Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| incep sa pun cateva modele.dar vor mai veni bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ildi...ma tenteaza ideea, deocamdata am inceput o fusta....daca vad ceva care sa imi pice cu tronc....aici sunt |
|
| kmn poate ceva de aici? daca vreti schema la vreuna din "chinezoaice"sa spuneti bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| bine scot si eu arhiva...... explicatiile sunt in rusa. ligia27 attached the following image(s):

|
|
| anamaria,iti multumim ptr modele,ne-ai lipsit,sa stii! ligia,te asteptam cu modelele! |
|
| ildi am revenit cu forte proaspete si revin si cu schema la bluzita gri bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ildi |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| anamaria... |
|
| anamaria,dragutza ca intotdeauna si saritoare! |
|
| si speci pentru ildi putin filet tiam pus si la "bluzite"unul bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
| bire.anamaria wrote:si speci pentru ildi putin filet tiam pus si la "bluzite"unul ma uit imediat,mersi, e preferatul meu,doar stii! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu mi-as face una,dar as fi vrut rotunjita putin jos in fata.N-aveti nici un model asa?Daca nu,aleg dintre astea puse,multe sunt super |
|
| carla wrote:Si eu mi-as face una,dar as fi vrut rotunjita putin jos in fata.N-aveti nici un model asa?Daca nu,aleg dintre astea puse,multe sunt super carla,eu m-am uitat si nu am,doar una,insa sigur fetele te vor ajuta cu ceva modele,sau poti adapta ceva din ce-ti place.imi pare bine a te vad pe aici!apropo,felicitari ptr gentuta! ildi attached the following image(s):

|
|
| Ildi pentru ultimul model pus, ai schema la bluzita? |
|
| Am pus ochi pe un model postat de Anamaria. SA ma decid asupra colorii/lor si incep lucrul. Daca voi avea nevoie de sfaturi nuvoi ezita sa va "cicalesc" cu intrebari.
|
|
|