Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cris wrote:Ildi, te superi daca postez un model de vestuta mai grosuta?Poate cineva se incumeta sa o faca. E mai pt iarna... de ce sa ma supar alina?poti posta tot ce vrei |
|
| tyktak wrote:Ildi, concediu placut! Spor la crosetat! Unde ai gasit alize? Cine il produce? Eu nu stiu unde sa caut. Eu nu am inceput bluzita cu fluture ca nu am ajuns inca pe la ate. e produs in turcia.l-am gasit in mercerie in timisoara,am cam umblat caci preturile difera mult de la un magazin la altul.deocamdata am luat angora gold urmeaza si pe bumbac sa iau,dar trebuie sa ma hotaresc asupra culorii,sunt toate degrade dar sunt si uni,degradeurile mie imi plac la nebunie. ildi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Ce frumos e!!! |
|
| am un alt degrade si am nevoie de niste sfaturi,cam ce ati face voi din el si ce model?material am 500grame,e bumbac cu vascoza ildi attached the following image(s):
|
|
| ildi pe aici am vzt jachetele si bluzite de vara toamna din acel fir.ce frumos e si alizeul .de mult vizez si eu macar la un scul.dar na asta e ma multumesc cu privirea.din mai multe motive. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| Ailemac, mersic, pt promtitudine. Nici eu nu aveam totul atat de detaliat Mi s-a virusat calculatorul si se deschide cand vrea el, asa ca trebuie dus la "doctor". Ildi, am postat deja |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ildi wrote:am un alt degrade si am nevoie de niste sfaturi,cam ce ati face voi din el si ce model?material am 500grame,e bumbac cu vascoza Ce finut si delicat este .Eu as incerca ceva irlandez ,ptr ca e subtire si poti sa faci floricele de culori diferite,cel putin culoarea asta e superba.Spor la lucru. |
|
| Nicoleta C wrote:Ce finut si delicat este .Eu as incerca ceva irlandez ,ptr ca e subtire si poti sa faci floricele de culori diferite,cel putin culoarea asta e superba.Spor la lucru. nu m-as aventura la irlandeza si ptr faptul ca ar fi gata peste cine stie cit timp si apoi nu ma simt chiar atit de experimentata.mersi oricum,nico! alina,am vazut ca ai postat,era in general,ca poti posta tot ce vrei. dana,din cite stii tu se gaseste alize in italia?ca eu nu am vazut....aici in timisoara este in mercerii si aveam si niste situri unde vand,cam scump ce-i drept,plus posta....prea multe culori nu am gasit nici eu,asta ptr iarna doar pe roz si albastru iar bumbacul pe vreo 2-3 nuante,poate ar trebui sa incerc si la targurile ce se fac duminica...poate aduc de la turci |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ildi....ce fire frumoase ti-ai luat!!!! eu il vad pe cel negru tot pe o jachetica sau chiar o rochie, de ce nu?, e elegant si cred ca ar arata fff bine, ca model as alege ceva aerisit, simplu , ca sa nu mascheze frumusetea firului...mult spor idiferent ce vei face.... |
|
| kmn wrote:Ildi....ce fire frumoase ti-ai luat!!!! eu il vad pe cel negru tot pe o jachetica sau chiar o rochie, de ce nu?, e elegant si cred ca ar arata fff bine, ca model as alege ceva aerisit, simplu , ca sa nu mascheze frumusetea firului...mult spor idiferent ce vei face.... mersi carmen,cel gri mi l-am adus cu mine in caz ca pe aici nu gasesc ceva sa-mi placa.hmmm,eu nu prea sunt adepta rochiilor,nu prea umblu in fusta,poate mai bine o bluza ceva.aveam una in plan,dar firul a ramas acasa.era deja ales si modelul.in privinta modelului asa ziceam si eu,ceva simplu,firul da deja mult efect cu degradeul cel are. |
|
| Ildi ce fire faine eu din cel negru mias face o jachetica irlandeza cum a zis si Nicoletac o am in plan oricum |
|
| victoria1 wrote:Ildi ce fire faine eu din cel negru mias face o jachetica irlandeza cum a zis si Nicoletac o am in plan oricum nu ma simt pregatita ptr irlandeza.am gasit ceva ce poate mi-ar placea si astept si crosetele addi swing ce le-am ordinat la o firma aici in tara,sper sa ajunga cit mai repede,cica lucreaza singure: |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| Fetelor, am gasit un bolero tare fain, dar nu prea imi dau seama cum se face, ma ajutati voi. Inca nu sunt hatarata ce sa fac, dar sigur fac un bolerocu nasturi.
Ildi, draga, postez un top fain si o rochie pt firul cu viscoza, poate iti place. Precizez ca e fara nasturi , deci e off topic, dar ma tem sa nu mi se inchida calculatorul, ca e virusat si facce figuri. cris attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi sint frumoase firele si asteptam cu nerabdare sa ne postezi cind termini ce ti-ai propus Sa ai spor ! |
|
| cris wrote:Fetelor, am gasit un bolero tare fain, dar nu prea imi dau seama cum se face, ma ajutati voi. Inca nu sunt hatarata ce sa fac, dar sigur fac un bolerocu nasturi.
Ildi, draga, postez un top fain si o rochie pt firul cu viscoza, poate iti place. Precizez ca e fara nasturi , deci e off topic, dar ma tem sa nu mi se inchida calculatorul, ca e virusat si facce figuri. alina,ce off-topic,stii ca eu sunt adepta modificarilor,adaptarilor.poti posta linistita,imi pare rau ptr comp tau,sper sa-l rez cit mai repede.si eu am stat fara 4 zile,am facut cu nervii,m-am dus la internet point o data,era o tastiera jegoasa ca-mi venea sa vomit si fumau inauntru si eu cu julia dupa mine....iti poti da seama. |
|
|