Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| VAI CE DE MODELE. MULTUMIM
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Frumoase modele,multumesc fetelor care le posteaza. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carla uite aici ceva rotunjit,poate iti place.mai caut a doua desi aici e vestuta ,daca pui maneci eu cred cai in regula bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2012 Mesaje: 68
| miculaiciuc wrote:Si mie imi place tema,as face si eu o bluza,dar nu ma pricep nici eu la scazut,facut maneci...astept sa vad ce vor incepe fetele...poate invat si eu si particip si eu la concurs. Asa e Carmen...sa stii ca alaturi de aceste fete minunate ai ffff multe de invatat si nic nu te vor lasa daca ai nevoie de ajutor. |
|
| [quote=bire.anamaria]incep sa pun cateva modele.dar vor mai veni [/qu Fffffff frumoase !!!!!! |
|
| ligia27 wrote:bine scot si eu arhiva...... explicatiile sunt in rusa. Minunate!!!! Cred ca-ti trebuie experienta f multa sa poti face asa ceva..... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc Anamaria,sunt foarte frumoase |
|
| LilianaD wrote:si ar mai fi... Sunt superbe toate!!!! Imi pare rau ca nu ma pricep ca sa particip si eu.....Oricum spor la lucru tuturor concurentelor!!!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| LilianaD wrote:si ar mai fi...
Imi place al 2-lea model, dar ma mai gandesc, si nu stiu cum se face semnul ala(?)cu susul in jos. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| va pun si eu cateva modele de inspiratie.pt schema,daca va intereseaza, imi spuneti care si am sa pun si schema. Flavyafetitza attached the following image(s):
|
|
| Flavyafetitza wrote:va pun si eu cateva modele de inspiratie.pt schema,daca va intereseaza, imi spuneti care si am sa pun si schema. la al 7-lea,cel alb superb ai schema? |
|
| carla wrote:la al 7-lea,cel alb superb ai schema?
da Carla,am schema, acum am so pun. Flavyafetitza attached the following image(s):
|
|
| si as va m-ai pun cateva modele, ca vad ca va placut. Flavyafetitza attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mie mi s-a pus pata pe 3 modele...2 postate de anamaria pa pag 3,pardesiul alb si bluzica neagra si un model desenat de mine....hmmmmm greu de ales |
|
| Multumesc Flavya Eu aleg unul,il fac apoi altul,il fac,...dar fiindca stau prost cu timpul nu prea pot alege multe modele deci trebuie sa le aleg pe cele mai frumoase |
|
|