Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| |
|
|

| am gasit si eu un model de bufnita cu ,,burta ,,mai mare Poate va place pentru inspiratie ! endy attached the following image(s):

|
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| endy wrote:am gasit si eu un model de bufnita cu ,,burta ,,mai mare Poate va place pentru inspiratie !
o fi o bufnita gravida adica una cu totul speciala, care nu depune oua, ci fata
Lasand gluma imi place modelul |
|
|
| endy wrote:am gasit si eu un model de bufnita cu ,,burta ,,mai mare Poate va place pentru inspiratie ! ce dragutza e! multumim! |
|

| Carmen , Ildi va pup |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/22/2011 Mesaje: 86
| am inceput si eu niste manusi cu bufnite pentru fetita mea gordana982 attached the following image(s):

|
|

| |
|
| Nu mai incearca nimeni nimic pe aici?! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| EU va urmaresc cu drag, ma mananca degetele de-o cucuvea din asta da' nu prea am timp...voi face sigur ceva dar in afara concursului. Pun insa cateva pozici salvate prin calc.
mikaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/3/2012 Mesaje: 77
| Fetelor trebuie sa trimit cuiva poza cu caciula pe care am facut-o(deja am postat poze mai sus) pentru a intra in concurs? |
|
| silvia_serban wrote:Fetelor trebuie sa trimit cuiva poza cu caciula pe care am facut-o(deja am postat poze mai sus) pentru a intra in concurs? sunt de ajuns pozele ce ai postat,daca vrei sa faci vreuna ce ti se pare mai reusita,o poti face si o anunti pe carmen,care e poza finala. |
|
| silvia_serban wrote:Fetelor trebuie sa trimit cuiva poza cu caciula pe care am facut-o(deja am postat poze mai sus) pentru a intra in concurs?
nu trebuie, le salez eu direct de acolo |
|
| carmen,maine se incheie concursul,sau mai prelungesti ? |
|
| Am si uitat, mai lucreaza cineva fetelor, sau incheiem aici? |
|
| pcinfo wrote:Am si uitat, mai lucreaza cineva fetelor, sau incheiem aici? gordana nu ne-a aratat finalul de la manusi... |
|
|
|