concurs bluzita cu nasturi crosetata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrushka
Scris: Tuesday, July 24, 2012 9:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
cris wrote:
OK, postez si eo ce-am gasit pe la rusoaice, dar e pt fetite. Am si schema la 1-a,dar mi se spune ca e prea mare fisierul si nu stiu cum s-o postez.sorry1

Fetelor, ce inseamna semnele alea in forma de lacrimi, una mai amre, alta mai mica din scheme si cum se realizeaza? Tradus din rusa e ceva gen "piciorus pufos"

Ai o schema la primul model?
ailemac
Scris: Tuesday, July 24, 2012 9:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/22/2010
ancuta_24
Scris: Tuesday, July 24, 2012 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2010
AdrianaM wrote:

Sper ca astea sunt schemele de care ai nevoie. Am scheme la toate pozele atasate dar nu le-am pus pt ca erau prea multe.

AdrianaM, nu sunt astea. E vorba de nr de pe fotografie, no.7 si no. 30, as apar. Sunt doua bluzite roz, una mai deschisa si una somon. Daca le ai te rog sa le postezi! Multumesc!
LilianaD
Scris: Wednesday, July 25, 2012 7:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Ailemac, da-mi voie sa-ti spun ca esti fantastica, prompta si la obiect, imediat gasesti schemele.thumright
Multumim .iloveyou iloveyou
kmn
Scris: Wednesday, July 25, 2012 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
LilianaD wrote:
Ailemac, da-mi voie sa-ti spun ca esti fantastica, prompta si la obiect, imediat gasesti schemele.thumright
Multumim .iloveyou iloveyou

asta voiam sa zic si eu...
multumim...
AdrianaM
Scris: Wednesday, July 25, 2012 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 7/1/2012
ancuta_24 wrote:

AdrianaM, nu sunt astea. E vorba de nr de pe fotografie, no.7 si no. 30, as apar. Sunt doua bluzite roz, una mai deschisa si una somon. Daca le ai te rog sa le postezi! Multumesc!

Mai incercam o data...eu am numarat pozele nu m-am gandit sa ma uit pe nr care e scris pe ele sorry

AdrianaM attached the following image(s):
p13.jpgp14.jpgp59.jpgp60.jpgp59 a.jpgp60 a.jpg

ildi
Scris: Wednesday, July 25, 2012 11:05 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dana78 wrote:
ildi iti fac si aici felicitarile pt cistigarea concursului.cam tirziu dar pc-ul na vrut sa finctioneze si gataras frumoasa foc tema noului concurs.thumleft
spor fetelor la munca
mersi mult,dana!imi cer scuze ca nu am mai intrat,sunt de duminica in timisoara,dar laptopul imi fac figuri,abia peste citeva zile,sper pe saptamina viitoare sa intru in normal.am intrat la un internet point .vad ca este activitate intensa per aici.va sarut pe toate!pupici pupici pupici
LilianaD
Scris: Wednesday, July 25, 2012 11:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Ildi vezi-ti de concediu linistita, ca noi crosetam si daca nu esti prin preajma.sic Sper sa te bucuri din plin de vacanta in Ro, sa-ti incarci bateriile.pupici pupici
ildi
Scris: Wednesday, July 25, 2012 11:14 AM

LilianaD wrote:
Ildi vezi-ti de concediu linistita, ca noi crosetam si daca nu esti prin preajma.sic Sper sa te bucuri din plin de vacanta in Ro, sa-ti incarci bateriile.pupici pupici

mersi liliana,e doar vina laptopului,nu e a mea.am apelat deja pe la toti cunoscutii dar sunt cu seviciul ocupati pina la sf saptaminii!sper sa rez cit mairepede,intre timp crosetez de zor la fileul raglan,azi ploua mai am vreo 10 randuri la mineca si gata!pupici pupici pupici am gasit si fire alize,supeeeerrrrr!
tyktak
Scris: Wednesday, July 25, 2012 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2012
Ildi, concediu placut!
Spor la crosetat!
Unde ai gasit alize? Cine il produce? Eu nu stiu unde sa caut.
Eu nu am inceput bluzita cu fluture ca nu am ajuns inca pe la ate.
diana-andreea
Scris: Wednesday, July 25, 2012 2:45 PM

tyktak...ai pm ras
ancuta_24
Scris: Wednesday, July 25, 2012 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2010
Multumesc pt scheme!
andrushka
Scris: Wednesday, July 25, 2012 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
codrutasim
Scris: Thursday, July 26, 2012 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2012
ce de frumuseti!!! la asta nu cred ca ma bag, ca as vrea sa fac ceva grosut de toamna, gen jacheta...; dar va fac galerie sic newclap newclap

sper ca nu gresesc daca pun poze pt inspiratie de pe site-ul asta...., nu?! daca nu e voie, sa mi le sterga un administrator ceva...

p.s. preferata mea este a doua, cea alba, pufoasa...cu un mohair subtire..ar iesi ceva de vissic

codrutasim attached the following image(s):
bluza albastra.jpgbluza alba.jpgbluza alba nasturi.jpgbluza albastra scruta.jpgbluza bej.jpgbluza bleu.jpgbluza bleumarin-raglan.jpgbluza gri.jpgbluza mov.jpgbluza roz-rosu.jpg

ligia27
Scris: Friday, July 27, 2012 5:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
sunt toate frumoase in felul lor. mie imi place si ultima cu palarie. e un pic mai colorata, mai vesela mai de vara,dar si 5 e frumoasa ptr vara dar mai eleganta .iar pentru mai de toamna este cea bleomarin jachetiza cu nr 7. de ai avea timp sa le faci pe toatethumleft cool cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.