Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Multumesc Andrushka. Acuma pun si eu o intrebare: pe ce parte trebuie sa vina nasturii, pe stanga sau pe dreapta. Am nevoie urgent de raspuns, ca ma apuc sa fac marginea.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| stanga, la barbati sunt pe dreapta... |
|
| Multumesc Carmenalina |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| LilianaD wrote: Acuma pun si eu o intrebare: pe ce parte trebuie sa vina nasturii, pe stanga sau pe dreapta.
Eu, de cate ori incep fetele la un pulover, ma duc repede la sifonier sa ma uit la altul mai vechi. Mereu uit... |
|
| eu tin minte de la buna mea, ca barbatii au obiceiul sa tina mana intre nasturii de la vesta, deci e cu directia de iesire pe dreapta...... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si daca-i stangaci????schimba nasturii??? |
|
| Si eu la alte bluze am pe stanga, dar in poza de inspiratie sunt pe dreapta si nu mai stiam sigur cum trebuie. |
|
| poate.....schimba mana, sa fie in ton cu restul lumii... |
|
| LilianaD wrote:Si eu la alte bluze am pe stanga, dar in poza de inspiratie sunt pe dreapta si nu mai stiam sigur cum trebuie.
de multe ori pozele pot fi facute in oglinda si de fapt sa fie invers decat ce arata....eu am patit-o cu un model... |
|
| Am terminat bluza. , dar n-am nasturi deocamdata, in fine...mai trebuie s-o spal si s-o usuc apoi v-o arat. Mie imi place la maxim. |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Liliana...sunt sigura ca e super frumoasa, abia astept sa o vad |
|
| carmenalina wrote:poate.....schimba mana, sa fie in ton cu restul lumii... ahhhhh ce tare eu am zis ca particip dar inca nu am inceput nimik sper sa ma incadrez...daca nu asta e |
|
| liliana,abia astept sa vad cum arata! fetelor,haideti!timp mai este berechet,insa ar trebui sa va mobilizati! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| hop si eu printre voi...ca doar nu imi lasam bluzita neterminata si nearatata....(cea de la "raglan") aseara am terminat-o si am bagat-o in apa calduta la spalat; surpriza s-a lungit in jos....de zici ca e trenci; poate cand se usuca se micsoreaza la loc acum e la uscat; pun poza finala cand se usuca, ca sa nu credeti ca bluza arata ca in ultima poza; aia nu e poza finala ildi
liliana, sigur bluzita ta e superba... codrutasim attached the following image(s):
|
|
| codrutasim wrote:hop si eu printre voi...ca doar nu imi lasam bluzita neterminata si nearatata....(cea de la "raglan") aseara am terminat-o si am bagat-o in apa calduta la spalat; surpriza s-a lungit in jos....de zici ca e trenci; poate cand se usuca se micsoreaza la loc acum e la uscat; pun poza finala cand se usuca, ca sa nu credeti ca bluza arata ca in ultima poza; aia nu e poza finala ildi liliana, sigur bluzita ta e superba... codruta,arata bine bluzita ta, sper sa-si revina la dimensiunile initiale ps:din ce fir ai lucrat-o? |
|
|