concurs bluzita cu nasturi crosetata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ildi
Scris: Friday, July 27, 2012 6:21 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cris wrote:
Ildi, te superi daca postez un model de vestuta mai grosuta?Poate cineva se
incumeta sa o faca. E mai pt iarna...

de ce sa ma supar alina?poti posta tot ce vreihearts
ildi
Scris: Friday, July 27, 2012 6:35 AM

tyktak wrote:
Ildi, concediu placut!
Spor la crosetat!
Unde ai gasit alize? Cine il produce? Eu nu stiu unde sa caut.
Eu nu am inceput bluzita cu fluture ca nu am ajuns inca pe la ate.

e produs in turcia.l-am gasit in mercerie in timisoara,am cam umblat caci preturile difera mult de la un magazin la altul.deocamdata am luat angora gold urmeaza si pe bumbac sa iau,dar trebuie sa ma hotaresc asupra culorii,sunt toate degrade dar sunt si uni,degradeurile mie imi plac la nebunie.

ildi attached the following image(s):
sscn5868.jpg

iasmina_ioana
Scris: Friday, July 27, 2012 8:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Ce frumos e!!!
ildi
Scris: Friday, July 27, 2012 12:06 PM

am un alt degrade si am nevoie de niste sfaturi,cam ce ati face voi din el si ce model?material am 500grame,e bumbac cu vascoza

ildi attached the following image(s):
sscn5870.jpg

dana78
Scris: Friday, July 27, 2012 2:02 PM

ildi pe aici am vzt jachetele si bluzite de vara toamna din acel fir.ce frumos e si alizeullove .de mult vizez si eu macar la un scul.dar na asta e ma multumesc cu privirea.din mai multe motive.uff
cris
Scris: Friday, July 27, 2012 2:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/18/2012
Ailemac, mersic, pt promtitudine. Nici eu nu aveam totul atat de detaliatpupici pupici pupici
Mi s-a virusat calculatorul si se deschide cand vrea el, asa ca trebuie dus la "doctor".
Ildi, am postat dejapupici
Nicoleta C
Scris: Friday, July 27, 2012 2:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
ildi wrote:
am un alt degrade si am nevoie de niste sfaturi,cam ce ati face voi din el si ce model?material am 500grame,e bumbac cu vascoza
Ce finut si delicat este .Eu as incerca ceva irlandez ,ptr ca e subtire si poti sa faci floricele de culori diferite,cel putin culoarea asta e superba.Spor la lucru.
ildi
Scris: Friday, July 27, 2012 2:46 PM

Nicoleta C wrote:
Ce finut si delicat este .Eu as incerca ceva irlandez ,ptr ca e subtire si poti sa faci floricele de culori diferite,cel putin culoarea asta e superba.Spor la lucru.

nu m-as aventura la irlandeza si ptr faptul ca ar fi gata peste cine stie cit timp
si apoi nu ma simt chiar atit de experimentata.mersi oricum,nico!pupici pupici pupici
alina,am vazut ca ai postat,era in general,ca poti posta tot ce vrei.iloveyou iloveyou
dana,din cite stii tu se gaseste alize in italia?ca eu nu am vazut....aici in timisoara este in mercerii si aveam si niste situri unde vand,cam scump ce-i drept,plus posta....prea multe culori nu am gasit nici eu,asta ptr iarna doar pe roz si albastru iar bumbacul pe vreo 2-3 nuante,poate ar trebui sa incerc si la targurile ce se fac duminica...poate aduc de la turci
kmn
Scris: Friday, July 27, 2012 2:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
Ildi....ce fire frumoase ti-ai luat!!!!
eu il vad pe cel negru tot pe o jachetica sau chiar o rochie, de ce nu?, e elegant si cred ca ar arata fff bine, ca model as alege ceva aerisit, simplu , ca sa nu mascheze frumusetea firului...mult spor idiferent ce vei face....
ildi
Scris: Friday, July 27, 2012 3:02 PM

kmn wrote:
Ildi....ce fire frumoase ti-ai luat!!!!
eu il vad pe cel negru tot pe o jachetica sau chiar o rochie, de ce nu?, e elegant si cred ca ar arata fff bine, ca model as alege ceva aerisit, simplu , ca sa nu mascheze frumusetea firului...mult spor idiferent ce vei face....

mersi carmen,cel gri mi l-am adus cu mine in caz ca pe aici nu gasesc ceva sa-mi placa.hmmm,eu nu prea sunt adepta rochiilor,nu prea umblu in fusta,poate mai bine o bluza ceva.aveam una in plan,dar firul a ramas acasa.era deja ales si modelul.in privinta modelului asa ziceam si eu,ceva simplu,firul da deja mult efect cu degradeul cel are.pupici pupici pupici pupici
victoria1
Scris: Friday, July 27, 2012 3:32 PM

Ildi ce fire fainecomputerlove eu din cel negru mias face o jachetica irlandeza cum a zis si Nicoletacdance
o am in plan oricumyes
ildi
Scris: Friday, July 27, 2012 3:35 PM

victoria1 wrote:
Ildi ce fire fainecomputerlove eu din cel negru mias face o jachetica irlandeza cum a zis si Nicoletacdance
o am in plan oricumyes

nu ma simt pregatita ptr irlandeza.am gasit ceva ce poate mi-ar placea si astept si crosetele addi swing ce le-am ordinat la o firma aici in tara,sper sa ajunga cit mai repede,cica lucreaza singure:ras ras sic sic
cris
Scris: Friday, July 27, 2012 5:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/18/2012
Fetelor, am gasit un bolero tare fain, dar nu prea imi dau seama cum se face, ma ajutati voi. Inca nu sunt hatarata ce sa fac, dar sigur fac un bolerocu nasturi.

Ildi, draga, postez un top fain si o rochie pt firul cu viscoza, poate iti place. Precizez ca e fara nasturi , deci e off topic, dar ma tem sa nu mi se inchida calculatorul, ca e virusat si facce figuri.

cris attached the following image(s):
bolero-irlandskaya-roza[1].jpgbolero-irlandskaya-roza-shema-cvetok[1].jpgbolero-irlandskaya-roza-shema[1].jpgtop_chanel0_resize[1].jpgfergie-and-chanel-metallic-sandals-gallery[1].jpgdiane-kruger-and-chanel-gallery[1].jpgimg_0510_resize[1].jpg89668511a445[1].jpg

endy
Scris: Friday, July 27, 2012 6:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Ildi sint frumoase firele si asteptam cu nerabdare sa ne postezi cind termini ce ti-ai propus
Sa ai spor !pupici pupici
ildi
Scris: Friday, July 27, 2012 7:27 PM

cris wrote:
Fetelor, am gasit un bolero tare fain, dar nu prea imi dau seama cum se face, ma ajutati voi. Inca nu sunt hatarata ce sa fac, dar sigur fac un bolerocu nasturi.

Ildi, draga, postez un top fain si o rochie pt firul cu viscoza, poate iti place. Precizez ca e fara nasturi , deci e off topic, dar ma tem sa nu mi se inchida calculatorul, ca e virusat si facce figuri.

alina,ce off-topic,stii ca eu sunt adepta modificarilor,adaptarilor.poti posta linistita,imi pare rau ptr comp tau,sper sa-l rez cit mai repede.si eu am stat fara 4 zile,am facut cu nervii,m-am dus la internet point o data,era o tastiera jegoasa ca-mi venea sa vomit si fumau inauntru si eu cu julia dupa mine....iti poti da seama.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.