau sa vad pozeeee!!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Si eu as vrea , dar se pare ca nu vrea nimeni sa termine cardiganul. Eu o sa-l termin oricum pana la finele concursului, l-as fi terminat astazi,dar mi s-a terminat atza, as mai fi avut de facut doar 2-3 randuri la guler. |
|
| dana78 wrote:palade mariana nu ma scrie o mie de mesaje ca sa zici ce vrei.ajunsge unul raspunzi la toate fetele in acelasi mesaj. scuze |
|
|